pellatv
Live

Γεγονός η δημιουργία αίθουσας πολλαπλών χρήσεων μετά την έγκριση της Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Μακεδονίας

Πραγματικότητα πλέον το θέμα της κατασκευής της αίθουσας πολλαπλών χρήσεων εντός του χώρου όπου λειτουργεί το 3ο Δημοτικό Σχολείο Κρύας Βρύσης.

Η Κα Φουντουκίδου δεν άφησε το θέμα στην τύχη του. Ήδη την 31-10-2008 συναντήθηκε με τον Υφυπουργό και τον Υπουργό για να υπενθυμίσει τα θέματα που είχαν συζητηθεί προφορικά κατά την επίσκεψή του Υφυπουργού. Εν συνεχεία την 17-11-2008 το θέμα εστάλη από τον Υφυπουργό κ. Λυκουρέντζο προς τον Οργανισμό Σχολικών Κτιρίων(ΟΣΚ) για να δρομολογηθεί.

Η Κα Φουντουκίδου βρίσκεται σε συνεχή επαφή με τον πρόεδρο του ΟΣΚ για την προώθησή του. Τελικά, το θέμα εστάλη από τον ΟΣΚ προς τον κ. Υπουργό, όπου αναφέρεται η ανάγκη υλοποίησης του συγκεκριμένου έργου προϋπολογισμού 350.000€.

Η Βουλευτής επισκέφτηκε τον Υπουργό για το θέμα επανειλημμένα ζητώντας την επίσπευση της έκδοση της Υπουργικής απόφασης, επισημαίνοντας ότι η Κρύα Βρύση είναι η ιδιαίτερη πατρίδα της και έχει ιδιαίτερη σημασία για την ίδια και για τον τόπο η υλοποίηση του έργου. Ένα τελευταίο βήμα πριν την έκδοση της Υπουργικής Απόφασης είναι η έγκριση από την περιφερειακή Διεύθυνση εκπαίδευσης Μακεδονίας. Το θέμα είχε εξεταστεί και παλαιότερα αλλά τότε είχε απορριφθεί λόγω του μεγάλου ποσού που απαιτείται για το έργο. Μετά τις παρεμβάσεις της Βουλευτού την προηγούμενη εβδομάδα το θέμα εστάλη στη Διεύθυνση για δεύτερη φορά. Χάρη στην Ανυποχώρητη στάση της Κας Φουντουκίδου σήμερα 1-7-2009 υπεγράφη η έγκριση για το έργο από την Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Μακεδονίας. Η απόφαση έγκρισης ετοιμάστηκε άμεσα μετά την επικοινωνία που είχε η Κα Φουντουκίδου με τον Περιφερειακό Διευθυντή Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας κ. Καρατάσιο και το μεσημέρι εστάλη στο Υπουργείο Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων στη Διεύθυνση Προγραμματισμού του Υπουργείου, ώστε να ολοκληρωθεί η διαδικασία και πλέον να εκδοθεί η Υπουργική Απόφαση. Ο χώρος θεωρείται απολύτως απαραίτητος για την Κρύα Βρύση αφού δεν υπάρχει μέχρι σήμερα άλλος χώρος κατάλληλος για μαθητικές και καλλιτεχνικές εκδηλώσει.

Η Βουλευτής παρακολουθεί όλα τα θέματα της εκπαίδευσης και της υποδομής της εκπαίδευσης που βρίσκονται σε εκκρεμότητα από κοντά και παρεμβαίνει όπου απαιτείται και όπου της ζητηθεί από τις αρχές και φορείς του νομού. Υπενθυμίζουμε την ίδρυση νέου ενιαίου Λυκείου στην Αξό στο Δήμο Κύρρου που ολοκληρώθηκε την προηγούμενη εβδομάδα, ενώ αναμένονται εξελίξεις και σε άλλα σημαντικά θέματα.

Δημοσιεύτηκε στις 2 Ιουλίου, 2009


Σχόλια

pellanet facebook

logo-ktel-pellas

Ροή Ειδήσεων

18:09 - Αυτό το καλοκαίρι δίνουμε ραντεβού στο πιο όμορφο θερινό σινεμά της Ελλάδας!

18:05 - ΣΔΕ Γιαννιτσών, Ανοικτή εκδήλωση Διάχυσης αποτελεσμάτων κινητικοτήτων Erasmus+

18:01 - Υπογραφή Συμφωνίας Συνεργασίας μεταξύ του Δήμου Αλμωπίας και του Δήμου Γιαγκόντινα – Νέα προοπτική για την τουριστική και πολιτιστική ανάπτυξη

17:59 - Όταν ο Καμπανέλλης συνάντησε τον Μίκη : Μουσικοθεατρική παράσταση στον πεζόδρομο Γιαννιτσών!

13:14 - Ο Δημήτρης Τουτζάρης, από τη Farmer Secret στον PellaFm 103.3

12:22 - Συνέντευξη Φώτη Χατζόγλου, Περιφερειακού Συμβούλου ΠΕ Πέλλας στον PellaFm 103.3

23:16 - Ο ΣΩΖΩΝ ΕΑΥΤΟΝ ΣΩΘΗΤΩ – ΣΕ ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ ΤΑΜΙΛΛΑ ΚΟΥΛΙΕΒΑ ΣΤΟ ΑΝΟΙΧΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 23 ΙΟΥΛΙΟΥ

16:13 - τηλεφωνική απάτη σε βάρος ηλικιωμένης

09:40 - Στα 21 της χρόνια η Ισμήνη Τσιντονίδου ταξιδεύει από τα Γιαννιτσά στις λυρικές σκηνές της Ευρώπης

14:24 - ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ 11:00-15:00 ΣΤΙΣ 14 ΙΟΥΛΙΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΕΔΕΣΣΑ, ΠΑΡΚΟ ΜΙΚΡΩΝ ΚΑΤΑΡΡΑΚΤΩΝ 11:30 πμ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΑΡΣΗ ΤΗΣ ΜΟΝΙΜΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗ