pellatv
Live

Διεθνής έκθεση τουρισμού

Με ιδιαίτερη επιτυχία έκλεισε το τετραήμερο της Διεθνής έκθεσης τουρισμού του Βελιγραδίου από 27 Φεβρουαρίου έως 2 Μαρτίου 2008 στην οποία συμμετείχε η Ν.Α. Πέλλας με καλαίσθητο περίπτερο το οποίο επιμελήθηκε ο ΕΟΤ, μαζί με τις Νομαρχιακές Αυτοδιοικήσεις της Χαλκιδικής , Θεσσαλονίκης, Πιερίας, Καστοριάς, Μαγνησίας , Κρήτης, Κέρκυρας, και Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας. Η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκησης Πέλλας αναγνωρίζοντας ως επιτακτική, την ανάγκη στήριξης, ενίσχυσης και προβολής του τουρισμού στον γεωγραφικό της χώρο μετείχε και φέτος στην ανωτέρω έκθεση, θέτοντας υψηλούς στόχους όσον αφορά την αύξηση του μεριδίου που κατέχει σήμερα στον τουρισμό και προσδοκώντας μερίδα του τουριστικού ρεύματος που κατακλύζει την Κεντρική Μακεδονία την περίοδο από Μάιο έως και Οκτώβρη. Με αυτόν τον τρόπο αλλά ταυτόχρονα προσαρμόζοντας και βελτιώνοντας το διαφημιστικό της υλικό εκτιμά πως συμβάλει τα μέγιστα στην αύξηση του τουρισμού. Το γεγονός της άμεσης γειτνίασης των βαλκανικών χωρών και της σχετικά εύκολης οδικής πρόσβασης αποτελεί ένα συγκριτικό πλεονέκτημα για την περαιτέρω αύξηση του τουριστικού ρεύματος. Μετά από αρκετά χρόνια, λόγω των γνωστών προβλημάτων, η φετινή Έκθεση στο Βελιγράδι σημείωσε σημαντική επιτυχία, με πλήθος εκθετών από πολλές χώρες του κόσμου, ενώ οι επισκέπτες ξεπέρασαν κάθε προσδοκία. Στις συναντήσεις που η επίσημη αντιπροσωπεία του ΕΟΤ είχε με τους Σέρβους πράκτορες εκδηλώθηκε αύξηση ζήτησης, έτσι υπολογίζεται πως ένα ποσοστό 70% των Σέρβων που θα εκδράμουν θα επισκεφτούν τη χώρα μας. Το περίπτερο της Πέλλας επισκέφτηκε τηλεοπτικό συνεργείο του κρατικού καναλιού της Σερβίας, εκπρόσωποι του αδελφοποιημένου Δήμου, με το Δήμο της Έδεσσας, Γκόρνι Μιλάνοβατς, αλλά και ο Πρόεδρος της Ελληνοσερβικής φιλίας με καταγωγή από την Έδεσσα. Αξίζει να σημειωθεί πως το περίπτερο του Ε.Ο.Τ. στο οποίο συμμετείχε και η Ν.Α. Πέλλας απέσπασε το πρώτο βραβείο παρουσίασης Η συμμετοχή στην Έκθεση του Βελιγραδίου και η πραγματοποίηση των παραπάνω επαφών κρίνονται σημαντικές, τόσο για την ανάπτυξη συνεργασιών με τη γειτονική χώρα, όσο και για το ρόλο που μελλοντικά θα διαδραματίσει, αφού αποτελεί τον συνδετικό άξονα με ολόκληρη την Ευρώπη μέσω του οδικού άξονα 10. Η ΝΑ Πέλλας εκπροσωπήθηκε από τον Αντινομάρχη Πέλλας κ. Χρήστο Κίτσο.

Δημοσιεύτηκε στις 13 Μαρτίου, 2008


Σχόλια

pellanet facebook

Ροή Ειδήσεων

11:57 - Έως τις 30 Ιουνίου 2024 η προθεσμία υποβολής αιτήσεων για τοποθέτηση τραπεζοκαθισμάτων σε κοινόχρηστους χώρους

11:52 - Παραστάτη καραγκιόζη στα Γιαννιτσά

11:35 - Στα πάτρια εδάφη αναπαύεται πλέον ο ήρωας της Κύπρου Κωνσταντίνος Τσιτιρίδης από την Κρύα Βρύση -Υποδοχή των λειψάνων του με τιμές από τον Ελληνικό Στρατό και το Δήμο Πέλλας!

11:27 - Λάκης Βασιλειάδης: «Η Πέλλα τιμά σήμερα έναν ακόμα ήρωα που έπεσε υπέρ πατρίδος».

11:24 - Παρών στις πυρκαγιές στους πρόποδες του Πάικου ο Δήμαρχος Πέλλας – «Ιδιαίτερη προσοχή από όλους»

16:12 - ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΗΣ ΕΚΘΕΣΗΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΩΝ ΔΡΑΣΕΩΝ ΤΗΣ ΕΝΟΡΙΑΣ ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ

15:09 - ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΕΘΕΛΟΝΤΗ ΑΙΜΟΔΟΤΗ

15:07 - Ανακοίνωση του Κυβερνητικού Εκπροσώπου Παύλου Μαρινάκη για τη σύνθεση της νέας κυβέρνησης

11:01 - ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ Η Μάσα και ο αρκούδος, μια μεγάλη γιορτή Σκηνοθεσία Ταμίλλα Κουλίεβα στο Ανοιχτό Θέατρο Γιαννιτσών την Τετάρτη26 Ιουνίου 2024

15:56 - Κλιματιζόμενοι χώροι για την προστασία των ευάλωτων πολιτών από τον καύσωνα