pellatv
Live

Δωρεάν διανομή πετρελαίου θέρμανσης σε Δημοτικά Σχολεία της Πέλλας

Με πρωτοβουλία της βουλευτή Πέλλας του ΣΥΡΙΖΑ κ. Θεοδώρας Τζάκρη, η εταιρεία Ελληνικά Πετρέλαια Α.Ε. (ΕΛΠΕ) στο πλαίσιο της εταιρικής της ευθύνης και το ίδρυμα International Foundation for Greece (IFG) στο πλαίσιο της ευρύτερης κοινωνικής του δραστηριότητας στηρίζουν έμπρακτα για μια ακόμη χρονιά τα σχολεία της Πέλλας με την προμήθεια δωρεάν πετρελαίου για την θέρμανση των μαθητών κατά τους χειμερινούς μήνες.

Πιο συγκεκριμένα, η εταιρεία Ελληνικά Πετρέλαια Α.Ε. θα προβεί στην δωρεάν προμήθεια επτά (7) τόνων συνολικά πετρελαίου θέρμανσης και πιο συγκεκριμένα ενός τόνου πετρελαίου σε κάθε ένα από τα Δημοτικά Σχολεία Μεσημερίου, Φλαμουριάς, Πέλλας, Νέας Πέλλας, Αξού, Όρμας και Θεοδωρακίου.

Το Ίδρυμα International Foundation for Greece, που δραστηριοποιείται διεθνώς με στόχο την δημιουργία ενός δικτύου στήριξης των ομάδων του πληθυσμού που αντιμετωπίζουν προβλήματα σε αυτή την δύσκολη συγκυρία για την χώρα, θα προβεί στην δωρεάν προμήθεια 3 τόνων πετρελαίου θέρμανσης σε έξι (6) συνολικά δημοτικά σχολεία της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας και πιο συγκεκριμένα στα Δημοτικά Σχολεία Γαλατάδων, Νέου Μυλοτόπου, Εξαπλατάνου, Αρσενίου, Καλυβίων και Κερασιάς.

Η κ. Τζάκρη ευχαρίστησε θερμά τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της εταιρείας Ελληνικά Πετρέλαια Α.Ε. κ. Γρηγόρη Στεργιούλη και την Πρόεδρο του Ιδρύματος International Foundation for Greece κ. Ασπασία Λεβέντη που και αυτή την χρονιά ανταποκρίθηκαν στην πρόσκλησή της να συμβάλουν έμπρακτα στην προσπάθεια που καταβάλει η σχολική κοινότητα της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας να αντιμετωπίσει τις δυσμενείς καιρικές συνθήκες που επικρατούν κατά τους χειμερινούς μήνες, αναλαμβάνοντας ένα μέρος του κόστους θέρμανσης των παραπάνω σχολείων.

Η παράδοση του πετρελαίου στα σχολεία θα γίνει έως το πρώτο δεκαπενθήμερο του Ιανουαρίου.

Δημοσιεύτηκε στις 18 Δεκεμβρίου, 2017


Σχόλια

pellanet facebook

Ροή Ειδήσεων

10:43 - Πάμε θερινό σινεμά στην Έδεσσα

10:41 - Παρέμβαση Καρασμάνη για την Αγία Αικατερίνη του Σινά – Διεθνής σεβασμός και νομική κατοχύρωση

10:36 - Επίσκεψη του Προέδρου της ΝΙΚΗΣ Δημητρίου Νατσιού στην Πυροσβεστική Πάτρας

10:33 - ΠΑΝΗΓΥΡΙΣ ΑΓΙΩΝ ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ ΜΕ ΥΠΟΔΟΧΗ ΤΗΣ ΑΦΘΑΡΤΟΥ ΔΕΞΙΑΣ ΧΕΙΡΟΣ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΕΥΓΕΝΙΟΥ ΤΟΥ ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΙΟΥ ΣΤΗΝ ΕΔΕΣΣΑ

10:32 - Μουσική βραδιά από τους «Μελωδούς της Παράδοσης» την Κυριακή 29 Ιουνίου στο Λιτόχωρο

08:37 - Νατσιός για σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ: «Το τέλος του σάπιου καθεστώτος μόλις άρχισε»

10:29 - Άσκηση επί χάρτου «ΕΛΕΥΘΕΡΟΧΩΡΙ 2025»: Ο Δήμος Πέλλας ενισχύει την Αντιπυρική Προστασία στην πιο ευάλωτη περιοχή του

10:26 - Παραχώρηση έκτασης γηπέδου Μεγαπλατάνου από την Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας στον Δήμο Αλμωπίας

10:23 - Παρουσίαση του Φεστιβάλ Κασσάνδρας 2025 Μια γιορτή Πολιτισμού που μεγαλώνει και εμπνέει

10:20 - Πρόγραμμα 21ου Olympus Marathon 2025