pellatv
Live

Ολοκλήρωση των εργασιών στον παιδικό σταθμό της Άρνισσας

 

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες στον παιδικό σταθμό της Άρνισσας και πλέον ο παιδικός σταθμός φιλοξενεί τα νήπια σε ένα σύγχρονο περιβάλλον, καλύπτοντας όλες τις προϋποθέσεις ώστε τα παιδιά να απολαύσουν τις δραστηριότητες τους στις καλύτερες συνθήκες.

 

Με γνώμονα πάντα την ασφάλεια των νηπίων και του προσωπικού, ανακατασκευάστηκαν πλήρως τα WC των νηπίων και του προσωπικού, η κουζίνα και οι βοηθητικοί χώροι (πλυσταριό) που είναι απαραίτητοι για τη σωστή λειτουργία του παιδικού σταθμού, έγιναν ηλεκτρολογικές και υδραυλικές εγκαταστάσεις και πολλές εργασίες ακόμα που ήταν απαραίτητες ώστε να υπάρξει η μέγιστη δυνατή ασφάλεια.

 

Ο Δήμος Έδεσσας έχει δώσει μεγάλη βαρύτητα στη παροχή ουσιαστικών υπηρεσιών προς τους δημότες του βελτιώνοντας τις εγκαταστάσεις, εκσυγχρονίζοντας τις υλικοτεχνικές υποδομές των παιδικών σταθμών και πλέον όλοι οι Δημοτικοί παιδικοί σταθμοί του ΕΥ ΖΗΝ  ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις μιας σύγχρονης κοινωνίας.

 

Δημοσιεύτηκε στις 21 Σεπτεμβρίου, 2017


Σχόλια

pellanet facebook

Ροή Ειδήσεων

11:13 - Πιθανή δυσχέρεια ηλεκτρονικής και τηλεφωνικής επικοινωνίας, με τις κεντρικές υπηρεσίες της ΠΕ Πέλλας, το διήμερο 2-3/6/25

11:08 - Διονύσης Σταμενίτης: «Ολοκληρώνεται ο χαρακτηρισμός του Παλαιού Πευκωτού ως μαρτυρικού χωριού»

11:04 - Επίσκεψη του Προέδρου του Εμπορικού Συλλόγου Κρύας Βρύσης στον Δήμαρχο Πέλλας

11:01 - Συνελήφθη ένα άτομο στο Κιλκίς για παράβαση της νομοθεσίας περί εθνικού τελωνειακού κώδικα

11:06 - Ανακοίνωση: Προγραμματισμένη διακοπή ηλεκτροδότησης την Πέμπτη 29 Μαΐου στους Νέους Πόρους

11:03 - Εισήγηση στην Ολομέλεια του νέου Αναπτυξιακού Νόμου του Υπουργείου Ανάπτυξης: «Ειδικά κίνητρα για την τοπική επιχειρηματικότητα στις παραμεθόριες περιοχές και σε περιφερειακές ενότητες που βρίσκονται κάτω από τον μέσο όρο του εθνικού εισοδήματος»

11:00 - ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΣΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΚΑΡΑΣΜΑΝΗ: ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΟΙ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΚΡΗΝΗ ΠΕΛΛΑΣ

10:59 - Συνάντηση Λάκη Βασιλειάδη με Υφυπουργό Κλιματικής Κρίσης & Πολιτικής Προστασίας

10:57 - Πρόσκληση Πολιτιστικού Συλλόγου Εντοπίων Νέας Εφέσου “Το Στουπί”

10:54 - Μιχάλης Κατρίνης: ”Η Τουρκία δεν μπορεί να συμμετέχει στον ευρωπαϊκό μηχανισμό άμυνας”