pellatv
Live

Μεταποίηση στις Νέες Συνθήκες

Το Επιμελητήριο Πέλλας, μέλος της ΚΕΠΑ – ΑΝΕΜ που είναι μέλος του Ενδιάμεσου φορέα διαχείρισης του Επιχειρησιακού Προγράμματος ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ & ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ 2007-2013 (ΕΠΑΝ ΙΙ) ΕΦΕΠΑΕ (με γεωγραφική ευθύνη της Περιφέρειες της Κεντρικής & Δυτικής Μακεδονίας), σε συνεργασία με την ΚΕΠΑ - ΑΝΕΜ και την ΕΤΑΕΠ πραγματοποίησε την Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου 2010στο Ξενιτίδειο Πνευματικό Κέντρο στην Αριδαία, ενημερωτική εκδήλωση με θέμα: ! Μεταποίηση στις Νέες Συνθήκες Την έναρξη της εκδήλωσης έκανε ο Επιχειρηματικός Σύμβουλος του Επιμελητηρίου κ. Βλαδίκας Γεώργιος. Την παρουσίαση του προγράμματος έκανε ο υπεύθυνος Δημοσιότητας & Πληροφόρησης της ΚΕΠΑ-ΑΝΕΜ κ. Ιωάννης Τσιτσόπουλος ο οποίος έδωσε έμφαση στον μεγάλο προϋπολογισμό και την ελκυστικότητα των όρων του προγράμματος και απάντησε στις ερωτήσεις των επιχειρηματιών που παραβρέθηκαν στην εκδήλωση. Το πρόγραμμα αφορά υφιστάμενες Μικρές και πολύ Μικρές μεταποιητικές επιχειρήσεις καθώς και νέες και υπό σύσταση Μικρές και πολύ Μικρές επιχειρήσεις που θα δραστηριοποιηθούν σε τομείς της μεταποίησης. Το πρόγραμμα χρηματοδοτείται με το συνολικό ποσό των 200.000.000 ευρώ (Δημόσια Δαπάνη) το οποίο κατανέμεται σε 140.000.000,0€ για τις υφισταμένες επιχειρήσεις και 60.000.000,0€ για τις νέες και υπό σύσταση επιχειρήσεις, Για την Περιφέρεια της Κεντρική Μακεδονίας ο προϋπολογισμός της Δημόσιας Δαπάνης του προγράμματος ανέρχεται σε 60.000.000€. Η Δημόσια Δαπάνη του προγράμματος συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση και ειδικότερα από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ). Στο πλαίσιο του Προγράμματος «Μεταποίηση Σε Νέες Συνθήκες» ενισχύονται έργα προϋπολογισμού ύψους επένδυσης από 50.000 ευρώ έως 400.000 ευρώ (μη περιλαμβανομένου του Φ.Π.Α.) Το ποσοστό δημόσιας χρηματοδότησης διαμορφώνεται για το Νομό Πέλλας στο 35% του επιλέξιμου προϋπολογισμού.

Δημοσιεύτηκε στις 9 Σεπτεμβρίου, 2010


Σχόλια

pellanet facebook

logo-ktel-pellas

Ροή Ειδήσεων

09:48 - Νομός Πέλλας: Mια πρωτοφανής αρνητική πρωτιά στην Ελλάδα

14:25 - Έναρξη υποβολής αιτήσεων για το Επίδομα Γέννησης σε οικογένειες του Δήμου Αλμωπίας.

14:22 - Μια φωτογραφική περιπλάνηση στις διαδρομές, τα μέσα μετακίνησης και τις ιστορίες των ανθρώπων του κόσμου.

19:29 - Στέγες και κατασκευές με φύλλα καρκινογόνου αμιαντοτσιμέντου εξακολουθούν να βρίσκονται σε διαφορετικά σημεία του Νοσοκομειακού Κιλκίς.

19:23 - ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΒΟΛΛΕΥ Π.Α.Σ. ΙΚΑΡΟΣ ΕΔΕΣΣΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΕΖΟΝ 2026 – 2027

19:21 - Πρόγραμμα εκδηλώσεων “Ημέρας Εθνικής Μνήμης της Γενοκτονίας των Ελλήνων της Μικράς Ασίας από το Τουρκικό κράτος ‘’

13:15 - ΣΔΕ Γιαννιτσών-Αριδαίας-Έδεσσας, εγγραφές 2026-27

13:12 - Εξιχνιάστηκε τηλεφωνική απάτη σε βάρος γυναίκας που έγινε τον περασμένο Ιούνιο στην Αλεξάνδρεια

13:08 - Μια Μαγική Βραδιά Κάτω από την Πανσέληνο: Ο Απόηχος της Συναυλίας του Κώστα Χατζή στην Έδεσσα

18:15 -  Ώρες ευθύνης για τους βουλευτές της Πέλλας δεν αντέχει η . κόκκινη γέφυρα .