pellatv
Live

Δύο μέρες ακόμα για την «εκκίνηση» του Δρόμου Θυσίας Γιαννιτσών

Όλα έτοιμα για την εκκίνηση του  Δρόμου Θυσίας 2018, την Κυριακή 23  Σεπτεμβρίου στις 9πμ, στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο του Πλατανότοπου.

Δρομείς από όλη την Ελλάδα, μαραθωνοδρόμοι, αθλητές του ΣΕΓΑΣ, στελέχη  και μαθητές των στρατιωτικών σχολών Ευελπίδων και Μονίμων Υπαξιωματικών, ελεύθερα αθλούμενοι και περιπατητές, μαθητές και νήπια από την ευρύτερη περιοχή των Γιαννιτσών, με την υποστήριξη δεκάδων εθελοντών θα τερματίσουν στον πεζόδρομο Γιαννιτσών δίνοντας ένα ηχηρό μήνυμα Συμμετοχής, τιμώντας την επέτειο της ομαδικής εκτέλεσης των Γιαννιτσιωτών  της 14ης Σεπτεμβρίου 1944.

Για την επιτυχία της διοργάνωσης απαιτείται και η συνεργασία των συμπολιτών μας. Γι αυτό παρακαλούμε τον κόσμο, το πρωινό της  Κυριακής να βρεθεί στο δρόμο και στις διασταυρώσεις για να ενισχύσει τους δρομείς. Παρακαλούμε επίσης τους οδηγούς να ακολουθήσουν τα μέτρα τάξης της τροχαίας,  να σεβαστούν τους δρομείς και να μην παρκάρουν το όχημά τους πάνω στο μήκος της διαδρομής μέσα στην πόλη την Κυριακή 23/9 από τις 07.00 έως τις 11.00.

Όλοι οι δρομείς και οι περιπατητές των Γιαννιτσών παρακαλούνται να προσέλθουν στην γραμματεία την παραμονή του αγώνα,  Σάββατο 22/9 ώρες 6-9μμ, στον πεζόδρομο Γιαννιτσών, ώστε να μην υπάρξει συμφόρηση το πρωί της Κυριακής.

Η  Ολυμπιονίκης Αθανασία Τσουμελέκα θα τρέξει στον PELLA HALF MARATHON

H χρυσή Ολυμπιονίκης της Αθήνας  Αθανασία Τσουμελέκα,  δήλωσε συμμετοχή στον 7ο PELLA HALF MARATHON και αναμένεται στα Γιαννιτσά από την παραμονή του αγώνα. Το απόγευμα του Σαββάτου ώρα 6μμ -9μμ, θα παραβρεθεί στον πεζόδρομο Γιαννιτσών, στην πλατεία ΕΠΟΝ, όπου θα λειτουργήσουν οι γραμματείες των 21.000μ και των 6.000μ και αναμένονται εκατοντάδες  δρομείς.

Δημοσιεύτηκε στις 21 Σεπτεμβρίου, 2018


Σχόλια

pellanet facebook

Ροή Ειδήσεων

10:20 - Την Παρασκευή τα εγκαίνια της 4ης Εμποροπανήγυρης στην Κρύα Βρύση- Θα διαρκέσει μέχρι και την Δευτέρα 14 Ιουλίου 2025

10:17 - Σύλλογος Καρκινοπαθών Πιερίας: Εκστρατεία ενημέρωσης για τον καρκίνο του δέρματος «Στον ήλιο με ασφάλεια»

10:15 - Συνάντηση Λάκη Βασιλειάδη με τον Αντιδήμαρχο και τους Προέδρους των Τοπικών Κοινοτήτων της Δημοτικής Ενότητας Κύρρου: Πρέπει να βρούμε λύσεις για την ασθένεια των πυρηνόκαρπων και για τον παγετό

10:14 - Νατσιός: «Η οικογενειοκρατία ταυτίζεται με τη διαφθορά και τη διαπλοκή»

10:11 - Λάκης Βασιλειάδης: Κατάθεση Κοινοβουλευτικής Ερώτησης για Επαγγελματίες σε χωριά – οικισμούς δημοτικών ενοτήτων μεταξύ 500 και 1500 κατοίκων που πρέπει να δικαιούνται τη φορολογική έκπτωση 50% στο εισόδημα

13:34 - ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΗΣ Π.Ε. ΠΙΕΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΓΩΓΟΎΣ ΑΚΤΙΝΙΔΊΩΝ

13:32 - ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΕΛΛΑΣ ΜΕ ΣΧΟΛΙΚΕΣ ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΕΣ

13:30 - Ανακοίνωση: Προγραμματισμένη διακοπή ηλεκτροδότησης στην Άνω Σκοτίνα τη Δευτέρα 7 Ιουλίου

11:13 - ΠΑΝΗΓΥΡΙΣ ΟΣΙΟΥ ΠΑΪΣΙΟΥ ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΗ ΙΕΡΩΝ ΚΕΙΜΗΛΙΩΝ ΤΟΥ

11:08 - Νατσιός: «Η κυβέρνηση της ΝΔ είναι βουτηγμένη στη διαφθορά και την ηθική παρακμή»