pellatv
Live

Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας στην έκθεση για την Μεσογειακή διατροφή «Mercato Mediterraneo» της Ρώμης

 

Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας σε συνεργασία με τη ΔΕΘ-Helexpo, η οποία έχει υπογράψει μνημόνιο συνεργασίας με τον εκθεσιακό οργανισμό της Ρώμης, θα συμμετάσχει στην έκθεση «Mercato Mediterraneo» (Μεσογειακή Αγορά) που θα πραγματοποιηθεί από τις 23 έως τις 26 Νοεμβρίου 2017 στο Εκθεσιακό Κέντρο της Ρώμης (Fiera di Roma), στην Ιταλία.

Η έκθεση αφορά στη μεσογειακή διατροφή και θα φιλοξενήσει συμμετοχές από όλη τη Μεσόγειο. Σκοπός της συμμετοχής της Περιφέρειας είναι η επιπρόσθετη αναγνωρισιμότητα και η ανάδειξη των αγροτικών τοπικών ποιοτικών προϊόντων της και η ενίσχυση της εξωστρέφειας και διεύρυνσης των δραστηριοτήτων των επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στον αγροδιατροφικό τομέα.

Οι ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις αγροδιατροφικού χαρακτήρα που επιθυμούν να προβάλλουν τα προϊόντα τους μέσα από το περίπτερο της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, καλούνται να δηλώσουν συμμετοχή, συμπληρώνοντας το συνημμένο Έντυπο Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος.

Οι αιτήσεις συμμετοχής των επιχειρήσεων θα πρέπει να αποστέλλονται συμπληρωμένες στα e-mail: g.karali@pkm.gov.gr ή dao@pkm.gov.gr ή στο fax 2313330044, όχι αργότερα από την Παρασκευή 3 Νοεμβρίου 2017.

Για οποιαδήποτε πληροφορία ή διευκρίνιση για την πρωτοβουλία της Περιφέρειας καθώς και για άλλες δράσεις εξωστρέφειας και υποστήριξης του Τμήματος Προβολής Αγροτικών Προϊόντων οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στα τηλέφωνα 2313330350 κ. Γλυκερία Καραλή, 2313330429 κ. Κωνσταντίνα Ευγενίου και 2313330428 κ. Γεώργιος Φανέλης.

 

Δημοσιεύτηκε στις 27 Οκτωβρίου, 2017


Σχόλια

pellanet facebook

Ροή Ειδήσεων

14:42 - Το 5ο Παιδικό Φεστιβάλ «ΠαιχνιδίΖω» στην Κρύα Βρύση είναι εδώ και φέτος!

14:38 - Θέατρο Σκιών στον Δήμο Αμπελοκήπων-Μενεμένης: Καλοκαιρινές παραστάσεις για μικρούς και μεγάλους

14:35 - Οδηγίες Πολιτικής Προστασίας ενόψει της μεταβολής του καιρού αύριο Παρασκευή 20/06 και το Σάββατο 21/06, με κατά τόπους ισχυρές καταιγίδες, που θα συνοδεύονται πρόσκαιρα από ισχυρούς ανέμους

14:32 - ΙΔΡΥΜΑ ΣΑΚΕΛΛΑΡΙΔΗ: ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΑ 100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΙΚΗ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ ΜΕ ΚΩΣΤΑ ΜΑΚΕΔΟΝΑ ΚΑΙ ΜΙΧΑΛΗ ΜΗΤΡΟΥΣΗ ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΒΡΑΧΩΝ

11:29 - ΑΓΡΥΠΝΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΟΡΤΗ ΤΟΥ ΓΕΝΕΘΛΙΟΥ ΤΟΥ ΤΙΜΙΟΥ ΠΡΟΔΡΟΜΟΥ ΣΤΗΝ ΚΡΥΑ ΒΡΥΣΗ

13:44 - Την Έκθεση για τη Νομισματική Πολιτική 2024-2025 υπέβαλε στον Πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων ο Διοικητής της Τραπέζης της Ελλάδος

13:42 - Δήμος Αλμωπίας- ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ

12:12 - ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ (έως 27/6) ΣΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΤΩΝ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ

12:09 - Θερινό Σχολείο «Σπουδή στην ιστορία και τον πολιτισμό του Πόντου»

13:10 - Πανελλαδικές 2025: Από σήμερα έως 30 Ιουνίου η δημιουργία κωδικού για υποβολή Μηχανογραφικων