pellatv
Live

Διάψευση Ν. Παπανικολάου στην ανακοίνωση της ”ΑΝΑΣΑ”

"Διαψεύδω με κατηγορηματικό τρόπο τα όσα άθλια, συκοφαντικά και προβοκατόρικα αναφέρονται στην ανακοίνωση της δημοτικής κίνησης "ΑΝΑΣΑ" Η λασπολογία και η συκοφαντία κατά της «Δημοτικής Ενότητας» δεν έχουν όρια. Η αδυναμία τους να εκφράσουν λόγο και συνολική πρόταση για τον δήμο Πέλλας οδηγεί την… «συλλογική ηγεσία» της «ΑΝΑΣΑ» στον κατήφορο. Η εκδηλωμένη ανεπάρκεια να συγκροτήσουν δημοτικό συνδυασμό για τις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μάη, τους οδηγεί σε προβοκατόρικες και παρασκηνιακές μεθόδους. Ο πανικός και η σύγχυση τους οδηγεί σε πολιτικό αδιέξοδο και για αυτό έχουν ξεπέσει σε επίπεδο πεζοδρομίου με φθηνό κουτσομπολιό και άθλια ψέματα. Δεν θα τους ακολουθήσουμε γιατί έχουμε να ασχοληθούμε με πολύ πιο σοβαρά και σημαντικά ζητήματα που αφορούν στο σήμερα και στο αύριο του δήμου Πέλλας. Αυτοί ας παραμείνουν στο χθες".
Νίκος Παπανικολάου Επικεφαλής «Δημοτικής Ενότητας» Υποψήφιος Δήμαρχος Πέλλας

Δημοσιεύτηκε στις 9 Απριλίου, 2014


Σχόλια

pellanet facebook

logo-ktel-pellas

Ροή Ειδήσεων

13:16 - Άμεσα συνελήφθησαν 2 άτομα που προσπάθησαν να εξαπατήσουν άνδρα στην πόλη των Σερρών

18:10 - ΚΕΠ Υγείας Δήμου Πέλλας: Με επιτυχία και μεγάλη συμμετοχή ο δωρεάν προληπτικός έλεγχος για Ανεύρυσμα Κοιλιακής Αορτής

18:07 - 21ο Πανελλήνιο Συνέδριο του Ελληνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων (ΕΔΔΥΠΠΥ) – ΕΔΕΣΣΑ

18:02 - Συνεχίζονται οι έλεγχοι στην Κεντρική Μακεδονία για τη χρήση προστατευτικού κράνους

17:58 - Επιβολή διοικητικού προστίμου σε Πέλλα

12:45 - 20ο ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΟΝΤΙΑΚΩΝ ΧΟΡΩΝ

18:16 -  Δρόμος Θυσίας Γιαννιτσών 2026: Συνεχίζονται οι εγγραφές- Hλεκτρονική χρονομέτρηση στo Δρόμο των 5,5 χλμ

12:56 - Στην εκπομπή «Δεύτερη Ανάγνωση» του Ράδιο Pella 103,3 φιλοξενήθηκε η Χριστίνα Χρυσοχοΐδου, διευθύντρια της ΩΡΛ Κλινικής του Νοσοκομείου Κιλκίς και στέλεχος της «ΝΙΚΗΣ».

12:46 - pellafm 103,3-Δεύτερος Κάφες- Εκπομπή στη Μνήμη των θυμάτων της 14ης Σεπτεμβρίου 1944 στα Γιαννιτσά

12:36 - Εκδήλωση στη Μνήμη των θυμάτων της 14ης Σεπτεμβρίου 1944 στα Γιαννιτσά