pellatv
Live

Η μουσικοχορευτική βραδιά της χορωδίας παραδοσιακής μουσικής Γιαννιτσών

Την Κυριακή 16-2-2020 το βράδυ, με πρωτοβουλία της Χορωδίας Παραδοσιακής Μουσικής Γιαννιτσών, διοργανώθηκε η ετήσια μουσικοχορευτική της βραδιά δίνοντας την ευκαιρία στα μέλη και στους φίλους της να διασκεδάσουν και να περάσουν ένα όμορφο βράδυ. Σ' αυτό συνετέλεσε και η νεανική ορχήστρα που καλύψε μουσικά την βραδιά και σκόρπισε το κέφι με την εκτέλεση κυρίως παραδοσιακών σκοπών.                                               Η Δημοτική αρχή με την παρουσία του Δημάρχου της Γρηγ. Στάμκου και δημοτικών συμβούλων, τίμησαν τους χορωδούς όπως και η συμμετοχή αρκετών φίλων τους.

Τα μέλη της είναι άνθρωποι  κάθε ηλικίας, με έντονη την επιθυμία να εκφραστούν μέσα από αυτή τη δραστηριότητα. Διέπονται από αισθήματα αλληλεγγύης και προσφοράς, δεδομένου ότι κατά το παρελθόν εκδηλώσεις της ενίσχυσαν οικονομικά διάφορους φορείς της πόλης μας ( Γεύμα Αγάπης Ι.Ν. Αγίου Γεωργίου, Γεν. Νοσοκομείο, Σύλλογο Καρκινοπαθών, Φιλόπτωχο Ταμείο Ι.Ν. Αγίων Αποστόλων Πέτρου-Παύλου κ.α.).

Ήδη ετοιμάζεται για τη συμμετοχή της στο 14ο Χορωδιακό Αντάμωνα στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης που διοργανώνεται στις 21-2-2020 και στη συνέχεια για την δική της 6η Συνάντηση Παραδοσιακών Χορωδιών στα Γιαννιτσά στις 7-3-2020.

Δημοσιεύτηκε στις 19 Φεβρουαρίου, 2020


Σχόλια

pellanet facebook

logo-ktel-pellas

Ροή Ειδήσεων

14:21 - Δήμος Πέλλας: Στην τελική ευθεία οι προετοιμασίες για το «Δρόμο Θυσίας Γιαννιτσών 2026»

14:17 - “Ο ΑΓΙΟΣ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ ΣΜΥΡΝΗΣ” – ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟ ΡΙΖΟΧΩΡΙ

13:16 - Άμεσα συνελήφθησαν 2 άτομα που προσπάθησαν να εξαπατήσουν άνδρα στην πόλη των Σερρών

18:10 - ΚΕΠ Υγείας Δήμου Πέλλας: Με επιτυχία και μεγάλη συμμετοχή ο δωρεάν προληπτικός έλεγχος για Ανεύρυσμα Κοιλιακής Αορτής

18:07 - 21ο Πανελλήνιο Συνέδριο του Ελληνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων (ΕΔΔΥΠΠΥ) – ΕΔΕΣΣΑ

18:02 - Συνεχίζονται οι έλεγχοι στην Κεντρική Μακεδονία για τη χρήση προστατευτικού κράνους

17:58 - Επιβολή διοικητικού προστίμου σε Πέλλα

12:45 - 20ο ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΟΝΤΙΑΚΩΝ ΧΟΡΩΝ

18:16 -  Δρόμος Θυσίας Γιαννιτσών 2026: Συνεχίζονται οι εγγραφές- Hλεκτρονική χρονομέτρηση στo Δρόμο των 5,5 χλμ

12:56 - Στην εκπομπή «Δεύτερη Ανάγνωση» του Ράδιο Pella 103,3 φιλοξενήθηκε η Χριστίνα Χρυσοχοΐδου, διευθύντρια της ΩΡΛ Κλινικής του Νοσοκομείου Κιλκίς και στέλεχος της «ΝΙΚΗΣ».