pellatv
Live

Επίσκεψη Υφυπουργού Εσωτερικών Μακεδονίας Θράκης στον Δήμο Έδεσσας

Τον Δήμο Έδεσσας επισκέφθηκε ο Υφυπουργός Εσωτερικών Μακεδονίας Θράκης κ. Θεόδωρος Καράογλου, όπου είχε συνάντηση με τον Δήμαρχο Έδεσσας κ. Δημήτρη Γιάννου, παρουσία του Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας κ. Ιορδάνη Τζαμτζή και αυτοδιοικητικών στελεχών.

[caption id="attachment_67643" align="alignnone" width="300"] dav[/caption]

Ο Δήμαρχος ενημέρωσε τον Υπουργό για τα έργα και τις δράσεις που υλοποιεί ο Δήμος Έδεσσας, ενώ ζήτησε την συνδρομή του για την μετατροπή παραδοσιακού σπιτιού στο Βαρόσι, ιδιοκτησίας του Δήμου Έδεσσας, σε επισκέψιμο χώρο προβολής της συμβολής της Έδεσσας στον Μακεδονικό Αγώνα, με τίτλο «Το σπίτι του Μακεδονομάχου». Ανέφερε επίσης τα ζητήματα στήριξης του αγροτικού τομέα και χαρακτηρισμού των κερασιών ως προϊόντων ονομασίας προέλευσης όπου το Υπουργείο μπορεί να έχει θετική συμβολή, όπως επίσης και στα θέματα του τουρισμού με την προσπάθεια που γίνεται γενικότερα με τη βελτίωση του τουριστικού προϊόντος της Έδεσσας, τη βελτίωση του αεροδρομίου της Αερολέσχης Έδεσσας, αλλά και την πρόθεση του Δήμου Έδεσσας για δημιουργία υδατοδρομίου στη λίμνη Βεγορίτιδα.

[caption id="attachment_67644" align="alignnone" width="300"] dav[/caption]

Ο Υπουργός, που διατηρεί στενούς δεσμούς με το Δήμο Έδεσσας και το Νομό Πέλλας γενικότερα, δεσμεύτηκε να συνδράμει στη δημιουργία του «Σπιτιού του Μακεδονομάχου» και να στηρίξει την προσπάθεια που γίνεται στο Δήμο Έδεσσας. Τέλος, οι κ. Γιάννου και Καράογλου αντάλλαξαν αναμνηστικά δώρα.

[caption id="attachment_67642" align="alignnone" width="300"] dav[/caption]

Δημοσιεύτηκε στις 11 Μαρτίου, 2020


Σχόλια

pellanet facebook

logo-ktel-pellas

Ροή Ειδήσεων

19:13 - Το πρώτο Puppy Yoga έρχεται στην Χαλκιδική!

19:10 - Επίσκεψη αυστραλών τουριστικών δημοσιογράφων στην Πέλλα

18:56 - Βάζουμε τα μπάζα στη θέση τους – Προλαμβάνουμε τις πυρκαγιές

13:39 - Συνέντευξη Δημάρχου Πέλλας Στάθη Φουντουκίδη στον Pella FM 103,3

14:44 - Κάλεσμα προς όλους τους εθελοντές αιμοδότες

14:23 - Όλη η Ελλάδα ένας πολιτισμός Μουσική εγκατάσταση Πόλεμος και «Ειρήνη;» 5, 6 Αυγούστου 2026 | Αρχαία Έδεσσα, Αρχαιολογικός Χώρος Λόγγου

14:19 - Τοποθέτηση Λάκη Βασιλειάδη για την Αναθεώρηση του Συντάγματος: «Σε τέτοιες κορυφαίες θεσμικές διαδικασίες υπάρχει μόνο η ευθύνη απέναντι στις επόμενες γενιές»

16:35 - Το πρόγραμμα του ΠΑΟΚ στον δεύτερο γύρο του Champions League!

16:27 - Όλυμπος: Εντάχθηκε στον Κατάλογο Παγκόσμιας Κληρονομιάς της UNESCO – Ομόφωνη η απόφαση Ο Όλυμπος αναγνωρίστηκε ως φυσικό και πολιτιστικό αγαθό εξέχουσας οικουμενικής αξίας για την ανθρωπότητα

16:18 - ΕΝΟΡΙΑΚΕΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΗΝ ΕΔΕΣΣΑ