pellatv
Live

Άλλη μια συγγνώμη της Apple για το φιάσκο με το iOS 8.0.1 update

Μετά την κυκλοφορία του iOS 8.0.1 update, το οποίο προκάλεσε σοβαρά προβλήματα σε όσους το είχαν εγκαταστήσει, ήρθε η άμεση απόσυρση του από την Apple. Απολογούμενη για αυτή την ταλαιπωρία δήλωσε πως "ζητάμε συγγνώμη για τη μεγάλη ταλαιπωρία των χρηστών μας και δουλεύουμε ασταμάτητα για να ετοιμάσουμε το iOS 8.0.2 για να διορθωθεί το πρόβλημα. Θα κυκλοφορήσει άμεσα μόλις είναι έτοιμο, τις επόμενες μέρες."
Η Apple επίσης πρόσφερε μια προσωρινή λύση για αυτούς που πρόλαβαν να εγκαταστήσουν το iOS 8.0.1, ουσιαστικά ένα downgrade στο iOS 8. Μπορείτε να δείτε τις οδηγίες εδώ (http://support.apple.com/kb/HT6487) . Η λύση δεν είναι τέλεια, μιας και το Health app δε θα δουλεύει και θα πρέπει να περιμένετε το iOS 8.0.2.

unboxholics.com

Δημοσιεύτηκε στις 27 Σεπτεμβρίου, 2014


Σχόλια

pellanet facebook

Ροή Ειδήσεων

13:34 - ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΗΣ Π.Ε. ΠΙΕΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΓΩΓΟΎΣ ΑΚΤΙΝΙΔΊΩΝ

13:32 - ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΕΛΛΑΣ ΜΕ ΣΧΟΛΙΚΕΣ ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΕΣ

13:30 - Ανακοίνωση: Προγραμματισμένη διακοπή ηλεκτροδότησης στην Άνω Σκοτίνα τη Δευτέρα 7 Ιουλίου

11:13 - ΠΑΝΗΓΥΡΙΣ ΟΣΙΟΥ ΠΑΪΣΙΟΥ ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΗ ΙΕΡΩΝ ΚΕΙΜΗΛΙΩΝ ΤΟΥ

11:08 - Νατσιός: «Η κυβέρνηση της ΝΔ είναι βουτηγμένη στη διαφθορά και την ηθική παρακμή»

11:05 - ΑΓΡΥΠΝΙΑ ΟΣΙΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΑΘΩΝΙΤΟΥ ΣΤΗΝ ΑΚΡΟΛΙΜΝΗ

13:13 - ΑΓΙΑΣΜΟΣ ΕΝΑΡΞΗΣ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΕΩΝ ΤΗΣ Ι.Μ. ΕΔΕΣΣΗΣ

13:04 - Θεοδώρα Τζάκρη με Βουλευτές του Κινήματος Δημοκρατίας: «Κατέθεσαν Ερώτηση για την επιστροφή παρακρατηθέντων ποσών από το Μετοχικό Ταμείο Στρατού (ΜΤΣ) στους συνταξιούχους των Σωμάτων Ασφαλείας – πρώην Ελληνική Χωροφυλακή»

13:02 - Από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Πολυγύρου συνελήφθη ένα άτομο για διακίνηση και κατοχή ναρκωτικών ουσιών

10:43 - Πάμε θερινό σινεμά στην Έδεσσα