pellatv
Live

Συναυλίες και σεμινάρια

  ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΩΔΕΙΟ «Εαρινές Μουσικές Συνθέσεις 2010» στα Γιαννιτσά  Το Αλεξάνδρειο Δημοτικό Ωδείο της Δ.Ε.Π.Α. Γιαννιτσών διοργανώνει και φέτος τον κύκλο μουσικών εκδηλώσεων «Εαρινές Μουσικές Συνθέσεις 2010», συμβάλλοντας στο «πολιτιστικό γίγνεσθαι» του Δήμου Γιαννιτσών. Οι φετινές «Εαρινές Μουσικές Συνθέσεις» περιλαμβάνουν τις εξής συναυλίες: 1) Κυριακή 18/4/10 και ώρα 20.00: Μεγάλη Συναυλία Μαθητών του Α.Δ.Ω.Γ. 2) Σάββατο 24/4/10 και ώρα 20.00: Συνάντηση Ορχηστρών Ωδείων (συμμετέχουν η Μαθητική Ορχήστρα Ποικίλης Μουσικής του Α.Δ.Ω.Γ., η Νεανική Ορχήστρα «Νίκος Αστρινίδης» των ωδείων «Σαμαρά» και «Αστρινίδειο» και η YoungPowerOrchestra του Δημοτικού Ωδείου Καβάλας) 3) Κυριακή 2/5/10: Σεμινάριο-συναυλία των καθηγητών σύγχρονης μουσικής του Α.Δ.Ω.Γ. Τόλη Σιταρά (ηλεκτρική κιθάρα), Χρήστου Τσενή (ηλεκτρικό μπάσο) και Χαράλαμπου Κατιρτζόγλου (drum-set) 4) Σάββατο 29/5/10 και ώρα 20.00: Συναυλία Βραβευθέντων των Πανελλήνιων και Παγκύπριων Μουσικών Διαγωνισμών 2010 του Πνευματικού Κέντρου «Ο Φίλων», σε συνεργασία με το Ωδείο Αθηνών Οι συναυλίες και τα σεμινάρια θα διεξαχθούν στο Πνευματικό Κέντρο Γιαννιτσών.

Δημοσιεύτηκε στις 15 Απριλίου, 2010


Σχόλια

pellanet facebook

Ροή Ειδήσεων

13:35 - 9η Εμποροπανήγυρη Σκύδρας, Πρόσκληση – Μήνυμα της Δημάρχου Κατερίνας Ιγνατιάδου

13:33 - Συνάντηση Διονύση Σταμενίτη με τον Υπουργό Εσωτερικών Θόδωρη Λιβάνιο για τα αιτήματα των Δήμων Πέλλας και Έδεσσας

13:30 - Συνάντηση Λάκη Βασιλειάδη με τον Αντιπρόεδρο της Κυβέρνησης για τη στήριξη των πολύτεκνων οικογενειών

13:27 - Δήμος Δίου-Ολύμπου: Kατασκευάστηκε και τέθηκε σε λειτουργία από τη Δ.Ε.Α.Δ.Ο. Α.Ε. ένα φωτοβολταϊκό πάρκο δυναμικότητας 260 ΚW για την κάλυψη των ενεργειακών αναγκών του αμμορυχείου στο Λιτόχωρο

13:26 - Σάκης Αρναούτογλου για την πρόταση προϋπολογισμού της Κομισιόν: Η Συνοχή και η ΚΑΠ δεν θα γίνουν όμηροι της Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν και των πολιτικών της.

13:25 - Η ΝΙΚΗ κατά της εγκατάστασης ραντάρ στο προϊστορικό μνημείο της Παπούρας στο Ηράκλειο

10:16 - Ολοκλήρωση έργου πυροπροστασίας στα σχολεία του Δήμου Σκύδρας

10:14 - Ο Δήμος Έδεσσας στα «Αγαπήνεια 2025» – Τιμή στον ήρωα Τέλλο Άγρα

10:10 - Συνάντηση του Προέδρου της Βουλής με τον Πρέσβυ της Αιγύπτου

10:08 - Συνάντηση Σταμενίτη – Δήμα για το Αρδευτικό Σύστημα του Αλμωπαίου