pellatv
Live

Γιάννης Σηφάκης : Οι μόνιμες προσλήψεις αφορούν τις ανταποδοτικές υπηρεσίες των Δήμων και τα Λουτρά δεν είναι ανταποδοτική υπηρεσία

Οι μόνιμες προσλήψεις που με σκληρή διαπραγμάτευση του Υπουργού Πάνου Σκουρλέτη και την κυβέρνησης εξασφαλίστηκαν για τους Δήμους αφορούν τις ανταποδοτικές υπηρεσίες των Δήμων που στον Δήμο Αλμωπίας είναι η καθαριότητα του Δήμου και η ΔΕΥΑ.

Απορώ γιατί αυτά που γνωρίζουν όλοι οι Δήμοι από πολύ καιρό δείχνει να τα αγνοεί ο Δήμαρχος Αλμωπίας.

Πότε τα Λουτρά ήταν ανταποδοτική υπηρεσία και θα έπρεπε το Υπουργείο να εγκρίνει μόνιμες θέσεις με βάση την εξαίρεση που πέτυχε η κυβέρνηση;

Οι εργαζόμενοι καθαριότητας και των Λουτρών θα διεκδικήσουν τις 10 θέσεις που ζήτησε ο Δήμος και το Υπουργείο ενέκρινε στο σύνολο τους.

Αν επιθυμεί ο κ. Δήμαρχος και «κόπτεται» τόσο ας ζητήσει και άλλες μόνιμες θέσεις στις ανταποδοτικές υπηρεσίες και εξασφαλίζουμε ότι θα εγκριθούν από τον Υπουργείο Εσωτερικών.

Για την επιχείρηση των Λουτρών ισχύει ο κανόνας προσλήψεων 1:4 των μνημονίων και είναι αδύνατη σε αυτή την συγκυρία η εξασφάλιση μόνιμων θέσεων.

Οι εργαζόμενοι στην καθαριότητα γνωρίζουν τους αγώνες της κυβέρνησης για τις παρατάσεις της εργασίας τους και την επιπλέον μοριοδότηση τους για να συμμετέχουν στον διαγωνισμό για τις μόνιμες θέσεις που ζήτησαν και παίρνουν οι Δήμοι. Θυμούνται ακόμη την στάση των Δημάρχων και της ΚΕΔΕ στις προσπάθειες αυτών των χρόνων για την κατοχύρωση της εργασίας τους.

Να σημειωθεί ότι το Υπουργείο Εσωτερικών ενέκρινε, το τελευταίο διάστημα, σημαντικά κονδύλια για τον Δήμο Αλμωπίας , τα ληξιπρόθεσμα των παιδικών σταθμών 480.000,00 €, τα ληξιπρόθεσμα της ΔΗΚΕΑ 202.000,00 €, για την λειψυδρία 60.000,00 € και άλλα κονδύλια.

Ανάρτηση του aftodioikisi.gr για τις προσλήψεις μόνιμων υπαλλήλων στις ανταποδοτικές υπηρεσίες.

http://www.aftodioikisi.gr/ergasiaka-ypallilwn-ota/dimoi-proslipseis-6-667-monimon-meso-asep-diadikasia-xronodiagramma-eidikotites-moriodotisi/

Δημοσιεύτηκε στις 1 Νοεμβρίου, 2017


Σχόλια

pellanet facebook

Ροή Ειδήσεων

14:42 - Το 5ο Παιδικό Φεστιβάλ «ΠαιχνιδίΖω» στην Κρύα Βρύση είναι εδώ και φέτος!

14:38 - Θέατρο Σκιών στον Δήμο Αμπελοκήπων-Μενεμένης: Καλοκαιρινές παραστάσεις για μικρούς και μεγάλους

14:35 - Οδηγίες Πολιτικής Προστασίας ενόψει της μεταβολής του καιρού αύριο Παρασκευή 20/06 και το Σάββατο 21/06, με κατά τόπους ισχυρές καταιγίδες, που θα συνοδεύονται πρόσκαιρα από ισχυρούς ανέμους

14:32 - ΙΔΡΥΜΑ ΣΑΚΕΛΛΑΡΙΔΗ: ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΑ 100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΙΚΗ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ ΜΕ ΚΩΣΤΑ ΜΑΚΕΔΟΝΑ ΚΑΙ ΜΙΧΑΛΗ ΜΗΤΡΟΥΣΗ ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΒΡΑΧΩΝ

11:29 - ΑΓΡΥΠΝΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΟΡΤΗ ΤΟΥ ΓΕΝΕΘΛΙΟΥ ΤΟΥ ΤΙΜΙΟΥ ΠΡΟΔΡΟΜΟΥ ΣΤΗΝ ΚΡΥΑ ΒΡΥΣΗ

13:44 - Την Έκθεση για τη Νομισματική Πολιτική 2024-2025 υπέβαλε στον Πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων ο Διοικητής της Τραπέζης της Ελλάδος

13:42 - Δήμος Αλμωπίας- ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ

12:12 - ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ (έως 27/6) ΣΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΤΩΝ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ

12:09 - Θερινό Σχολείο «Σπουδή στην ιστορία και τον πολιτισμό του Πόντου»

13:10 - Πανελλαδικές 2025: Από σήμερα έως 30 Ιουνίου η δημιουργία κωδικού για υποβολή Μηχανογραφικων