pellatv
Live

Άλλη μια συγγνώμη της Apple για το φιάσκο με το iOS 8.0.1 update

Μετά την κυκλοφορία του iOS 8.0.1 update, το οποίο προκάλεσε σοβαρά προβλήματα σε όσους το είχαν εγκαταστήσει, ήρθε η άμεση απόσυρση του από την Apple. Απολογούμενη για αυτή την ταλαιπωρία δήλωσε πως "ζητάμε συγγνώμη για τη μεγάλη ταλαιπωρία των χρηστών μας και δουλεύουμε ασταμάτητα για να ετοιμάσουμε το iOS 8.0.2 για να διορθωθεί το πρόβλημα. Θα κυκλοφορήσει άμεσα μόλις είναι έτοιμο, τις επόμενες μέρες."
Η Apple επίσης πρόσφερε μια προσωρινή λύση για αυτούς που πρόλαβαν να εγκαταστήσουν το iOS 8.0.1, ουσιαστικά ένα downgrade στο iOS 8. Μπορείτε να δείτε τις οδηγίες εδώ (http://support.apple.com/kb/HT6487) . Η λύση δεν είναι τέλεια, μιας και το Health app δε θα δουλεύει και θα πρέπει να περιμένετε το iOS 8.0.2.

unboxholics.com

Δημοσιεύτηκε στις 27 Σεπτεμβρίου, 2014


Σχόλια

pellanet facebook

Ροή Ειδήσεων

13:13 - ΑΓΙΑΣΜΟΣ ΕΝΑΡΞΗΣ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΕΩΝ ΤΗΣ Ι.Μ. ΕΔΕΣΣΗΣ

13:04 - Θεοδώρα Τζάκρη με Βουλευτές του Κινήματος Δημοκρατίας: «Κατέθεσαν Ερώτηση για την επιστροφή παρακρατηθέντων ποσών από το Μετοχικό Ταμείο Στρατού (ΜΤΣ) στους συνταξιούχους των Σωμάτων Ασφαλείας – πρώην Ελληνική Χωροφυλακή»

13:02 - Από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Πολυγύρου συνελήφθη ένα άτομο για διακίνηση και κατοχή ναρκωτικών ουσιών

10:43 - Πάμε θερινό σινεμά στην Έδεσσα

10:41 - Παρέμβαση Καρασμάνη για την Αγία Αικατερίνη του Σινά – Διεθνής σεβασμός και νομική κατοχύρωση

10:36 - Επίσκεψη του Προέδρου της ΝΙΚΗΣ Δημητρίου Νατσιού στην Πυροσβεστική Πάτρας

10:33 - ΠΑΝΗΓΥΡΙΣ ΑΓΙΩΝ ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ ΜΕ ΥΠΟΔΟΧΗ ΤΗΣ ΑΦΘΑΡΤΟΥ ΔΕΞΙΑΣ ΧΕΙΡΟΣ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΕΥΓΕΝΙΟΥ ΤΟΥ ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΙΟΥ ΣΤΗΝ ΕΔΕΣΣΑ

10:32 - Μουσική βραδιά από τους «Μελωδούς της Παράδοσης» την Κυριακή 29 Ιουνίου στο Λιτόχωρο

08:37 - Νατσιός για σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ: «Το τέλος του σάπιου καθεστώτος μόλις άρχισε»

10:29 - Άσκηση επί χάρτου «ΕΛΕΥΘΕΡΟΧΩΡΙ 2025»: Ο Δήμος Πέλλας ενισχύει την Αντιπυρική Προστασία στην πιο ευάλωτη περιοχή του