pellatv
Live

O Δήμαρχος Έδεσσας συμμετείχε στην εκδήλωση που διοργάνωσε η Πρεσβεία του Αζερμπαϊτζάν

 O Δήμαρχος Έδεσσας κ. Δημήτρης Γιάννου συμμετείχε στην εκδήλωση που διοργάνωσε η Πρεσβεία του Αζερμπαϊτζάν, ανταποκρινόμενος στην πρόσκληση του Πρέσβη κ. Rahman Mustafayev. Στο περιθώριο της εκδήλωσης ο Δήμαρχος είχε την ευκαιρία να θέσει στον Πρέσβη του Αζερμπαϊτζάν την πρότασή του για ανταποδοτικά οφέλη του αγωγού ΤΑΡ προς τους Δήμους από τους οποίους διέρχεται ο αγωγός, προκειμένου να επωφελούνται άμεσα οι πολίτες από τις περιοχές των οποίων διέρχεται ο αγωγός. Επιπλέον, συζητήθηκε το θέμα των εμπορικών συναλλαγών και ειδικότερα της εξαγωγής των κερασιών της περιοχής μας στο Αζερμπαϊτζάν. Ο κ. Πρέσβης γνωρίζει τα προϊόντα της περιοχής μας από την επίσκεψή του που έγινε τον Νοέμβριο που μας πέρασε και επιθυμεί την ανάπτυξη συνεργασίας, καθώς στην αγορά του Αζερμπαϊτζάν υπάρχει χώρος για ποιοτικά προϊόντα, όπως είναι τα κεράσια Εδέσσης.

Δημοσιεύτηκε στις 1 Ιουνίου, 2015


Σχόλια

pellanet facebook

logo-ktel-pellas

Ροή Ειδήσεων

13:16 - Άμεσα συνελήφθησαν 2 άτομα που προσπάθησαν να εξαπατήσουν άνδρα στην πόλη των Σερρών

18:10 - ΚΕΠ Υγείας Δήμου Πέλλας: Με επιτυχία και μεγάλη συμμετοχή ο δωρεάν προληπτικός έλεγχος για Ανεύρυσμα Κοιλιακής Αορτής

18:07 - 21ο Πανελλήνιο Συνέδριο του Ελληνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων (ΕΔΔΥΠΠΥ) – ΕΔΕΣΣΑ

18:02 - Συνεχίζονται οι έλεγχοι στην Κεντρική Μακεδονία για τη χρήση προστατευτικού κράνους

17:58 - Επιβολή διοικητικού προστίμου σε Πέλλα

12:45 - 20ο ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΟΝΤΙΑΚΩΝ ΧΟΡΩΝ

18:16 -  Δρόμος Θυσίας Γιαννιτσών 2026: Συνεχίζονται οι εγγραφές- Hλεκτρονική χρονομέτρηση στo Δρόμο των 5,5 χλμ

12:56 - Στην εκπομπή «Δεύτερη Ανάγνωση» του Ράδιο Pella 103,3 φιλοξενήθηκε η Χριστίνα Χρυσοχοΐδου, διευθύντρια της ΩΡΛ Κλινικής του Νοσοκομείου Κιλκίς και στέλεχος της «ΝΙΚΗΣ».

12:46 - pellafm 103,3-Δεύτερος Κάφες- Εκπομπή στη Μνήμη των θυμάτων της 14ης Σεπτεμβρίου 1944 στα Γιαννιτσά

12:36 - Εκδήλωση στη Μνήμη των θυμάτων της 14ης Σεπτεμβρίου 1944 στα Γιαννιτσά