pellatv
Live

Οι εργαζόμενοι του δήμου Πέλλας εξαπολύουν προσωπική επίθεση

στο νέο Υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης Κυριάκο Μητσοτάκη κατηγορώντας τον για επίδειξη αλαζονείας και επιχείρηση κατασυκοφάντησής τους. Αναλυτικά η ανακοίνωση έχει ως εξής: "Ο νέος μας υπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης με την ανάληψη των καθηκόντων του επιδεικνύει μνημονιακή αποφασιστικότητα χτυπώντας την τοπική αυτοδιοίκηση και προσφέροντας τους εργαζόμενούς της στο βωμό της Τρόικας. Εργαζόμενοι οι οποίοι εισήχθησαν με διαδικασίες ΑΣΕΠ με αυξημένο μορφωτικό επίπεδο και ικανότητες οι οποίοι εργάζονται καλύπτοντας δεκάδες κρίσιμες αρμοδιότητες από την στάθμευση έως την καταπάτηση κοινοχρήστων χώρων βρίσκονται στο δρόμο με νεφελώδεις υποσχέσεις περί επαναπρόσληψης στην ΕΛΑΣ. Όπως είναι αναμενόμενο το πολιτικό σύστημα, βασικό υπεύθυνο για την κατάντια της Χώρας, επιστρατεύει μεθόδους κοινωνικού αυτοματισμού κατασυκοφαντώντας εργαζόμενους και συνειδήσεις. Κύριε Μητσοτάκη "δυστυχώς" δεν είμαστε γόνοι κάποιας ευγενούς οικογένειας όπως εσείς ούτε ψωνίσαμε από τη Siemens για να κουνάμε το δάκτυλο και να φερόμαστε ως τιμωροί.
Οι εργαζόμενοι του Δήμου Πέλλας αύριο Δευτέρα προσερχόμαστε στην εργασία μας κανονικά και αναμένουμε από την διοίκηση εντολές σχετικά με τις αποφάσεις της ΚΕΔΕ (στις οποίες οφείλει να πειθαρχήσει). Ανεξαρτήτως εντολών στις 11πμ συγκεντρωνόμαστε στο Δημαρχείο Πέλλας όπου θα διεξαχθεί απεργιακή συνέλευση για τις πρόσφατες εξελίξεις.
Καλούμε τους αιρετούς εκπροσώπους της τοπικής αυτοδιοίκησης να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων και να αντισταθούν στην συντριβή των δήμων ειδάλλως θα καταλήξουν να υπηρετούν θεσμούς φαντάσματα.
Καλούμε τους αιρετούς εκπροσώπους στην βουλή των ελλήνων να ανακόψουν την συνταγματική εκτροπή και να φερθούν ως εκπρόσωποι του λαού και όχι ως δήμιοι του.

Τελικά αποτελεί συνευθύνη του κάθε εργαζόμενου και πολίτη η υπεράσπιση των εργασιακών δικαιωμάτων και των δημοκρατικών ελευθεριών.

Δημοσιεύτηκε στις 8 Ιουλίου, 2013


Σχόλια

pellanet facebook

Ροή Ειδήσεων

10:22 - Αφιερωμένο στη Μακεδονία το 3ο Παιδικό Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών Δήμου Δίου-Ολύμπου «Τάκης Μακρής» την Κυριακή 18 Μαΐου στο Λιτόχωρο με τη συμμετοχή 13 πολιτιστικών συλλόγων

10:20 - Κατάθεση Ερώτησης στον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης από τον Λάκη Βασιλειάδη για τις Βροχοπτώσεις του Αυγούστου 2024: «Είναι σημαντικό να μην ξεχνάμε τους ανθρώπους που στηρίζουν την αγροτική μας οικονομία με κάθε τρόπο και με κάθε κόστος»

10:16 - Λουδίας: Το «Σημείο Μηδέν» παίρνει μπροστά

10:12 - ΚΕΠ ΥΓΕΙΑΣ ΔΗΜΟΥ ΕΔΕΣΣΑΣ – ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΔΩΡΕΑΝ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ

09:23 - Δήμος Δίου-Ολύμπου: Κλειστό θα παραμείνει το ΚΕΠ Λεπτοκαρυάς την Παρασκευή 16 Μαΐου

09:17 - ΠΑΝΗΓΥΡΙΣ – ΛΙΤΑΝΕΥΣΙΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΕΛΕΟΥΣΗΣ ΣΤΗΝ ΕΔΕΣΣΑ

10:08 - Μαθήματα μηχανολογίας για γεωργικούς ελκυστήρες (τρακτέρ) από τον Δήμο Δίου-Ολύμπου και την Π.Ε. Πιερίας την Τρίτη 13 Μαΐου στο Δημαρχείο Κονταριώτισσας

14:14 - Συνάντηση Λάκη Βασιλειάδη με τον Σύλλογο Μηχανικών Αλμωπίας για την ένταξη των ωφελούμενων του «Εξοικονομώ 2025»

14:11 - Δελτίο Τύπου Έκθεσης Έργων και Κατασκευών του 1ου Εργαστηριακού Κέντρου Έδεσσας

14:06 - ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΣΚΥΔΡΑΣ ΚΑΤΕΡΙΝΑΣ ΙΓΝΑΤΙΑΔΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ 2025