pellatv
Live

Συνάντηση Βούλας Πατουλίδου με τον Γενικό Εμπορικό Διευθυντή της ΤΡΑΙΝΟΣΕ

Τις εγκαταστάσεις του Οργανισμού Τουρισμού Θεσσαλονίκης επισκέφτηκε ο Roberto Biasin, ο Γενικός Εμπορικός Διευθυντής της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, προκειμένου να συναντηθεί με την Αντιπεριφερειάρχη Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης και Πρόεδρο του ΟΤΘ.
Στη συνάντηση ο κ. Biasin και η κ. Πατουλίδου συζήτησαν τις προοπτικές ταξιδιών με τρένο, αξιοποιώντας τη σύγχρονη αμαξοστοιχία ETR 470, γνωστή και ως «ασημένιο βέλος».
Με τα ETR τρένα, η ΤΡΑΙΝΟΣΕ εγκαινίασε μία νέα εμπειρία ταξιδιού στοχεύοντας στην καλύτερη εξυπηρέτηση των επιβατών, προσφέροντας επιπλέον καθημερινά δρομολόγια με περισσότερη άνεση και πολυτέλεια στην διαδρομή Αθήνα-Θεσσαλονίκη-Αθήνα.
Όπως χαρακτηριστικά επισήμανε ο κ. Biasin, το επόμενο βήμα είναι η ακόμη μεγαλύτερη μείωση του χρόνου ταξιδιού στις 3 ώρες και 20 λεπτά μόλις ολοκληρωθούν όλες οι υποδομές του σιδηροδρομικού δικτύου.
Η Πρόεδρος του Οργανισμού Τουρισμού Θεσσαλονίκης δήλωσε πως στόχος της Θεσσαλονίκης είναι να γίνει η σιδηροδρομική κομβική πύλη των Βαλκανίων. Η ολοκλήρωση των σιδηροδρομικών έργων και οι επαρκείς συνδέσεις του σιδηρόδρομου με λιμάνι και ΒΙΠΕ θα δώσουν την δυνατότητα στους πολίτες να έχουν μία αξιόπιστη και οικονομική μεταφορική λύση όπως γίνεται σε όλη την Ευρώπη. «Μακάρι ο σιδηρόδρομος που αυτή τη στιγμή έρχεται τέταρτος μεταξύ των βασικών επιλογών, παρότι είναι ο οικονομικότερος, να καταλάβει την πρώτη θέση προτίμησης» τόνισε χαρακτηριστικά η κ. Πατουλίδου.

Δημοσιεύτηκε στις 26 Μαΐου, 2022


Σχόλια

pellanet facebook

Ροή Ειδήσεων

14:14 - Συνάντηση Λάκη Βασιλειάδη με τον Σύλλογο Μηχανικών Αλμωπίας για την ένταξη των ωφελούμενων του «Εξοικονομώ 2025»

14:11 - Δελτίο Τύπου Έκθεσης Έργων και Κατασκευών του 1ου Εργαστηριακού Κέντρου Έδεσσας

14:06 - ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΣΚΥΔΡΑΣ ΚΑΤΕΡΙΝΑΣ ΙΓΝΑΤΙΑΔΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ 2025

14:04 - Πρόγραμμα ιερών ακολουθιών κατά την διάρκεια της παραμονής της ι. εικόνος Παναγίας «Βηματάρισσας»

14:00 - Συνάντηση Λάκη Βασιλειάδη με Υπουργό Υγείας για το αίτημα Παραχώρησης του Πολύκεντρου (Πεζόδρομος Γιαννιτσών) στον Δήμο Πέλλας και τη μετατροπή του σε Πολιτιστικό Κέντρο

12:10 - Δράση Προσυμπτωματικού Ελέγχου Ανευρύσματος Κοιλιακής Αορτής με Δωρεάν Υπερηχογράφημα στον Δήμο Έδεσσας

12:04 - Κοινοβουλευτική Αναφορά Λάκη Βασιλειάδη για την Ανάγκη Στήριξης των παραγωγών Σπαραγγιών: «Στήριξη των παραγωγών σημαίνει στήριξη της ανταγωνιστικότητας της τοπικής οικονομίας»

12:00 - Υπογραφή προγραμματικής σύμβασης μεταξύ Δήμου Έδεσσας και Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου για το Στρατηγικό Σχέδιο της Έδεσσας του 21ου αιώνα

11:58 - Αθ. Κώτσιος: Έγκλημα στην Marfin -15 χρόνια χωρίς τιμωρία. Η προστασία της υγείας και της ασφάλειας στην εργασία είναι αδιαπραγματεύτη αξία ζωής.

11:54 - Ο Λάκης Βασιλειάδης στον Αγώνα Απόλλων Κρύας Βρύσης – ΝΠΣ Σκύδρας