pellatv
Live

Μεγάλη ταλαιπωρία υπέστησαν εκατοντάδες εκδρομείς με προορισμό το χιονοδρομικό κέντρο Καϊμάκτσαλαν

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO Μεγάλη ταλαιπωρία υπέστησαν εκατοντάδες εκδρομείς με προορισμό το χιονοδρομικό κέντρο Καϊμάκτσαλαν το Σάββατο το πρωί, εξαιτίας χιονοθύελλας που ξέσπασε το βράδυ της Παρασκευής. «Το ύψος του χιονιού έφτασε στο 1,5 μέτρο μέσα σε ένα βράδυ», λέει ο διευθυντής του χιονοδρομικού Θωμάς Αποστόλου. «Ήταν αδύνατο να βγάλουμε τα μηχανήματα τη νύχτα. Αρχίσαμε τον αποχιονισμό στις 6 το πρωί. Αυτό μας πήρε αρκετές ώρες. Ο δρόμος άνοιξε γύρω στις 11».
Το άνοιγμα ενός δρόμου βέβαια δεν σημαίνει ότι αμέσως ξεμπλοκάρει, καθώς κατά κανόνα το χιόνι θα προκαλέσει προβλήματα σε πολλούς οδηγούς. Έτσι η κυκλοφορία αποκαταστάθηκε μετά το μεσημέρι. Το χιονοδρομικό Καϊμάκτσαλαν χρειάζεται επενδυτές, είπε μεταξύ άλλων ο πρώην Νομάρχης Μιχάλης Καραμάνης, μιλώντας για το ζήτημα της άσχημης οικονομικής κατάστασης που έχει περιέλθει ένας από τους χειμερινούς τουριστικούς προορισμούς του Νομού Πέλλας. Ο κ. Καραμάνης έκανε αναφορά, μιλώντας στη Χριστίνα Παπαδοπούλου, για την έκταση πλησίον της κτηνιατρικής υπηρεσίας στα Γιαννιτσά, ενώ σημείωσε για την ανακοίνωση μονάδας κέντρου στα Γιαννιτσά πως «αυτά τα ζητήματα, όπως ο στρατός δεν αποτελούν ανάπτυξη.

Δημοσιεύτηκε στις 21 Φεβρουαρίου, 2011


Σχόλια

pellanet facebook

Ροή Ειδήσεων

10:43 - Πάμε θερινό σινεμά στην Έδεσσα

10:41 - Παρέμβαση Καρασμάνη για την Αγία Αικατερίνη του Σινά – Διεθνής σεβασμός και νομική κατοχύρωση

10:36 - Επίσκεψη του Προέδρου της ΝΙΚΗΣ Δημητρίου Νατσιού στην Πυροσβεστική Πάτρας

10:33 - ΠΑΝΗΓΥΡΙΣ ΑΓΙΩΝ ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ ΜΕ ΥΠΟΔΟΧΗ ΤΗΣ ΑΦΘΑΡΤΟΥ ΔΕΞΙΑΣ ΧΕΙΡΟΣ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΕΥΓΕΝΙΟΥ ΤΟΥ ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΙΟΥ ΣΤΗΝ ΕΔΕΣΣΑ

10:32 - Μουσική βραδιά από τους «Μελωδούς της Παράδοσης» την Κυριακή 29 Ιουνίου στο Λιτόχωρο

08:37 - Νατσιός για σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ: «Το τέλος του σάπιου καθεστώτος μόλις άρχισε»

10:29 - Άσκηση επί χάρτου «ΕΛΕΥΘΕΡΟΧΩΡΙ 2025»: Ο Δήμος Πέλλας ενισχύει την Αντιπυρική Προστασία στην πιο ευάλωτη περιοχή του

10:26 - Παραχώρηση έκτασης γηπέδου Μεγαπλατάνου από την Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας στον Δήμο Αλμωπίας

10:23 - Παρουσίαση του Φεστιβάλ Κασσάνδρας 2025 Μια γιορτή Πολιτισμού που μεγαλώνει και εμπνέει

10:20 - Πρόγραμμα 21ου Olympus Marathon 2025