pellatv
Live

Μίνι βόλεϊ στον πεζόδρομο Γιαννιτσών

Το χαμόγελο των παιδιών και η ζωντάνια, που δίνει ο αθλητισμός, έδεσαν απόλυτα με τα χρώματα και τα αρώματα της 6ης Ανθοέκθεσης του δήμου Πέλλας, δημιουργώντας μια ξεχωριστή μαγεία το πρωινό της Κυριακής 16/05/2016.

Πάνω από 100 κορίτσια ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα και δήλωσαν συμμετοχή στο τουρνουά «Παίζω βόλεϊ στον Πεζόδρομο», δημιουργώντας ένα ιδιαίτερα όμορφο σκηνικό και ξαφνιάζοντας ευχάριστα όσους επέλεξαν το πεζόδρομο Γιαννιτσών για τη πρωινή τους βόλτα.

Τα παιδιά σε ομάδες των 3 ατόμων, έπαιξαν βόλεϊ και φωτογραφήθηκαν με τις συμπαίκτριες τους. Το τουρνουά διοργανώθηκε από τον Αθλητικό Όμιλο Πετοσφαίρισης Μίλωνα Γιαννιτσών στο πλαίσιο των εκδηλώσεων της 6ης Ανθοέκθεσης του δήμου Πέλλας.

Στους αγώνες παρευρέθηκαν ο δήμαρχος Πέλλας Γρηγόρης Στάμκος, ο αντιδήμαρχος αθλητισμού Μιχάλης Παναγιωτίδης, ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΠ Παναγιώτης Κερασόπουλος και οι δημοτικοί σύμβουλοι Νίκος Βαλνάρης και Γιάννης Γυριχίδης.

Υπεύθυνες ήταν οι προπονήτριες του ΑΟΠ Μίλωνα, Μαρία Πασσαλή και Φωτεινή Καφετζάκη ενώ διαιτησίες ανέλαβαν οι Άννα Παμπόρη, Ζωή Καρτσούλη, Στέλλα Πασσαλή, Στέλλα Κουτσούδη, Δάφνη Μπάτσιου, Νικολέττα Παπαδοπούλου και Ελίζα Κώστα.

Τα μπλουζάκια προσέφεραν «το Σερραϊκόν» και η εταιρεία «Γεωργαλά Αφοί Ο.Ε».

Ευχαριστούμε θερμά τους υπεύθυνους των καταστημάτων του πεζόδρομου για την κατανόηση και τη συνεργασία.

Δημοσιεύτηκε στις 16 Μαΐου, 2016


Σχόλια

pellanet facebook

logo-ktel-pellas

Ροή Ειδήσεων

23:43 - ΝΕΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΓΙΑ ΑΔΕΙΕΣ ΟΔΗΓΗΣΗΣ ΚΑΙ ΑΔΕΙΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΜΕΣΩ ΚΕΠ

10:53 - ΤΕΛΕΤΗ ΘΕΜΕΛΙΩΣΗΣ ΤΟΥ ΝΕΟΥ 5ΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ

10:48 - ΤΡΙΜΕΡΟ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ-Η Έδεσσα ταξιδεύει στο Βιετνάμ.

10:45 - ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΠΑΣ ΙΚΑΡΟΣ ΕΔΕΣΣΑΣ

10:44 - Μιχάλης Κατρίνης:”Η ΕΕ πρέπει να αποκτήσει δικό της αμυντικό δόγμα και να υπερασπιστεί εμπράκτως τα μέλη της’

10:40 - Λάκης Βασιλειάδης: Στο ΕΣΠΑ η ενεργειακή αναβάθμιση του Γ.Ν. Πέλλας (ΝΜ Έδεσσας & ΝΜ Γιαννιτσών), ύψους 6.163.415,07 Ευρώ – Αναμένεται ο διαγωνισμός

10:38 - ΠΑΝΗΓΥΡΙΣ ΑΝΑΚΟΜΙΔΗΣ Ι. ΛΕΙΨΑΝΩΝ ΑΓΙΟΥ ΝΕΚΤΑΡΙΟΥ ΣΤΗΝ ΕΔΕΣΣΑ

10:03 - Διακοπή νερού στην Άψαλο

09:10 - Συνάντηση Λάκη Βασιλειάδη με τον νέο Διοικητή του Γ.Ν. Πέλλας (Έδεσσας -Γιαννιτσών): «Με γοργούς ρυθμούς συνεχίζονται τα έργα στη Ν.Μ. Έδεσσας»

09:07 - Ξεκίνησε στον Πλαταμώνα η κατασκευή της οδού ήπιας κυκλοφορίας από το Stavento έως την οδό Παντελεήμονος με ταυτόχρονη διατήρηση των παλιών σιδηροδρομικών γραμμών