pellatv
Live

Λουλούδια στις γεινοτιές της Έδεσσας

Με την ευκαιρία της διοργάνωσης της Ανθοέκθεσης και των Ανθεστηρίων ο Δήμος Έδεσσας πήρε την πρωτοβουλία και φυτεύει λουλούδια σε διάφορα σημεία της πόλης. Στόχος μας είναι να δώσουμε την εικόνα της όμορφης και περιποιημένης πόλης στους επισκέπτες, αλλά και να κινητοποιήσουμε τους πολίτες για να συμμετάσχουν στην προσπάθεια βελτιώνοντας την εικόνα της πόλης και την καθημερινότητά μας.
Στο πλαίσιο αυτό ο Δήμος Έδεσσας καλεί τους πολίτες να γεμίσουν τα μπαλκόνια, τις αυλές και τους κοινόχρηστους χώρους κοντά στα σπίτια τους με λουλούδια και να στηρίξουν τη μεγάλη προσπάθεια που κάνουμε να ομορφύνουμε την πόλη μας.

Δημοσιεύτηκε στις 19 Μαΐου, 2017


Σχόλια

pellanet facebook

logo-ktel-pellas

Ροή Ειδήσεων

13:16 - Άμεσα συνελήφθησαν 2 άτομα που προσπάθησαν να εξαπατήσουν άνδρα στην πόλη των Σερρών

18:10 - ΚΕΠ Υγείας Δήμου Πέλλας: Με επιτυχία και μεγάλη συμμετοχή ο δωρεάν προληπτικός έλεγχος για Ανεύρυσμα Κοιλιακής Αορτής

18:07 - 21ο Πανελλήνιο Συνέδριο του Ελληνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων (ΕΔΔΥΠΠΥ) – ΕΔΕΣΣΑ

18:02 - Συνεχίζονται οι έλεγχοι στην Κεντρική Μακεδονία για τη χρήση προστατευτικού κράνους

17:58 - Επιβολή διοικητικού προστίμου σε Πέλλα

12:45 - 20ο ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΟΝΤΙΑΚΩΝ ΧΟΡΩΝ

18:16 -  Δρόμος Θυσίας Γιαννιτσών 2026: Συνεχίζονται οι εγγραφές- Hλεκτρονική χρονομέτρηση στo Δρόμο των 5,5 χλμ

12:56 - Στην εκπομπή «Δεύτερη Ανάγνωση» του Ράδιο Pella 103,3 φιλοξενήθηκε η Χριστίνα Χρυσοχοΐδου, διευθύντρια της ΩΡΛ Κλινικής του Νοσοκομείου Κιλκίς και στέλεχος της «ΝΙΚΗΣ».

12:46 - pellafm 103,3-Δεύτερος Κάφες- Εκπομπή στη Μνήμη των θυμάτων της 14ης Σεπτεμβρίου 1944 στα Γιαννιτσά

12:36 - Εκδήλωση στη Μνήμη των θυμάτων της 14ης Σεπτεμβρίου 1944 στα Γιαννιτσά