pellatv
Live

Δήμος Έδεσσας: Που ειναι τα 5,5 εκ. ευρώ;

Προκαταρκτική εξέταση από την εισαγγελία πρωτοδικών Έδεσσας διατάχθηκε αναφορικά με τη μαύρη τρύπα στα ταμεία του Δήμου Έδεσσας της τάξης των 5,5 εκ. ευρώ περίπου. Είναι ένα σημαντικό θέμα που αφορά τον πρώην Δήμαρχο Έδεσσας Γιάννη Σόντρα αλλά και κάποια άλλα στελέχη του συνδυασμού του. Ως γνωστών, σύμφωνα με τα λεγόμενα του σημερινού Δημάρχου Δημήτρη Γιάννου, ακόμη δεν έχει παραδοθεί το ταμείο με όλα τα στοιχεία που έπρεπε να είχε γίνει και αυτό δημιουργεί τεράστια προβλήματα λειτουργίας στη σημερινή δημοτική αρχή.
Από το γραφείο λοιπόν του ανακριτή θα προσέλθουν για κατάθεση τουλάχιστον 30 άτομα που έχουν σχέση ώστε να βγει πόρισμα για το αν υπάρχουν ποινικές ευθύνες σε κάποιους και σε πιο βαθμό (κακούργημα-πλημμέλημα). Βεβαίως θα χρησιμοποιηθεί και το πόρισμα των ελεγκτών δημόσιας διοίκησης καθώς και οι καταλογισμοί που έχουν γίνει προς συγκεκριμένα άτομα που τους ζητούν να επιστρέψουν το χρήματα που λείπουν από τα ταμεία.
Η αναφορά πάντως, σύμφωνα με τις πληροφορίες, καταλογίζει ευθύνες σε τρία άτομα της πρώην διοίκησης του δήμου, με κύριο τον Κ. Σόντρα, και το ποσό-με προσαυξήσεις, κλπ- αγγίζει τα 6,3 εκατ. ευρώ.

Δημοσιεύτηκε στις 28 Απριλίου, 2013


Σχόλια

pellanet facebook

logo-ktel-pellas

Ροή Ειδήσεων

23:43 - ΝΕΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΓΙΑ ΑΔΕΙΕΣ ΟΔΗΓΗΣΗΣ ΚΑΙ ΑΔΕΙΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΜΕΣΩ ΚΕΠ

10:53 - ΤΕΛΕΤΗ ΘΕΜΕΛΙΩΣΗΣ ΤΟΥ ΝΕΟΥ 5ΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ

10:48 - ΤΡΙΜΕΡΟ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ-Η Έδεσσα ταξιδεύει στο Βιετνάμ.

10:45 - ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΠΑΣ ΙΚΑΡΟΣ ΕΔΕΣΣΑΣ

10:44 - Μιχάλης Κατρίνης:”Η ΕΕ πρέπει να αποκτήσει δικό της αμυντικό δόγμα και να υπερασπιστεί εμπράκτως τα μέλη της’

10:40 - Λάκης Βασιλειάδης: Στο ΕΣΠΑ η ενεργειακή αναβάθμιση του Γ.Ν. Πέλλας (ΝΜ Έδεσσας & ΝΜ Γιαννιτσών), ύψους 6.163.415,07 Ευρώ – Αναμένεται ο διαγωνισμός

10:38 - ΠΑΝΗΓΥΡΙΣ ΑΝΑΚΟΜΙΔΗΣ Ι. ΛΕΙΨΑΝΩΝ ΑΓΙΟΥ ΝΕΚΤΑΡΙΟΥ ΣΤΗΝ ΕΔΕΣΣΑ

10:03 - Διακοπή νερού στην Άψαλο

09:10 - Συνάντηση Λάκη Βασιλειάδη με τον νέο Διοικητή του Γ.Ν. Πέλλας (Έδεσσας -Γιαννιτσών): «Με γοργούς ρυθμούς συνεχίζονται τα έργα στη Ν.Μ. Έδεσσας»

09:07 - Ξεκίνησε στον Πλαταμώνα η κατασκευή της οδού ήπιας κυκλοφορίας από το Stavento έως την οδό Παντελεήμονος με ταυτόχρονη διατήρηση των παλιών σιδηροδρομικών γραμμών