pellatv
Live

Η Θεσσαλονίκη ιδανικός προορισμός κρουαζιέρας

H Διευθύντρια Εταιρικής Επικοινωνίας της ΟΛΘ Α.Ε. και εκπρόσωπος της στο Διοικητικό Συμβούλιο του Οργανισμού Τουρισμού Θεσσαλονίκης κ. Θεοδώρα Ρήγα παρουσίασε για τον Οργανισμό, τη Θεσσαλονίκη ως ιδανικό προορισμό κρουαζιέρας, στην 60η Γενική Συνέλευση της MedCruise (Ένωση Μεσογειακών Λιμένων Κρουαζιέρας), που διεξήχθη στη Costa Brava, Ισπανία από τις 23-27 Μαΐου.

Στην εκδήλωση παρέστησαν εκπρόσωποι 145 λιμένων της Μεσογείου, 22 στελέχη εταιρειών κρουαζιέρας από 18 διαφορετικές εταιρείες κρουαζιέρας και 23 διεθνή μέσα ενημέρωσης. Οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν τις ομορφιές της Θεσσαλονίκης, μέσα από εντυπωσιακό οπτικοακουστικό υλικό του Ο.Τ.Θ., ειδικά διαμορφωμένο για την κρουαζιέρα το οποίο προβλήθηκε κατά τη διάρκεια της παρουσίασης.

Λαμβάνοντας υπόψιν τις αυξημένες προσεγγίσεις κρουαζιερόπλοιων που αναμένεται να ξεπεράσουν τις 60 το 2022, η Θεσσαλονίκη διαδραματίζει σημαντικό ρόλο στη διεθνή εικόνα της πόλης για την αγορά της κρουαζιέρας.

«Η συμμετοχή του Οργανισμού Τουρισμού Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με την ΟΛΘ Α.Ε. σε σημαντικές διεθνείς διοργανώσεις, όπως η πρόσφατη έκθεση Seatrade Cruise Global στις ΗΠΑ και η αποδοτική συνεργασία των δύο φορέων αναδεικνύουν τη Θεσσαλονίκη και την ευρύτερη περιοχή της Μακεδονίας με προστιθέμενη αξία όχι μόνο για τους ταξιδιώτες αλλά και για όλη την κοινωνία» δήλωσε η Αντιπεριφερειάρχης Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης και πρόεδρος του Ο.Τ.Θ. κα Βούλα Πατουλίδου

Δημοσιεύτηκε στις 30 Μαΐου, 2022


Σχόλια

pellanet facebook

Ροή Ειδήσεων

11:22 - Αρχιεπίσκοπος Σιναίου Δαμιανός προς τον Πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων για το ζήτημα της Ιεράς Μονής Αγίας Αικατερίνης Σινά: «Εξόχως σημαντική και καίριοι οι παράμετροι στην επιστολή προς τον ομόλογο σας της Αιγύπτου για να εξασφαλιστεί η θετική προς ημάς έκβαση της υπόθεσης»

11:15 - Συνάντηση Σταμενίτη – Δήμα: Στο επίκεντρο το έργο κατασκευής του δρόμου Θεσσαλονίκη – Έδεσσα

11:13 - Προώθηση πρόσκλησης της Στέγης Γραμμάτων & Τεχνών Λεπτοκαρυάς και της Πρωτοβουλίας Γυναικών Ανατολικού Ολύμπου

11:10 - ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΕΚΘΕΣΗΣ ΞΥΛΟΓΛΥΠΤΙΚΗΣ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ ΕΔΕΣΣΗΣ ΠΕΛΛΗΣ ΚΑΙ ΑΛΜΩΠΙΑΣ

11:07 - Συνάντηση Λάκη Βασιλειάδη με Γενικό Γραμματέα Δημόσιας Περιουσίας για τις περιπτώσεις των ακινήτων σε «Φιλιππάκου» (Συνοικία Νέας Τραπεζούντας), «Καψάλη»: «Ηθικό να εξαιρεθούν τα ακίνητα αυτά από την καταβολή τιμήματος εξαγοράς»

10:18 - Σάκης Αρναούτογλου από Λισαβόνα: Η Ευρώπη του αύριο χτίζεται με κοινωνική συνοχή, αξιοπρεπή στέγαση για όλους και φωνή στους Νέους.

10:15 - Συνάντηση του Προέδρου της Βουλής με τον Πρέσβυ του Βασιλείου της Ισπανίας

09:02 - Ο ΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ ΣΤΗΝ ΠΑΝΗΓΥΡΗ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΛΟΥΚΑ ΤΟΥ ΙΑΤΡΟΥ

07:11 - Ανακοίνωση: Προγραμματισμένες διακοπές ηλεκτροδότησης την Παρασκευή 13 Ιουνίου στο Λιτόχωρο

10:40 - ΚΕΠ ΥΓΕΙΑΣ ΔΗΜΟΥ ΕΔΕΣΣΑΣ : ΔΩΡΕΑΝ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΑΚΟΥΣΤΙΚΗΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑΣ