pellatv
Live

Αρνήτρια κόρη ασθενούς χτύπησε νοσηλεύτρια στο νοσοκομείο Γιαννιτσών

Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε στο νοσοκομείο Γιαννιτσών.

Κόρη ασθενούς που νοσηλευόταν εισέβαλε στο νοσοκομείο Γιαννιτσών χωρίς να τηρεί κανένα μέτρο προστασίας. Η γυναίκα μπήκε στην καρδιολογική κλινική χωρίς μάσκα και όταν το προσωπικό προσπάθησε να τη σταματήσει, τους άσκησε λεκτική αλλά και σωματική βία, σύμφωνα με την ΕΡΤ. Αναφορά για το περιστατικό έκανε η ΠΟΕΔΗΝ προς την πολιτική ηγεσία του υπουργείου Υγείας.

Σύμφωνα με όσα δηλώνουν οι εργαζόμενοι λίγες ημέρες πριν τα Χριστούγεννα και συγκεκριμένα στις 21 Δεκεμβρίου, η κόρη της ασθενούς, που νοσηλευόταν με σοβαρό καρδιολογικό πρόβλημα στο νοσοκομείο Γιαννιτσών επιχείρησε με προσβλητικό τρόπο από το τηλέφωνο να μάθει για την κατάσταση της μητέρας της και για τα φάρμακα που της χορηγούσαν.

Λίγο μετά όμως έφθασε εξαγριωμένη στο νοσοκομείο, εισέβαλε στην κλινική χωρίς να τηρεί κανένα μέτρο προστασίας και όταν οι εργαζόμενοι προσπάθησαν να τη σταματήσουν αντέδρασε έντονα και άσκησε σωματική βία προς μία νοσηλεύτρια. Το περιστατικό έγινε ενώπιον δύο γιατρών και μίας νοσηλεύτριας και το προσωπικό κάλεσε την αστυνομία.

Τελικά η αρνήτρια αποχώρησε με απειλές και φωνές όμως λίγες ώρες αργότερα, έστειλε απειλητικό μήνυμα στη νοσηλεύτρια, μέσω του Facebook. Η αστυνομία ενημερώθηκε άμεσα και της έγινε σύσταση.

Οι εργαζόμενοι από την πλευρά τους, τονίζουν ότι δεν πρόκειται για μεμονωμένο περιστατικό και πως συχνά συναντούν παρόμοιες συμπεριφορές στην εργασία τους.

 

Δημοσιεύτηκε στις 4 Ιανουαρίου, 2022


Σχόλια

pellanet facebook

logo-ktel-pellas

Ροή Ειδήσεων

17:59 - Λειτουργία της υπηρεσίας My Street – Άδειες χρήσης κοινόχρηστων χώρων

15:15 - Συνελήφθη ένα άτομο στο Κιλκίς για διακίνηση και μεταφορά ναρκωτικών ουσιών

14:54 - Υπογράφηκε η σύμβαση για την κατασκευή του τμήματος Άσσηρος-Ν. Σάντα του οδικού άξονα Θεσσαλονίκης – Κιλκίς – Δοϊράνης

14:50 - Στοχευμένοι τροχονομικοί έλεγχοι στην Κεντρική Μακεδονία

14:47 - Επείγουσα Έκκληση για Αίμα για 19χρονη – Ζήτημα Ζωής ή Θανάτου

14:44 - Δράση για οικογένειες και παιδιά στην ΕΒΕ Ι Αναγνώσεις για παιδιά στην Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος

14:42 - Γιορτάζουμε τη ζωή στην Έδεσσα

18:25 - Συνελήφθησαν 2 άτομα, σε διαφορετικές περιπτώσεις, στην Κατερίνη για παράβαση της νομοθεσίας για τα ναρκωτικά

18:16 - Α. Τζιτζικώστας στις εκδηλώσεις της Εθνικής Ημέρας Μνήμης των Ελλήνων Εβραίων Μαρτύρων και Ηρώων του Ολοκαυτώματος στη Θεσσαλονίκη

18:12 - Η Περιφερειάρχης στις εκδηλώσεις για την Εθνική Ημέρα Μνήμης των Ελλήνων Εβραίων Μαρτύρων του Ολοκαυτώματος στη Θεσσαλονίκη