pellatv
Live

Επίσκεψη του Προέδρου του Εμπορικού Συλλόγου Κρύας Βρύσης στον Δήμαρχο Πέλλας

Επίσκεψη εργασίας στον Δήμαρχο Πέλλας, Στάθη Φουντουκίδη, πραγματοποίησε ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Κρύας Βρύσης,  Γιώργος Παπαδόπουλος.

Όπως επισήμανε ο κ. Παπαδόπουλος, ο Εμπορικός Σύλλογος προχωρά στην ανάληψη σημαντικών πρωτοβουλιών και δράσεων με στόχο την ανάδειξη και ενίσχυση της τοπικής αγοράς και της ιστορικής ταυτότητας της περιοχής.

Συγκεκριμένα, σχεδιάζεται η τοποθέτηση καλαίσθητων πινακίδων στις εισόδους της πόλης, καθώς και στις τέσσερις κοινότητες της Δημοτικής Ενότητας Κρύας Βρύσης, οι οποίες θα καλωσορίζουν τους επισκέπτες και θα τους ενημερώνουν ότι εισέρχονται στον τόπο του ιστορικού βάλτου. Επιπλέον, στα σχέδια του Συλλόγου περιλαμβάνεται η κατασκευή μιας επιβλητικής και καλαίσθητης βρύσης με αναθηματικό χαρακτήρα σε δημοτικό χώρο και συγκεκριμένα στην περιοχή όπου βρισκόταν η πρώτη αρτεσιανή βρύση, από την οποία πήρε και το όνομά της η πόλη. Εκεί, μάλιστα, υπήρξε ο πρώτος πυρήνας γύρω από τον οποίο αναπτύχθηκε ο οικισμός και για αυτό το 2027 θα εορταστούν τα 100 χρόνια από τη μετονομασία του παλαιού ονόματος «Πλάσνα» σε «Κρύα Βρύση».

Ο Δήμαρχος κ. Φουντουκίδης εξέφρασε την ιδιαίτερη ικανοποίησή του για τις πρωτοβουλίες του Εμπορικού Συλλόγου Κρύας Βρύσης και δήλωσε ότι «η Δημοτική Αρχή θα είναι αρωγός και συμπαραστάτης σε όλες τις ενέργειες που συμβάλλουν στην ανάπτυξη και την ευημερία της τοπικής κοινωνίας, αλλά και την ενίσχυση της τοπικής οικονομίας».

Δημοσιεύτηκε στις 29 Μαΐου, 2025


Σχόλια

pellanet facebook

logo-ktel-pellas

Ροή Ειδήσεων

15:01 - Εναρκτήρια εκδήλωση τού «Λαϊκού Ανοικτού Συνεργατικού Πανεπιστημίου» Δήμου Έδεσσας

14:38 - Ανακοίνωση από την Αυτοτελή Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας για έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού

14:35 - Συνεχίζονται οι έλεγχοι στην Κεντρική Μακεδονία για τη χρήση προστατευτικού κράνους

14:30 - Οκτώβριος – Μήνας Ενημέρωσης και Πρόληψης για τον Καρκίνο του Μαστού –  1η ΗΜΕΡΙΔΑ ΠΑΙΔΙΑΤΡΙΚΗΣ ΚΛΙΝΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ

11:48 - Δώδεκα ρόλοι, 45 λεπτά στη σκηνή και ένα θέατρο όρθιο στο χειροκρότημα    Ο Μάριος και το θεατρικό φυτώριο που ανθίζει στη Νέα Πέλλα

16:31 - Εξιχνίαση κλοπής

15:04 - Μάγεψε τους ακροατές του Πέλλα FM ο Μάριος από τη Νέα Πέλλα

17:45 - «ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΑΙΜΟΔΟΤΩΝ ΚΡΥΑΣ ΒΡΥΣΗΣ ¨ΤΣΟΥΦΛΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ¨»

17:18 - «Εκπαιδευτικές δράσεις εκτός σχολικής μονάδας στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση» άρθρο με την άποψή του Ηλία Διαμαντόπουλου

10:15 - Ο «τολμηρός Μάριος» από τη Νέα Πέλλα στην πρώτη του παράσταση