pellatv
Live

Μετακινήσεις: Τι θα γίνει με το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος

Να μετακινούνται ελεύθερα στα νησιά μπορούν από χθες, Δευτέρα 11 Μαΐου, οι ιδιοκτήτες επιχειρήσεων, που ξεκίνησαν τη λειτουργία τους, και σε εργαζομένους. Ερωτητικό παραμένει εάν μέχρι του αγίου Πνεύματος θα είναι ελεύθερη η μετακίνηση προς τα νησιά. Αυτό το ερώτημα κλήθηκε να απαντήσει ο υπουργός Ναυτιλίας, Γιάννης Πλακιωτάκης.

«Η μετακίνηση θα γίνει σταδιακά με ασφάλεια και προστασία» δήλωσε ο Γιάννης Πλακιωτάκης και πρόσθεσε πως το ακριβές διάγραμμα θα ανακοινωθεί εγκαίρως τις επόμενες δυο με τρεις ημέρες.

«Επειδή πήραμε έγκαιρα μέτρα, τα κρούσματα στα νησιά ήταν πολύ περιορισμένα και αυτό αποτελεί μεγάλη κληρονομιά τα πατρίδας μας», είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε πως τα εγκωμιαστικά σχόλια του διεθνούς τύπου για την Ελλάδα οφείλονται στην επιτυχημένη διαχείριση της πανδημίας.

Για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος και αν μέχρι τότε θα έχει ανοίξει η κυκλοφορία στα νησιά, ο υπουργός υποστήριξε πως σε κάθε περίπτωση πρέπει να εμπιστευόμαστε τους ειδικούς και να ακολουθούμε τις οδηγίες τους.

Δημοσιεύτηκε στις 12 Μαΐου, 2020


Σχόλια

pellanet facebook

logo-ktel-pellas

Ροή Ειδήσεων

22:33 - Διάλογος του Επιτρόπου Βιώσιμων Μεταφορών και Τουρισμού Απόστολου Τζιτζικώστα με νέους από όλη την Ευρώπη για το μέλλον του ευρωπαϊκού τουρισμού

22:30 - Συνεχίζεται η καμπάνια ενημέρωσης σε σχολεία του Δήμου Πέλλας για το Δημ. Συμβούλιο Νέων

22:27 - Αποστολή της Π.Ο.Π.Σ. στις Βρυξέλλες – Για πρώτη φορά συζητείται το θέμα της Γενοκτονίας στην Ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου

22:24 - Ενημερωτικό Περίπτερο για τη Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου εν όψει της 19ης Μαΐου 2026

22:20 - Αναλυτικό πρόγραμμα και φωτογραφίες για το 7ο Φεστιβάλ Σύγχρονου Χορού “Compartments Dance Project” στην Αμαξοστοιχία-Θέατρο το Τρένο στο Ρουφ, 17-31 Μαΐου

15:53 - ΤΙΜΗΤΙΚΗ ΠΛΑΚΕΤΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΕΔΕΣΣΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ Ε.Π. ΠΡΟΣΚΟΠΩΝ ΕΔΕΣΣΑΣ

12:53 - Μαθητικό Διαγωνισμό Δημιουργικών Πειραμάτων Φυσικών Επιστημών 2026

12:19 - ΑΓΡΥΠΝΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΟΡΤΗ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΙΩΑΝΝΟΥ ΤΟΥ ΘΕΟΛΟΓΟΥ ΣΤΗΝ ΚΡΥΑ ΒΡΥΣΗ

12:17 - ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΕΔΕΣΣΑΣ : ΟΙ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΣΠΙΔΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΓΕΝΙΑ

12:14 - Πρόγραμμα εκδηλώσεων Μουσείου Γέσιου- Μάιος 2026