pellatv
Live

Επίσκεψη του Υπουργού Υποδομών και Μεταφορών κ. Χρήστου Σπίρτζη στην Πέλλα

 

Από το γραφείο της βουλευτή Πέλλας του ΣΥΡΙΖΑ κ. Θεοδώρας Τζάκρη ανακοινώνεται ότι σε συνεργασία με τον Υπουργό Υποδομών & Μεταφορών κ. Χρ. Σπίρτζη, αποφασίστηκε επίσκεψη του Υπουργού στην Πέλλα μέσα στον Οκτώβριο με διπλή ατζέντα.

Πρώτον, την έναρξη της χρηματοδότησης των Παρακάμψεων Γιαννιτσών και Χαλκηδόνας της νέας χάραξης της Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης - Έδεσσας, μετά την εξασφάλιση της χρηματοδότησης των απαλλοτριώσεων από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων (ΠΔΕ). Ο Υπουργός θα παρουσιάσει το χρονοδιάγραμμα της υλοποίησης του έργου μετά την εξέλιξη αυτή.

Και δεύτερον, την παρουσίαση της επικαιροποιημένης μελέτης σκοπιμότητας της προαστιακής σιδηροδρομικής σύνδεσης Θεσσαλονίκης - Έδεσσας μέσω Γιαννιτσών και τις προοπτικές χρηματοδότησης του έργου, σε συνέχεια της παρουσίασης της αναγνωριστικής μελέτης χάραξης που παρουσιάστηκε σε εκδήλωση που διοργανώθηκε από την βουλευτή κ. Θ. Τζάκρη στα Γιαννιτσά τον περασμένο Φεβρουάριο.

Λεπτομέρειες για το ακριβές πρόγραμμα της επίσκεψης του Υπουργού θα δοθούν με νεότερη ανακοίνωση.

Δημοσιεύτηκε στις 13 Σεπτεμβρίου, 2017


Σχόλια

pellanet facebook

Ροή Ειδήσεων

13:34 - ΔΉΜΟΣ ΈΔΕΣΣΑΣ- ΔΩΡΕΑΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΕ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΥΣ ΤΟΥ ΕΛΑΧΙΣΤΟΥ ΕΓΓΥΗΜΕΝΟΥ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ

13:31 - ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ MIRACULOUS, ΑΝΟΙΧΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ

11:02 - Δικαίωση των Εκπαιδευτικών Ειδικών Κατηγοριών μετά από τις Παρεμβάσεις της ΝΙΚΗΣ

10:49 - Πρόσκληση – Πρόγραμμα εκδήλωσης Δήμου Σκύδρας για την Κύπρο

10:47 - Δήμος Έδεσσας: Διάθεση κλιματιζόμενων χώρων για προστασία των πολιτών από τις υψηλές θερμοκρασίες

10:46 - Χωρίς πρόγραμμα ο Δήμος Έδεσσας για το πολιτιστικό καλοκαίρι – Η Έδεσσα στο προσκήνιο χάρη σε ιδιωτικές πρωτοβουλίες

10:42 - Συνάντηση Γιώργου Α. Παπανδρέου με τον Αρχιεπίσκοπο Σινά, κ. Δαμιανό

10:40 - Ανακοίνωση: Προγραμματισμένες διακοπές ηλεκτροδότησης την Πέμπτη 10 Ιουλίου στο Λιτόχωρο (ΒιΠε, αθλητικό κέντρο, Κέντρο Πληροφόρησης Εθνικού Πάρκου Ολύμπου)

10:20 - Την Παρασκευή τα εγκαίνια της 4ης Εμποροπανήγυρης στην Κρύα Βρύση- Θα διαρκέσει μέχρι και την Δευτέρα 14 Ιουλίου 2025

10:17 - Σύλλογος Καρκινοπαθών Πιερίας: Εκστρατεία ενημέρωσης για τον καρκίνο του δέρματος «Στον ήλιο με ασφάλεια»