pellatv
Live

Δ. Σταμενίτης: « Άμεση λύση στο ζήτημα της ψυχιατρικής κλινικής του Νοσοκομείου Γιαννιτσών »

« Την μεταφορά ιατρών για κάλυψη των κενών ζητά από τον Διοικητή της 3ης Υ.ΠΕ. »

«Επικοινωνία και με το Υπουργείο Υγείας»

Επιστολή προς τον Διοικητή της 3ης Υ.ΠΕ. απέστειλε ο Βουλευτής Διονύσης Σταμενίτης σχετικά με το ζήτημα της έλλειψης ιατρών στην ψυχιατρική κλινική του Νοσοκομείου Γιαννιτσών, ζητώντας να δοθεί άμεση λύση στο πρόβλημα με την μεταφορά ιατρών από Νοσοκομεία της Θεσσαλονίκης και της Βέροιας, μέχρι να βρεθεί οριστική λύση.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει ο Βουλευτής στην επιστολή του: « Τη στιγμή που μιλάμε η κλινική λειτουργεί με 2 ιατρούς, ένας εκ των οποίων βρίσκεται σε αναμονή του διορισμού, με την έγκριση του οποίου θα μεταφερθεί στο Κιλκίς.

Αντιλαμβάνεστε λοιπόν ότι είναι πρακτικώς αδύνατο η ψυχιατρική κλινική του Νοσοκομείου Γιαννιτσών να μπορέσει να εξυπηρετήσει και να καλύψει τις ανάγκες των ασθενών μόνο με έναν ιατρό.

Ως εκ τούτου σας ζητώ να προβείτε σε άμεσες ενέργειες για τη μεταφορά ιατρών από τη Θεσσαλονίκη και τη Βέροια προκείμενου να καλυφθούν τα κενά και να αποφευχθεί το δυσάρεστο ενδεχόμενο της αναστολής λειτουργίας της κλινικής. Επιπρόσθετα να σας αναφέρω ότι τα χρονικά περιθώρια είναι εξαιρετικά περιορισμένα και για αυτό, οποιαδήποτε κίνηση πρέπει να γίνει το ταχύτερο δυνατό»

Παράλληλα ο κ. Σταμενίτης επικοινώνησε και με το Υπουργείο Υγείας προκειμένου να ενημερωθεί σε ποιο στάδιο βρίσκεται η διαδικασία έγκρισης ενός επικουρικού ψυχίατρου ιατρού για το Νοσοκομείο των Γιαννιτσών, γεγονός, που σαφώς δεν λύνει το πρόβλημα, αλλά σε συνδυασμό με την μεταφορά των ιατρών από τα άλλα Νοσοκομεία θα λειτουργήσει αποτρεπτικά στην αναστολή της λειτουργίας της ψυχιατρικής.

 

Δημοσιεύτηκε στις 7 Νοεμβρίου, 2013


Σχόλια

pellanet facebook

logo-ktel-pellas

Ροή Ειδήσεων

15:01 - Εναρκτήρια εκδήλωση τού «Λαϊκού Ανοικτού Συνεργατικού Πανεπιστημίου» Δήμου Έδεσσας

14:38 - Ανακοίνωση από την Αυτοτελή Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας για έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού

14:35 - Συνεχίζονται οι έλεγχοι στην Κεντρική Μακεδονία για τη χρήση προστατευτικού κράνους

14:30 - Οκτώβριος – Μήνας Ενημέρωσης και Πρόληψης για τον Καρκίνο του Μαστού –  1η ΗΜΕΡΙΔΑ ΠΑΙΔΙΑΤΡΙΚΗΣ ΚΛΙΝΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ

11:48 - Δώδεκα ρόλοι, 45 λεπτά στη σκηνή και ένα θέατρο όρθιο στο χειροκρότημα    Ο Μάριος και το θεατρικό φυτώριο που ανθίζει στη Νέα Πέλλα

16:31 - Εξιχνίαση κλοπής

15:04 - Μάγεψε τους ακροατές του Πέλλα FM ο Μάριος από τη Νέα Πέλλα

17:45 - «ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΑΙΜΟΔΟΤΩΝ ΚΡΥΑΣ ΒΡΥΣΗΣ ¨ΤΣΟΥΦΛΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ¨»

17:18 - «Εκπαιδευτικές δράσεις εκτός σχολικής μονάδας στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση» άρθρο με την άποψή του Ηλία Διαμαντόπουλου

10:15 - Ο «τολμηρός Μάριος» από τη Νέα Πέλλα στην πρώτη του παράσταση