pellatv
Live

Εγκαίνια για την έκθεση χειροποίητων δημιουργιών του Σωτήρη Κορώνα

Ο Εικαστικός Μήνας Μάιος συνεχίζεται και ολοκληρώνεται με την έκθεση χειροποίητων δημιουργιών του Σωτήρη Κορώνα.

Τα εγκαίνια της έκθεσης έγιναν την Τετάρτη 30 Μαΐου. Για τον καλλιτέχνη μίλησαν ο Πρόεδρος του Φ.Σ.Ε. «Μέγας Αλέξανδρος» Γιάννης Χατζηπέγιος και ο Υπεύθυνος του εικαστικού τμήματος του Συλλόγου Χρήστος Παλάνης. Ο ίδιος ο κ.Κορώνας αναφέρθηκε στις δημιουργίες του, ευχαριστώντας παράλληλα τον κόσμο που παρευρέθηκε στην εκδήλωση των εγκαινίων.

Η έκθεση θα είναι ανοιχτή για το κοινό έως και την  Τρίτη 5 Ιουνίου, ώρες 18:00-22:00, Σάββατο και Κυριακή πρωινά 11:00 – 13:00 και απόγευμα 18:00-22:00, στο Παρθεναγωγείο (Βαρόσι, Έδεσσα).

Με την ευκαιρία της ολοκλήρωσης την Τρίτη 5 Ιουνίου του 27ου Εικαστικού Μήνα Μάιου, το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου θέλει να ευχαριστήσει θερμά τον Δήμο Έδεσσας και την Δημοτική Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου για την μεγάλη τους υποστήριξη, τους καλλιτέχνες που συμμετείχαν με τα ξεχωριστά έργα και τις δημιουργίες τους και φυσικά όλους όσους τίμησαν με την παρουσία τους τα εγκαίνια αλλά και τις ημέρες επίσκεψης των εκθέσεων. Ραντεβού στον 28ο Μήνα Μάϊο!

 

 

 

Δημοσιεύτηκε στις 1 Ιουνίου, 2018


Σχόλια

pellanet facebook

Ροή Ειδήσεων

15:54 - Παρέμβαση του Συνδυασμού «Συνεργασία Ευθύνης» στη συνεδρίαση για το Τοπικό Πολεοδομικό Σχέδιο του Δήμου Έδεσσας

15:52 - Διονύσης Σταμενίτης: «Με χειροπιαστές παρεμβάσεις στηρίζουμε την ανάπτυξη της Περιφέρειας»

15:50 - Συνάντηση Λάκη Βασιλειάδη με Αναπληρωτή Υπουργό Υποδομών & Μεταφορών: «Προχωράει η επαναλειτουργία της γραμμής Έδεσσας – Φλώρινας»

12:13 - Δήμος Δίου-Ολύμπου: Πρόγραμμα ενημέρωσης Κέντρου Υγείας Λιτοχώρου για την προστασία και προφύλαξη από τα κουνούπια

12:11 - ”ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΕΙΑ 2025” ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ

12:09 - ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΛΙΤΑΝΕΥΣΙΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΕΛΕΟΥΣΗΣ ΣΤΗΝ ΕΔΕΣΣΑ

12:08 - Συνάντηση Λάκη Βασιλειάδη με τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη

12:06 - Γιάννης Βρούτσης: «Ισχυρά κοινωνικά πρότυπα οι αθλητές – Αναγκαία η συμμετοχή τους στο διοικητικό γίγνεσθαι»

12:04 - Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η 17η Επιτροπή Παρακολούθησης του ΠΑΑ 2014-2022 και η 5η Επιτροπή Παρακολούθησης του ΣΣ ΚΑΠ 2023-2027

13:41 - Δραστηριότητα και έργα που υλοποιούνται την τρέχουσα περίοδο στον Δήμο Δίου-Ολύμπου