pellatv
Live

Γυμνάσιο Καλής: Σχολική εκδήλωση παρουσίασης δράσεων

Άλλη μια σχολική χρονιά φτάνει στο τέλος της και στο Γυμνάσιο Καλής την Παρασκευή 26 Μαΐου 2023 πραγματοποιήθηκε στο Αμφιθέατρο του Σχολείου εκδήλωση για την παρουσίαση όλων των δράσεων που υλοποιήθηκαν κατά τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς 2022-2023.
Πιο συγκεκριμένα, μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικοί είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν το Πολιτιστικό Πρόγραμμα ( το οποίο δούλεψαν οι μαθητές της Γ΄ Γυμνασίου με πολλή διάθεση) με τίτλο: « Ο τόπος μου: σημείο συνάντησης ανθρώπων και πολιτισμών» καθώς και όλες τις δράσεις που πραγματοποιήθηκαν και είχαν σχέση με τον εθελοντισμό, την αειφορία, την επίλυση συγκρούσεων, την ανάπτυξη ομαδικότητας κ.ά. Στο χώρο της εκδήλωσης υπήρχε έκθεση με κειμήλια προγόνων μαθητών μας, παραδοσιακές φορεσιές καθώς και έργα των μαθητών στο μάθημα της Τεχνολογίας. Στο τέλος η εκδήλωση συνοδεύτηκε με αποχαιρετιστήριο λόγο στον Διευθυντή του Σχολείο κ. Αναγνωστάκο Ηλία από τους μαθητές, το Σύλλογο Εκπαιδευτικών και το Σύλλογο Γονέων-Κηδεμόνων.

Δημοσιεύτηκε στις 31 Μαΐου, 2023


Σχόλια

pellanet facebook

Ροή Ειδήσεων

13:34 - ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΗΣ Π.Ε. ΠΙΕΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΓΩΓΟΎΣ ΑΚΤΙΝΙΔΊΩΝ

13:32 - ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΕΛΛΑΣ ΜΕ ΣΧΟΛΙΚΕΣ ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΕΣ

13:30 - Ανακοίνωση: Προγραμματισμένη διακοπή ηλεκτροδότησης στην Άνω Σκοτίνα τη Δευτέρα 7 Ιουλίου

11:13 - ΠΑΝΗΓΥΡΙΣ ΟΣΙΟΥ ΠΑΪΣΙΟΥ ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΗ ΙΕΡΩΝ ΚΕΙΜΗΛΙΩΝ ΤΟΥ

11:08 - Νατσιός: «Η κυβέρνηση της ΝΔ είναι βουτηγμένη στη διαφθορά και την ηθική παρακμή»

11:05 - ΑΓΡΥΠΝΙΑ ΟΣΙΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΑΘΩΝΙΤΟΥ ΣΤΗΝ ΑΚΡΟΛΙΜΝΗ

13:13 - ΑΓΙΑΣΜΟΣ ΕΝΑΡΞΗΣ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΕΩΝ ΤΗΣ Ι.Μ. ΕΔΕΣΣΗΣ

13:04 - Θεοδώρα Τζάκρη με Βουλευτές του Κινήματος Δημοκρατίας: «Κατέθεσαν Ερώτηση για την επιστροφή παρακρατηθέντων ποσών από το Μετοχικό Ταμείο Στρατού (ΜΤΣ) στους συνταξιούχους των Σωμάτων Ασφαλείας – πρώην Ελληνική Χωροφυλακή»

13:02 - Από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Πολυγύρου συνελήφθη ένα άτομο για διακίνηση και κατοχή ναρκωτικών ουσιών

10:43 - Πάμε θερινό σινεμά στην Έδεσσα