pellatv
Live

Μετά από συνεργασία της βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Θ. Τζάκρη με τον Πρόεδρο της ΠΑΣΕΓΕΣ Τζανέτο Καραμίχα

αποφασίστηκε η διοργάνωση ενημερωτικής ημερίδας στις 14 Νοεμβρίου, ημέρα Πέμπτη, στα Γιαννιτσά, με θέμα « Η εφαρμογή της νέας ΚΑΠ 2015-2020». Κύριος ομιλητής της εκδήλωσης θα είναι ο πρόεδρος της ΠΑΣΕΓΕΣ κ. Τζανέτος Καραμίχας, καθώς και ο προϊστάμενος του γραφείου της ΠΑΣΕΓΕΣ στις Βρυξέλλες κ. Γιάννης Κολυβάς, οι οποίοι και θα αναφερθούν στη νέα μεταρρύθμιση της ΚΑΠ για την περίοδο 2015-2020, θα δεχτούν ερωτήσεις από τους αγρότες και τους κτηνοτρόφους και θα δώσουν διευκρινιστικές απαντήσεις. Η κ. Τζάκρη, κατόπιν αιτήματος της οποίας και συνεργασίας με τον πρόεδρο της ΠΑΣΕΓΕΣ διασφαλίστηκε η διοργάνωση της συγκεκριμένης ενημερωτικής εκδήλωσης στα Γιαννιτσά, δήλωσε ότι «η παρουσία όλων των αγροτών και κτηνοτρόφων σ' αυτή την ενημερωτική ημερίδα κρίνεται αναγκαία, καθώς τους δίνεται η δυνατότητα να ενημερωθούν από πρώτο χέρι για το νέο καθεστώς των ενιαίων ενισχύσεων και τα προγράμματα που θα εφαρμοστούν κατά τη νέα προγραμματική περίοδο και να επιλύσουν τυχόν απορίες τους για την εφαρμογή της νέας ΚΑΠ».

Δημοσιεύτηκε στις 12 Οκτωβρίου, 2013


Σχόλια

pellanet facebook

logo-ktel-pellas

Ροή Ειδήσεων

23:43 - ΝΕΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΓΙΑ ΑΔΕΙΕΣ ΟΔΗΓΗΣΗΣ ΚΑΙ ΑΔΕΙΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΜΕΣΩ ΚΕΠ

10:53 - ΤΕΛΕΤΗ ΘΕΜΕΛΙΩΣΗΣ ΤΟΥ ΝΕΟΥ 5ΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ

10:48 - ΤΡΙΜΕΡΟ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ-Η Έδεσσα ταξιδεύει στο Βιετνάμ.

10:45 - ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΠΑΣ ΙΚΑΡΟΣ ΕΔΕΣΣΑΣ

10:44 - Μιχάλης Κατρίνης:”Η ΕΕ πρέπει να αποκτήσει δικό της αμυντικό δόγμα και να υπερασπιστεί εμπράκτως τα μέλη της’

10:40 - Λάκης Βασιλειάδης: Στο ΕΣΠΑ η ενεργειακή αναβάθμιση του Γ.Ν. Πέλλας (ΝΜ Έδεσσας & ΝΜ Γιαννιτσών), ύψους 6.163.415,07 Ευρώ – Αναμένεται ο διαγωνισμός

10:38 - ΠΑΝΗΓΥΡΙΣ ΑΝΑΚΟΜΙΔΗΣ Ι. ΛΕΙΨΑΝΩΝ ΑΓΙΟΥ ΝΕΚΤΑΡΙΟΥ ΣΤΗΝ ΕΔΕΣΣΑ

10:03 - Διακοπή νερού στην Άψαλο

09:10 - Συνάντηση Λάκη Βασιλειάδη με τον νέο Διοικητή του Γ.Ν. Πέλλας (Έδεσσας -Γιαννιτσών): «Με γοργούς ρυθμούς συνεχίζονται τα έργα στη Ν.Μ. Έδεσσας»

09:07 - Ξεκίνησε στον Πλαταμώνα η κατασκευή της οδού ήπιας κυκλοφορίας από το Stavento έως την οδό Παντελεήμονος με ταυτόχρονη διατήρηση των παλιών σιδηροδρομικών γραμμών