pellatv
Live

Ακόμη ένα μεγάλο έργο ξεκινάει στο Δήμο Πέλλας

Σύμβαση κατασκευής έργου υπογράφηκε την Παρασκευή 9 Ιουνίου 2017 από το δήμαρχο Πέλλας Γρηγόρη Στάμκο και τον εκπρόσωπο της ανάδοχης εταιρείας Κ/Ξ THALIS E.S.S.A.- ΚΑΡΤΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ για την εκτέλεση του έργου « Κατασκευή εγκατάστασης επεξεργασίας λυμάτων δημοτικής ενότητας Μεγάλου Αλεξάνδρου».

Ο προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται στο ποσό των 2.671.133,60€, είναι ενταγμένο στο Ε.Π. Περιβάλλον- Αειφόρος Ανάπτυξη και συγχρηματοδοτούμενο από το ταμείο συνοχής.

Το έργο αναμένεται να ολοκληρωθεί εντός 30 μηνών από την υπογραφή της παρούσας σύμβασης.

‘’Μετά από πολλές και συντονισμένες προσπάθειες και ξεπερνώντας τις δυσκολίες του ασφυκτικού περιβάλλοντος στο οποίο έχει περιέλθει η τοπική αυτοδιοίκηση, καταφέραμε σήμερα με την υπογραφή της παρούσας σύμβασης να βρισκόμαστε στο στάδιο υλοποίησης ενός πολύ σημαντικού έργου υποδομής, του βιολογικού καθαρισμού της δημοτικής ενότητας Μεγά-λου Αλεξάνδρου. Με σωστή ιεράρχηση προτεραιοτήτων και ακολουθώντας το προεκλογικό μας πρόγραμμα συνεχίζουμε να δίνουμε λύσεις και να αναβαθμίζουμε την ποιότητα ζωής και την καθημερινότητα των δημοτών’’, δήλωσε ο δήμαρχος Πέλλας Γρηγόρης Στάμκος.

Δημοσιεύτηκε στις 12 Ιουνίου, 2017


Σχόλια

pellanet facebook

logo-ktel-pellas

Ροή Ειδήσεων

17:45 - «ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΑΙΜΟΔΟΤΩΝ ΚΡΥΑΣ ΒΡΥΣΗΣ ¨ΤΣΟΥΦΛΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ¨»

17:18 - «Εκπαιδευτικές δράσεις εκτός σχολικής μονάδας στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση» άρθρο με την άποψή του Ηλία Διαμαντόπουλου

10:15 - Ο «τολμηρός Μάριος» από τη Νέα Πέλλα στην πρώτη του παράσταση

14:54 - Δ.Α.Ο.Ε.: Εξαρθρώθηκε εγκληματική οργάνωση τα μέλη της οποίας διέπρατταν διαρρήξεις οικιών σε περιοχές των Νομών Θεσσαλονίκης, Ημαθίας, Πιερίας και Χαλκιδικής

14:46 - ΄΄Ο ΑΓΙΟΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ΄΄

14:43 - ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ (ΣΥΝΑΞΙΣ) ΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΤΗΣ Ι. ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ ΚΑΙ ΥΠΟΔΟΧΗ Ι. ΛΕΙΨΑΝΟΥ ΑΓ. ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΣΤΗΝ ΕΔΕΣΣΑ

14:41 - «ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΑΠΟ ΤΗ Β’ ΕΛΜΕ ΠΕΛΛΑΣ»

14:21 - Δήμος Πέλλας: Στην τελική ευθεία οι προετοιμασίες για το «Δρόμο Θυσίας Γιαννιτσών 2026»

14:17 - “Ο ΑΓΙΟΣ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ ΣΜΥΡΝΗΣ” – ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟ ΡΙΖΟΧΩΡΙ

13:16 - Άμεσα συνελήφθησαν 2 άτομα που προσπάθησαν να εξαπατήσουν άνδρα στην πόλη των Σερρών