pellatv
Live

Απεργία – Έκτακτη Γενική Συνέλευση του Συλλόγου Εργαζομένων Ν.Α. Πέλλας

Αγαπητοί συνάδελφοι, Σας ενημερώνουμε ότι, λόγω των εξελίξεων αναφορικά με τον N. 3852/10 "Νέα Αρχιτεκτονική της Αυτοδιοίκησης και της Αποκεντρωμένης Διοίκησης − Πρόγραμμα Καλλικράτης" σας προσκαλούμε στην Έκτακτη Γενική Συνέλευση του Συλλόγου Εργαζομένων της Ν. Α. Πέλλας στις 15 Δεκεμβρίου 2010 (Ημέρα πανελλαδικής απεργίας ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ) και ώρα 10.00 στην Αίθουσα Εκδηλώσεων της Ν.Α. Πέλλας. Τα θέματα της Γενικής Συνέλευσης είναι : 1. Η πορεία του Συλλόγου Εργαζομένων της Ν.Α. Πέλλας στις νέες εξελίξεις. 2. Ο Οργανισμός της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας. Όπως αντιλαμβανόμαστε η σοβαρότητα των θεμάτων απαιτεί την συμμετοχή όλων.

Δημοσιεύτηκε στις 8 Δεκεμβρίου, 2010


Σχόλια

pellanet facebook

Ροή Ειδήσεων

15:54 - Παρέμβαση του Συνδυασμού «Συνεργασία Ευθύνης» στη συνεδρίαση για το Τοπικό Πολεοδομικό Σχέδιο του Δήμου Έδεσσας

15:52 - Διονύσης Σταμενίτης: «Με χειροπιαστές παρεμβάσεις στηρίζουμε την ανάπτυξη της Περιφέρειας»

15:50 - Συνάντηση Λάκη Βασιλειάδη με Αναπληρωτή Υπουργό Υποδομών & Μεταφορών: «Προχωράει η επαναλειτουργία της γραμμής Έδεσσας – Φλώρινας»

12:13 - Δήμος Δίου-Ολύμπου: Πρόγραμμα ενημέρωσης Κέντρου Υγείας Λιτοχώρου για την προστασία και προφύλαξη από τα κουνούπια

12:11 - ”ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΕΙΑ 2025” ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ

12:09 - ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΛΙΤΑΝΕΥΣΙΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΕΛΕΟΥΣΗΣ ΣΤΗΝ ΕΔΕΣΣΑ

12:08 - Συνάντηση Λάκη Βασιλειάδη με τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη

12:06 - Γιάννης Βρούτσης: «Ισχυρά κοινωνικά πρότυπα οι αθλητές – Αναγκαία η συμμετοχή τους στο διοικητικό γίγνεσθαι»

12:04 - Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η 17η Επιτροπή Παρακολούθησης του ΠΑΑ 2014-2022 και η 5η Επιτροπή Παρακολούθησης του ΣΣ ΚΑΠ 2023-2027

13:41 - Δραστηριότητα και έργα που υλοποιούνται την τρέχουσα περίοδο στον Δήμο Δίου-Ολύμπου