pellatv
Live

ΜΕΤΑΣΤΕΓΑΣΗ ΤΩΝ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΟΥ ΙΚΑ ΑΡΙΔΑΙΑΣ ΖΗΤΗΣΕ Ο ΔΑΝΗΣ ΤΖΑΜΤΖΗΣ

ΜΕΤΑΣΤΕΓΑΣΗ ΤΩΝ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΟΥ ΙΚΑ ΑΡΙΔΑΙΑΣ *ΖΗΤΗΣΕ Ο ΔΑΝΗΣ ΤΖΑΜΤΖΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΟΥ ΙΚΑ ΘΕΟΔΩΡΟ ΑΜΠΑΤΖΟΓΛΟΥ*   Ο Βουλευτής Πέλλας κ.Ιορδάνης Τζαμτζής , Γραμματέας Αυτοδιοίκησης Ν.Δ. με επιστολή του προς τον Διοικητή του ΙΚΑ κ. Θέοδωρο Αμπατζόγλου επανερχόμενος στο αίτημα του ζήτησε την μεταστέγαση των Διοικητικών και Υγειονομικών Υπηρεσιών του ΙΚΑ Αριδαίας. Στην επιστολή του ο κ.Τζαμτζής αναφέρει τα εξής: «Κύριε Διοικητά, Η καλυτέρευση των συνθηκών εξυπηρέτησης των ασφαλισμένων του ΙΚΑ στην περιοχή της Αλμωπίας (Δήμοι Αριδαίας και Εξαπλατάνου), έχει αποτελέσει αντικείμενο γόνιμης συνεργασίας μας για την ανάγκη ίδρυσης και λειτουργίας υγειονομικών υπηρεσιών και για την μεταστέγαση των διοικητικών υπηρεσιών σε νέο καταλληλότερο κτήριο και για την απαραίτητη συστέγαση τους. Η ικανοποίηση των παραπάνω αιτημάτων που σας έχω θέσει, θα προσφέρει τις καταλληλότερες συνθήκες για τους χιλιάδες ασφαλισμένων του ΙΚΑ, σε μια περιοχή που ξεπερνά τις 45.000 κατοίκους και συνολικά αποτελείται από 42 Δημοτικά Διαμερίσματα, όπου δεν υπάρχουν πολυϊατρεία ΙΚΑ. Επίσης, θα βοηθήσει και τις διοικητικές υπηρεσίες και τους υπαλλήλους να εξυπηρετούν καλύτερα τους πολίτες. Κύριε Διοικητά, Όπως με έχετε ενημερώσει σε συνάντησή μας, αλλά και εγγράφως, η κεντρική υπηρεσία του ΙΚΑ έχει δρομολογήσει την επίλυση των παραπάνω αιτημάτων για την μεταστέγαση του ΙΚΑ Αριδαίας σε νέο κατάστημα με τους αναγκαίους χώρους, που θα ικανοποιούν τις αυξημένες ανάγκες, στις οποίες, βεβαίως, θα πρέπει να συνυπολογιστούν και οι υγειονομικές υπηρεσίες (γιατροί, χώροι εμβολιασμών και αιμοληψιών, κλπ). Σχετικά με το ζήτημα των απαραίτητων χώρων, υπάρχουν στην κεντρική υπηρεσία του ΙΚΑ τα έγγραφα του ΙΚΑ Αριδαίας με τα στοιχεία που τους ζητήθηκαν από το Τμήμα Στέγασης Κύριε Διοικητά, Σας ζητώ να υλοποιήσετε αυτή την αναγγελία και υπόσχεση της κυβέρνησης προχωρώντας στην ίδρυση πολυϊατρείων ΙΚΑ στην Αριδαία που τόσο ανάγκη το έχουν οι ασφαλισμένοι της περιοχής, καθώς και στην μεταστέγαση των υπηρεσιών του ΙΚΑ Αριδαίας σε επαρκείς και κατάλληλους χώρους.»

Δημοσιεύτηκε στις 12 Αυγούστου, 2009


Σχόλια

pellanet facebook

Ροή Ειδήσεων

14:14 - Συνάντηση Λάκη Βασιλειάδη με τον Σύλλογο Μηχανικών Αλμωπίας για την ένταξη των ωφελούμενων του «Εξοικονομώ 2025»

14:11 - Δελτίο Τύπου Έκθεσης Έργων και Κατασκευών του 1ου Εργαστηριακού Κέντρου Έδεσσας

14:06 - ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΣΚΥΔΡΑΣ ΚΑΤΕΡΙΝΑΣ ΙΓΝΑΤΙΑΔΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ 2025

14:04 - Πρόγραμμα ιερών ακολουθιών κατά την διάρκεια της παραμονής της ι. εικόνος Παναγίας «Βηματάρισσας»

14:00 - Συνάντηση Λάκη Βασιλειάδη με Υπουργό Υγείας για το αίτημα Παραχώρησης του Πολύκεντρου (Πεζόδρομος Γιαννιτσών) στον Δήμο Πέλλας και τη μετατροπή του σε Πολιτιστικό Κέντρο

12:10 - Δράση Προσυμπτωματικού Ελέγχου Ανευρύσματος Κοιλιακής Αορτής με Δωρεάν Υπερηχογράφημα στον Δήμο Έδεσσας

12:04 - Κοινοβουλευτική Αναφορά Λάκη Βασιλειάδη για την Ανάγκη Στήριξης των παραγωγών Σπαραγγιών: «Στήριξη των παραγωγών σημαίνει στήριξη της ανταγωνιστικότητας της τοπικής οικονομίας»

12:00 - Υπογραφή προγραμματικής σύμβασης μεταξύ Δήμου Έδεσσας και Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου για το Στρατηγικό Σχέδιο της Έδεσσας του 21ου αιώνα

11:58 - Αθ. Κώτσιος: Έγκλημα στην Marfin -15 χρόνια χωρίς τιμωρία. Η προστασία της υγείας και της ασφάλειας στην εργασία είναι αδιαπραγματεύτη αξία ζωής.

11:54 - Ο Λάκης Βασιλειάδης στον Αγώνα Απόλλων Κρύας Βρύσης – ΝΠΣ Σκύδρας