pellatv
Live

Επίσκεψη του 19ο Νηπιαγωγείου Γιαννιτσών στο Αλεξάνδρειο Δημοτικό Ωδείο

Επίσκεψη στο Αλεξάνδρειο Δημοτικό Ωδείο Γιαννιτσών πραγματοποίησε την περασμένη εβδομάδα το 19ο Νηπιαγωγείο Γιαννιτσών. Τα παιδιά ξεναγήθηκαν στο χώρο του Ωδείου και είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν μουσικά όργανα από τους καθηγητές του. Μέσα από παιχνίδι οι μαθητές ήρθαν σε επαφή με έγχορδα, κρουστά όργανα και το πιάνο, αλλά και τραγούδησαν όλοι μαζί.

Το Δημοτικό Ωδείο δέχεται τέτοιες επισκέψεις από Νηπιαγωγεία και Δημοτικά Σχολεία του Δήμου Πέλλας, σε μία προσπάθεια να έρθουν όλο και περισσότεροι μαθητές κοντά στην τέχνη της μουσικής. Άλλωστε, δέχεται σπουδαστές από την νηπιακή ηλικία που εντάσσονται στην τάξη της Μουσικής Προπαιδείας ή μεγαλύτερους που επιλέγουν τις σπουδές σε κάποιο όργανο.

Δημοσιεύτηκε στις 6 Ιουνίου, 2017


Σχόλια

pellanet facebook

logo-ktel-pellas

Ροή Ειδήσεων

12:39 - Συνάντηση Διονύση Σταμενίτη με τον Υπουργό Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας Γιάννη Κεφαλογιάννη

12:36 - ΠΑΝΗΓΥΡΙΣ ΙΕΡΟΥ ΝΑΟΥ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ

12:34 - ΠΕΔΚΜ: Θερμά συγχαρητήρια στην Εθνική Ομάδα πόλο των γυναικών για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου

12:31 - Συνάντηση Λάκη Βασιλειάδη με τον Πρόεδρο του Πράσινου Ταμείου: Ανοίγει η πρόσκληση για χρηματοδότηση στους δήμους της ΠΕ Πέλλας – «Δράση περιβαλλοντικό ισοζύγιο»: «Περισσότεροι κοινόχρηστοι και κοινωφελείς χώροι στα Γιαννιτσά»

12:28 - ΠΑΝΗΓΥΡΙΣ ΑΓ. ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΟΣ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ

10:48 - Θ. Τζάκρη – Ερώτηση στη Βουλή για τις άδικες χρεώσεις στις αναλήψεις μετρητών

10:45 - Ξεκίνησαν οι ασφαλτοστρώσεις στον δρόμο Κασσάνδρειας – Κρυοπηγής στο πλαίσιο του έργου αγροτικής οδοποιίας του Δήμου Κασσάνδρας

10:44 - Δήμος Δίου-Ολύμπου: Κλειστό αύριο Τρίτη 22 Ιουλίου ένα τμήμα της επαρχιακής οδού στην Καρίτσα λόγω εργασιών συντήρησης του δικτύου άρδευσης

10:43 - Λάκης Βασιλειάδης: Οριοθετήθηκαν οι περιοχές της ΠΕ Πέλλας για αποζημίωση των επιχειρήσεων που επλήγησαν (Αλμωπία, Σκύδρα, Αραβησσός)

10:39 - Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας Δάνης Τζαμτζής: «Ο σεβασμός και η προστασία του περιβάλλοντος στην Πέλλα ξεκινάει με την ορθολογική διαχείριση των σκουπιδιών»