pellatv
Live

Δύο ελληνικά νησιά-έκπληξη στη λίστα με τα 10 ανεξερεύνητα της Ευρώπης -Απίθανες ομορφιές

Η Αλόννησος και η Ανδρος συμπεριλαμβάνονται στους δέκα κορυφαίους ανεξευρεύνητους νησιωτικούς προορισμούς στην Ευρώπη του ταξιδιωτικού ιστότοπου Traveller.

«Αλόννησος, το όνειρο για τους φυσιολάτρες!». Μέσα από την εμβληματική αυτή περιγραφή, ο έγκριτος  Αυστραλιανός ταξιδιωτικός ιστότοπος «Traveller»  τεκμηριώνει την επιλογή της Αλοννήσου στη δεύτερη θέση στη λίστα με τους 10 κορυφαίους ανεξερεύνητους ​​ νησιωτικούς προορισμούς της Ευρώπης.

 

Μάλιστα, ο ταξιδιωτικός συντάκτης της καθιερωμένης ιστοσελίδας που συγκεντρώνει το ενδιαφέρον 660.000 επισκεπτών ανά μήνα, ξεχωρίζει  τις ξεναγήσεις  με σκάφη στην Αλόννησο, ως εμπειρία αναζήτησης δελφινιών, γερακιών και  σπανίων ειδών φώκιας στο μεγαλύτερο Φυσικό Θαλάσσιο Πάρκο της Ελλάδας.

«Χωρίς αμφιβολία, η διάκριση της Αλοννήσου ανάμεσα στα 10 καλύτερα νησιά της Ευρώπης, ανταμείβει τις προσπάθειες των επαγγελματιών και κατοίκων, προβάλλοντας, όχι μόνο τον τόπο τους αλλά και όλη την Ελλάδα»,  τονίζει ο Δήμαρχος του νησιού, κύριος Πέτρος Βαφίνης που συνεχάρη το Αυστραλιανό Μέσο για την πρωτοβουλία, προσκαλώντας τους συντάκτες να ζήσουν την εμπειρία της Αλοννήσου αυτό το καλοκαίρι.  

Ομορφες καλοκαιρινές εικόνες από την Αλόννησο: 

Η μαγευτική Ανδρος:  

 

iefimerida

 

Δημοσιεύτηκε στις 6 Μαρτίου, 2017


Σχόλια

pellanet facebook

logo-ktel-pellas

Ροή Ειδήσεων

19:13 - Το πρώτο Puppy Yoga έρχεται στην Χαλκιδική!

19:10 - Επίσκεψη αυστραλών τουριστικών δημοσιογράφων στην Πέλλα

18:56 - Βάζουμε τα μπάζα στη θέση τους – Προλαμβάνουμε τις πυρκαγιές

13:39 - Συνέντευξη Δημάρχου Πέλλας Στάθη Φουντουκίδη στον Pella FM 103,3

14:44 - Κάλεσμα προς όλους τους εθελοντές αιμοδότες

14:23 - Όλη η Ελλάδα ένας πολιτισμός Μουσική εγκατάσταση Πόλεμος και «Ειρήνη;» 5, 6 Αυγούστου 2026 | Αρχαία Έδεσσα, Αρχαιολογικός Χώρος Λόγγου

14:19 - Τοποθέτηση Λάκη Βασιλειάδη για την Αναθεώρηση του Συντάγματος: «Σε τέτοιες κορυφαίες θεσμικές διαδικασίες υπάρχει μόνο η ευθύνη απέναντι στις επόμενες γενιές»

16:35 - Το πρόγραμμα του ΠΑΟΚ στον δεύτερο γύρο του Champions League!

16:27 - Όλυμπος: Εντάχθηκε στον Κατάλογο Παγκόσμιας Κληρονομιάς της UNESCO – Ομόφωνη η απόφαση Ο Όλυμπος αναγνωρίστηκε ως φυσικό και πολιτιστικό αγαθό εξέχουσας οικουμενικής αξίας για την ανθρωπότητα

16:18 - ΕΝΟΡΙΑΚΕΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΗΝ ΕΔΕΣΣΑ