pellatv
Live

O Γιάννης Σηφάκης κεντρικός εισηγητής στο Πολυνομοσχέδιο στο οποίο μπαίνει η τροπολογία για λύση του “ΑΘΗΝΑ”

Ο Γιάννης Σηφάκης κεντρικός εισηγητής του ΣΥΡΙΖΑ στο «Πολυνομοσχέδιο» του Υπουργείου Οικονομίας στο οποίο θα μπεί ( την άλλη Τρίτη) η νομοθετική διάταξη για λύση στο «ΑΘΗΝΑ»

Το «Πολυνομοσχέδιο» που μπαίνει στην Βουλή αύριο Πέμπτη περιλαμβάνει πάρα πολλές νομοθετικές ρυθμίσεις όλων των Γενικών Γραμματειών του Υπουργείου Οικονομίας και Ανάπτυξης.

Ο Υφυπουργός Στέργιος Πιτσιόρλας έχει δεσμευτεί ότι σε αυτό το νομοσχέδιο θα εισαγάγει Υπουργική τροπολογία για τις αστικές εταιρίες που ( εκτός των άλλων ) θα επιλύει και το μεγάλο πρόβλημα των απλών μελών της ΟΠ «ΑΘΗΝΑ» με απαλλαγή τους από τα τεράστια και άδικα χρέη που τους έχουν καταλογιστεί. Η τροπολογία θα έχει βάση την διάταξη που είχε προτείνει ο βουλευτής ( και για την οποία είχε εξασφαλιστεί η συναίνεση των συναρμόδιων Υπουργείων) με κάποιες τροποποιήσεις.

Ο Γιάννης Σηφάκης , ως γνωστόν, έχει παλέψει την «πολιτική» λύση πάνω από ενάμιση χρόνο, συνέχισε να προσπαθεί όταν άλλοι απογοήτευσαν τους παθόντες ότι δεν πρόκειται να υπάρξει πολιτική λύση και τώρα είναι πολύ κοντά να «επιτύχει» πολιτική λύση με Υπουργική τροπολογία η οποία είναι πλέον ώριμο να εισέλθει στην Βουλή με το νομοσχέδιο που ξεκινά στην επιτροπή Παραγωγής και Εμπορίου την Πέμπτη 14/03/18 και θα εισέλθει στην ολομέλεια ( εκεί μπαίνουν οι τροπολογίες) την επόμενη εβδομάδα.

Ο βουλευτής είναι ο κεντρικός εισηγητής του Νομοσχεδίου πιέζοντας και από αυτή την θέση για την τελική λύση του προβλήματος προκειμένου να τερματιστεί η μεγάλη και πολύχρονη ταλαιπωρία των παθόντων αγροτών.

 

Δημοσιεύτηκε στις 13 Μαρτίου, 2019


Σχόλια

pellanet facebook

Ροή Ειδήσεων

10:14 - Δήμος και νοσοκομείο στα Γιαννιτσά απαξίωσαν ευεργέτες

10:12 - Σε δωρεά ειδικού οχήματος για παιδιά με αναπηρία στο δήμο Σητείας προχώρησε η Βουλή των Ελλήνων

10:06 - Δήμος Δίου-Ολύμπου: Κλειστό το ΚΕΠ Λεπτοκαρυάς σήμερα Δευτέρα 17 Μαρτίου 2025

10:04 - Λάκης Βασιλειάδης: Ολοκληρώθηκε σε μεγάλο βαθμό η κατασκευή του γηπέδου 5Χ5 στην περιοχή Πηγές Αραβησσού.

10:02 - ΚΑΤΑΝΥΚΤΙΚΟΣ ΕΣΠΕΡΙΝΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΗΓΙΑΣΜΕΝΗ ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΣΤΗΝ ΕΔΕΣΣΑ

12:07 - ΔΗΜΟΣ ΕΔΕΣΣΑΣ: Ενημερωτική εκδήλωση με θέμα: ‘Στόμα Υγειές, Νους Υγιής”

10:59 - ΠΑΝΗΓΥΡΙΣ ΑΝΑΚΟΜΙΔΗΣ Ι. ΛΕΙΨΑΝΩΝ ΑΓ. ΛΟΥΚΑ ΤΟΥ ΙΑΤΡΟΥ ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ

10:58 - ΑΡΧΙΕΡΑΤΙΚΗ ΑΚΟΛΟΥΘΙΑ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΩΝ ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ (Β΄ ΣΤΑΣΗ)

10:05 - ΔΗΜΟΣ ΕΔΕΣΣΑΣ: Ενημερωτική εκδήλωση με θέμα ”Φυσικοθεραπεία σε όλες τις ηλικίες”

09:59 - Άμεσες απαντήσεις ώστε να διαλευκανθεί πλήρως η τραγική υπόθεση-φιάσκο της αποστολής των Ενόπλων Δυνάμεων στη Λιβύη