pellatv
Live

ΕΠΑΛ ΕΔΕΣΣΑΣ / ΤΜΗΜΑ ΚΟΜΜΩΤΙΚΗΣ : ΔΡΑΣΗ ΑΓΑΠΗΣ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΥΗΣ

Την Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2022 το πρωί στις 10.00 επισκεφθήκαμε το Κ.Η.Φ.Η.  του Δήμου Έδεσσας  που είναι το Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων.

Στο Κέντρο πραγματοποιήθηκε μία πολύ όμορφη δράση από μαθητές και μαθήτριες της ειδικότητας Κομμωτικής του ΕΠΑΛ Έδεσσας.

Οι τάξεις που συμμετείχαν ήταν η Γ τάξη Κομμωτικής και το Τμήμα της μαθητείας Κομμωτικής. Τους μαθητές συνόδευαν οι υπεύθυνοι εκπαιδευτικοί Χρύσα Νέστορα και Δέσποινα Στεφανίδου. Ήταν πραγματικά μια αξιόλογη δράση των τμημάτων Κομμωτικής, που όπως μας ανέφερε και η κα  Στεφανίδου δεν έγινε λόγω των εορτών και δεν σταματάει εδώ γιατί θα υπάρξει και συνέχεια τέτοιων δράσεων..

Το ΚΗΦΗ αποτελεί έναν «τακτικό προορισμό» τους, καθώς συμβάλει στην βιωματικότητα της μάθησης, χωρίς να παρακωλύεται το σχολικό πρόγραμμα.  Επιπλέον όμως οι μαθητές μέσω αυτών των δράσεων διδάσκονται την προσφορά στον συνάνθρωπο και αυτό ίσως αποτελεί σημαντικότερο δίδαγμα!

Στη συνέντευξη που μας παραχώρησε η κα Στεφανίδου μας ανέφερε πως η ειδικότητα της Κομμωτικής οργανώνει και άλλες δράσεις. Δύο από αυτές γίνονται σε συνεργασία με τον Σύλλογο Καρκινοπαθών Έδεσσας και Περιχώρων  και ονομάζονται « Χάρισε Δύναμη».

Να ενημερώσουμε τους συμπολίτες μας πως η επόμενη δράση «Χάρισε Δύναμη» πρόκειται να πραγματοποιηθεί γύρω στις 8 Μαρτίου 2023.

Αυτό που μας χαροποίησε ιδιαίτερα και οφείλουμε να αναφέρουμε είναι το γεγονός πως οι εκπαιδευτικοί της Κομμωτικής δήλωσαν ότι είναι δεκτικοί σε οποιαδήποτε δράση τους προταθεί αρκεί να είναι σύμφωνη η Διοίκηση του σχολείου .

 Περισσότερα μπορείτε να παρακολουθήσετε στο βίντεο που ακολουθεί.

Αξίζει όλοι εμείς να στηρίζουμε με όποιο τρόπο μπορούμε τέτοιες όμορφες δράσεις οι οποίες απευθύνονται σε συνανθρώπους μας και να δώσουμε θερμά συγχαρητήρια για αυτή την αξιέπαινη  πρωτοβουλία στις εκπαιδευτικούς  και ιδιαίτερα τους μαθητές και τις μαθήτριες του  Γ’ Τμήματος Κομμωτικής του ΕΠΑΛ Έδεσσας γιατί εκτός από δράση είναι και αλληλεγγύη προσφέροντας στην τοπική μας κοινωνία.

Δημοσιεύτηκε στις 20 Δεκεμβρίου, 2022


Σχόλια

pellanet facebook

Ροή Ειδήσεων

11:57 - Έως τις 30 Ιουνίου 2024 η προθεσμία υποβολής αιτήσεων για τοποθέτηση τραπεζοκαθισμάτων σε κοινόχρηστους χώρους

11:52 - Παραστάτη καραγκιόζη στα Γιαννιτσά

11:35 - Στα πάτρια εδάφη αναπαύεται πλέον ο ήρωας της Κύπρου Κωνσταντίνος Τσιτιρίδης από την Κρύα Βρύση -Υποδοχή των λειψάνων του με τιμές από τον Ελληνικό Στρατό και το Δήμο Πέλλας!

11:27 - Λάκης Βασιλειάδης: «Η Πέλλα τιμά σήμερα έναν ακόμα ήρωα που έπεσε υπέρ πατρίδος».

11:24 - Παρών στις πυρκαγιές στους πρόποδες του Πάικου ο Δήμαρχος Πέλλας – «Ιδιαίτερη προσοχή από όλους»

16:12 - ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΗΣ ΕΚΘΕΣΗΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΩΝ ΔΡΑΣΕΩΝ ΤΗΣ ΕΝΟΡΙΑΣ ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ

15:09 - ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΕΘΕΛΟΝΤΗ ΑΙΜΟΔΟΤΗ

15:07 - Ανακοίνωση του Κυβερνητικού Εκπροσώπου Παύλου Μαρινάκη για τη σύνθεση της νέας κυβέρνησης

11:01 - ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ Η Μάσα και ο αρκούδος, μια μεγάλη γιορτή Σκηνοθεσία Ταμίλλα Κουλίεβα στο Ανοιχτό Θέατρο Γιαννιτσών την Τετάρτη26 Ιουνίου 2024

15:56 - Κλιματιζόμενοι χώροι για την προστασία των ευάλωτων πολιτών από τον καύσωνα