pellatv
Live

Apple Watch: Οι Ελβετοί τρολάρουν την Apple με κόπια $25.000

Στα smartohones είναι πολύ σύνηθες το φαινόμενο να βλέπουμε πολύ πιο φθηνές απομιμήσεις από ναυαρχίδες μεγάλων κατασκευαστών όπως Apple και Samsung. Όμως η ελβετική κατασκευάστρια ρολογιών H.Moser & Cie αποφάσισε να κυκλοφορήσει μια μηχανική κόπια του Apple Watch, που κοστίζει 25.000 δολάρια.

Να θυμίσουμε ότι το πιο ακριβό μοντέλο της Apple είναι το Apple Watch edition και κοστίζει 17.000 δολάρια. Όμως να διευκρινίσουμε ότι το Swiss Alp Watch της H.Moser & Cie είναι μηχανικό ρολόι και όχι smartwatch.

Στο promo video η ελβετική εταιρεία τρολάρει την Apple με τον αφηγητή να θυμίζει κάτι σε Jony Ive και μεταξύ άλλων λέει: «Get a life, upgrade to a mechanical watch».

Ο CEO της εταιρείας δηλώνει ότι το ρολόι είναι συμβολικό και θέλουν να δείξουν ότι τα μηχανικά ρολόγια έχουν ακόμη μέλλον.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Πηγή: sofokleousin.gr

Δημοσιεύτηκε στις 11 Ιανουαρίου, 2016


Σχόλια

pellanet facebook

Ροή Ειδήσεων

13:34 - ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΗΣ Π.Ε. ΠΙΕΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΓΩΓΟΎΣ ΑΚΤΙΝΙΔΊΩΝ

13:32 - ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΕΛΛΑΣ ΜΕ ΣΧΟΛΙΚΕΣ ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΕΣ

13:30 - Ανακοίνωση: Προγραμματισμένη διακοπή ηλεκτροδότησης στην Άνω Σκοτίνα τη Δευτέρα 7 Ιουλίου

11:13 - ΠΑΝΗΓΥΡΙΣ ΟΣΙΟΥ ΠΑΪΣΙΟΥ ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΗ ΙΕΡΩΝ ΚΕΙΜΗΛΙΩΝ ΤΟΥ

11:08 - Νατσιός: «Η κυβέρνηση της ΝΔ είναι βουτηγμένη στη διαφθορά και την ηθική παρακμή»

11:05 - ΑΓΡΥΠΝΙΑ ΟΣΙΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΑΘΩΝΙΤΟΥ ΣΤΗΝ ΑΚΡΟΛΙΜΝΗ

13:13 - ΑΓΙΑΣΜΟΣ ΕΝΑΡΞΗΣ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΕΩΝ ΤΗΣ Ι.Μ. ΕΔΕΣΣΗΣ

13:04 - Θεοδώρα Τζάκρη με Βουλευτές του Κινήματος Δημοκρατίας: «Κατέθεσαν Ερώτηση για την επιστροφή παρακρατηθέντων ποσών από το Μετοχικό Ταμείο Στρατού (ΜΤΣ) στους συνταξιούχους των Σωμάτων Ασφαλείας – πρώην Ελληνική Χωροφυλακή»

13:02 - Από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Πολυγύρου συνελήφθη ένα άτομο για διακίνηση και κατοχή ναρκωτικών ουσιών

10:43 - Πάμε θερινό σινεμά στην Έδεσσα