pellatv
Live

«ΟΣΑ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ Η ΑΛΕΠΟΥ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΚΡΕΜΑΣΤΑΡΙΑ»

Κειμενα και ντοκουμεντα του άφησα όχι μόνο εγώ αλλά και οι υπόλοιποι.

Με αφορμη τα οσα υποθηκαν από τον πρώην Νομαρχη Μιχάλη Καραμάνη την Δευτέρα σε τηλεφωνικη συνεντευξη(Ραδιο Πέλλα 103.2(www.youtube.com/watch)," frameborder="0" allowfullscreen> εξέφρασε εχθες το πρωί στο Ράδιο Πέλλα (www.youtube.com/watch) με" frameborder="0" allowfullscreen> παρέμβαση του ο πρωτος αιραιτος Νομαρχης Πέλλας Γιωργος Τανος.Μεταξύ άλλων ο κ. Τάνος περιέγραψε τι έγινε κατά τη διάρκεια της δικής του θητείας με το Καϊμάκτσαλαν, τι έγινε έπειτα, ενώ εξήγησε τους λόγους για τους οποίους, όπως τόνισε, πρέπει το χιονοδρομικό να μείνει στον έλεγχο της Περιφέρειας και όχι ιδιωτών ή της ΚΕΔ που «δεν γνωρίζουν ούτε καν που βρίσκεται», όπως σημείωσε χαρακτηριστικά. Ο κ. Τάνος αναφέρθηκε και σε πρόσωπα που προσπάθησαν να «αφομοιώσουν» το φιλέτο αυτό καθώς και σε πρόσωπα που έφεραν…επενδυτές στο βουνό και οι οποίοι δεν γνωρίζει κανείς ποιοι είναι και τι θέλουν να κάνουν.

Η αλληλογραφια επι Γ.Τάνου:1)gallery/28 11 1995.jpg, gallery/28 11 1995b.jpg 2)gallery/6 11 1996.jpg 3)gallery/5 05 1997.jpg,gallery/5 05 1997b.jpg 4)gallery/18 09 1997.jpg, gallery/18 09 1997b.jpg, gallery/18 09 1997g.jpg

Δημοσιεύτηκε στις 23 Φεβρουαρίου, 2011


Σχόλια

pellanet facebook

logo-ktel-pellas

Ροή Ειδήσεων

12:56 - Στην εκπομπή «Δεύτερη Ανάγνωση» του Ράδιο Pella 103,3 φιλοξενήθηκε η Χριστίνα Χρυσοχοΐδου, διευθύντρια της ΩΡΛ Κλινικής του Νοσοκομείου Κιλκίς και στέλεχος της «ΝΙΚΗΣ».

12:46 - pellafm 103,3-Δεύτερος Κάφες- Εκπομπή στη Μνήμη των θυμάτων της 14ης Σεπτεμβρίου 1944 στα Γιαννιτσά

12:36 - Εκδήλωση στη Μνήμη των θυμάτων της 14ης Σεπτεμβρίου 1944 στα Γιαννιτσά

11:15 - Θερινό σινεμά Έδεσσας: δύο τελευταίες προβολές

11:12 - ΟΙ ΠΟΛΛΑΠΛΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΕΝΟΡΙΑΣ ΑΓ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΝ!

11:09 - Κοτταρίδη και Ακαμάτη κατά Ρέμου για τον Αλέξανδρο. Θράσος απύθμενο και ευτελισμός

09:48 - Νομός Πέλλας: Mια πρωτοφανής αρνητική πρωτιά στην Ελλάδα

14:25 - Έναρξη υποβολής αιτήσεων για το Επίδομα Γέννησης σε οικογένειες του Δήμου Αλμωπίας.

14:22 - Μια φωτογραφική περιπλάνηση στις διαδρομές, τα μέσα μετακίνησης και τις ιστορίες των ανθρώπων του κόσμου.

19:29 - Στέγες και κατασκευές με φύλλα καρκινογόνου αμιαντοτσιμέντου εξακολουθούν να βρίσκονται σε διαφορετικά σημεία του Νοσοκομειακού Κιλκίς.