pellatv
Live

Επίθεση με σπρέι και κλοπή σε 38χρονη

Συνελήφθησαν χθες στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Γιαννιτσών, τρία άτομα, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για ληστεία σε βάρος 38χρονης γυναίκας. Συγκεκριμένα, στα Γιαννιτσά, ύστερα από καταγγελία της 38χρονης ότι βραδινές ώρες της 27-09-2011 της επιτέθηκαν πέντε άτομα με αναισθητικό σπρέι και της αφαίρεσαν τη τσάντα της που περιείχε χρηματικό ποσό και διάφορα προσωπικά έγγραφα, ύστερα από επισταμένες αναζητήσεις των αστυνομικών, συνελήφθησαν τρεις εκ των πέντε δραστών (ένας άνδρας 36 ετών και δύο γυναίκες 30 και 24 ετών). Η αστυνομική έρευνα συνεχίζεται για τον εντοπισμό και των υπόλοιπων δραστών, ενώ οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Γιαννιτσών. 

Δημοσιεύτηκε στις 29 Σεπτεμβρίου, 2011


Σχόλια

pellanet facebook

logo-ktel-pellas

Ροή Ειδήσεων

12:47 - Ένταξη του Έργου «Ψηφιακός Μετασχηματισμός Δήμου Σκύδρας»

15:08 - Από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Πέλλας κατασχέθηκαν ποσότητες ηρωίνης, κοκαΐνης και κάνναβης

15:04 - Η Έδεσσα επενδύει στην αγροβιοποικιλότητα και τον βιώσιμο τουρισμό

14:57 - Υποδοχή της Τιμίας Κάρας του Αγίου Στυλιανού στον Ιερό Ναό Αγίου Πολυκάρπου Μενεμένης – Θεσσαλονίκης

14:37 - 4η συνάντηση της Περιφερειακής Ομάδας Υποστήριξης του έργου “DeepTechValleys” στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας

14:32 - Με θετικό πρόσημο έκλεισε το διήμερο για την ομάδα βόλει ΠΑΣ  Ίκαρος Έδεσσας, σημειώνοντας δύο σημαντικές νίκες στις τρεις αναμετρήσεις.

14:29 - ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΣΥΜΦΩΝΙΚΗΣ ΟΡΧΗΣΤΡΑΣ ΝΕΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ 2026

13:35 - ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΣΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΤΥΠΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΚΡΥΑΣ ΒΡΥΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΜΑΘΗΤΩΝ

17:55 - Δήμος Έδεσσας Άθληση για Όλους

12:51 - Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Ημαθίας