pellatv
Live

Η “Προίκα της Αντιγόνης” από την θεατρική ομάδα ΕΡΑ.Σ.ΘΕ. «Το θέατρον»

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ -ΣΑΒΒΑΤΟ- ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ

Η "Προίκα της Αντιγόνης" από την θεατρική ομάδα ΕΡΑ.Σ.ΘΕ. «Το θέατρον»

- Σε σενάριο - σκηνοθεσία Γιώτας Φλήρη

 

Στην τελική ευθεία βρίσκονται οι πρόβες της γνωστής θεατρικής ομάδας ΕΡΑ.Σ.ΘΕ. «Το Θέατρον», για την παράσταση με το έργο «Η προίκα της Αντιγόνης», σε σενάριο- σκηνοθεσία Γιώτας Φλήρη, που θα δοθεί για τρεις ημέρες στο Πνευματικό Κέντρο Γιαννιτσών και πιο συγκεκριμένα, από την Παρασκευή 26 μέχρι και την Κυριακή 28 Φεβρουαρίου, σε συνεργασία με την ΔΗ.Κ.Ε.Π.Α.Π.

Οι παραστάσεις και τις τρεις ημέρες θα ξεκινούν στις 8.45 το βράδυ και η είσοδος για το κοινό θα είναι ελεύθερη.

Λίγα λόγια για το έργο

Την προξενεύουν σε έναν έμπορο και ξεπουλάνε ότι έχουν για την δουν δούλα σ΄ έναν αφέντη, για μια.. «καλύτερη ζωή». Χωρίς γέλιο, χωρίς χαρά, χωρίς ζωή.

Και όλα αυτά γιατί φοβούνται ν΄ αγαπήσουν την φτώχεια τους, γιατί συνήθισαν να ζητιανεύουν τα «ψυχία» των ξένων, γιατί δεν έμαθαν να είναι περήφανοι...

Και όλα αυτά γιατί δεν ξέρουν ποιοι είναι…

Η Αντιγόνη και η μοίρα της από την Θήβα μέχρι σήμερα ήταν πάντα η Ελλάδα που θυσίαζαν οι Έλληνες.

Γιώτα Φλήρη: «Για να μην ξεχνάμε την αλήθεια των πραγμάτων…»

Το σενάριο του έργου έγραψε η Γιώτα Φλήρη, η οποία έβαλε και την σφραγίδα της στην σκηνοθεσία της παράστασης. «Πρόκειται για ένα έργο που στηρίζεται στην συνταγή των αγαπημένων ελληνικών κωμωδιών που ξέρουν να αρωματίζουν την αστεία πλευρά της ζωής μας με μικρές ανάσες πίκρας, για να μην ξεχνάμε την αλήθεια των πραγμάτων», επισημαίνει η δημιουργός της νέας δουλειάς της θεατρικής ομάδας ΕΡΑ.Σ.ΘΕ. «Το Θέατρον», η οποία μας έχει παρουσιάσει πολύ σημαντικές και ιδιαίτερα επιτυχημένες παραστάσεις τα προηγούμενα χρόνια στα Γιαννιτσά.

Η θεατρική Ομάδα ΕΡΑ.Σ.ΘΕ. «Το Θέατρον»

Η θεατρική Ομάδα ΕΡΑ.Σ.ΘΕ. «Το Θέατρον» δραστηριοποιείται στα Γιαννιτσά από το 2000 μέσα από το παιδικό, το εφηβικό και το τμήμα ενηλίκων.

Έχει παρουσιάσει με επιτυχία μια πλειάδα θεατρικών έργων, πρωτότυπων και μη, επιτελώντας παράλληλα και φιλανθρωπικό έργο μέσα από την ανιδιοτελή προσπάθεια των συντελεστών της.

 

 

Δημοσιεύτηκε στις 22 Φεβρουαρίου, 2016


Σχόλια

pellanet facebook

logo-ktel-pellas

Ροή Ειδήσεων

12:56 - Στην εκπομπή «Δεύτερη Ανάγνωση» του Ράδιο Pella 103,3 φιλοξενήθηκε η Χριστίνα Χρυσοχοΐδου, διευθύντρια της ΩΡΛ Κλινικής του Νοσοκομείου Κιλκίς και στέλεχος της «ΝΙΚΗΣ».

12:46 - pellafm 103,3-Δεύτερος Κάφες- Εκπομπή στη Μνήμη των θυμάτων της 14ης Σεπτεμβρίου 1944 στα Γιαννιτσά

12:36 - Εκδήλωση στη Μνήμη των θυμάτων της 14ης Σεπτεμβρίου 1944 στα Γιαννιτσά

11:15 - Θερινό σινεμά Έδεσσας: δύο τελευταίες προβολές

11:12 - ΟΙ ΠΟΛΛΑΠΛΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΕΝΟΡΙΑΣ ΑΓ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΝ!

11:09 - Κοτταρίδη και Ακαμάτη κατά Ρέμου για τον Αλέξανδρο. Θράσος απύθμενο και ευτελισμός

09:48 - Νομός Πέλλας: Mια πρωτοφανής αρνητική πρωτιά στην Ελλάδα

14:25 - Έναρξη υποβολής αιτήσεων για το Επίδομα Γέννησης σε οικογένειες του Δήμου Αλμωπίας.

14:22 - Μια φωτογραφική περιπλάνηση στις διαδρομές, τα μέσα μετακίνησης και τις ιστορίες των ανθρώπων του κόσμου.

19:29 - Στέγες και κατασκευές με φύλλα καρκινογόνου αμιαντοτσιμέντου εξακολουθούν να βρίσκονται σε διαφορετικά σημεία του Νοσοκομειακού Κιλκίς.