pellatv
Live

ΠΑΜΕ Ν.ΠΕΛΛΑΣ: « Όλοι στο δρόμο να ματαιώσουμε το έγκλημα σε βάρος του λαού μας »

Με κεντρικό σύνθημα « Όλοι στο δρόμο να ματαιώσουμε το έγκλημα σε βάρος του λαού μας » το ΠΑΜΕ Ν.ΠΕΛΛΑΣ βρίσκεται τις τελευταίες μέρες , και παρά τις δύσκολες καιρικές συνθήκες , στους δρόμους . Με τις ανακοινώσεις που μοίραζαν σε χώρους δουλειάς , εμπορικά καταστήματα , Υπηρεσίες , Τράπεζες , πολυκαταστήματα , καφενεία σε όλες τις πόλεις του Νομού , κάλεσαν «… τον κόσμο σε ξεσηκωμό για να μη περάσει η χρεοκοπία του λαού μας , που συναποφάσισαν η μαύρη συγκυβέρ-νηση ΠΑΣΟΚ - ΝΔ - ΛΑ.Ο.Σ. με τον αρχιτραπεζίτη πρωθυπουργό, η τρόικα και η ΕΕ . Ενάντια στη συναπόφασή τους για την καταδίκη τη δική μας & των παιδιών μας να δουλεύουν και να ζουν εφ´ όρου ζωής με 400 ευρώ. Για να σώσουν τα κέρδη μιας χούφτας κηφήνων που ζουν από τον ιδρώτα μας, καταργούν όλα τα δικαιώματα που μας παρέδωσαν οι προηγούμενες γενιές με αμέτρητες θυσίες και αίμα. Αν παραδοθούμε θα δουλεύουμε όλη μέρα με μισθό χαρτζιλίκι, χωρίς ασφάλιση για εμάς και τα παιδιά μας. Οι γέροντες θα φυτοζωούν με συντάξεις πείνας. Δεν θα αφήσουν τίποτα όρθιο ούτε από τα επιδόματα ανεργίας που παίρνει μικρό μέρος των ανέργων. Νομοθετούν ένα εφιαλτικό μέλλον για τις σημερινές και τις επόμενες γενιές. Εμείς έχουμε τη δύναμη, είναι η ώρα να την νιώσουν για τα καλά. Μπορούμε να τους ανατρέψουμε.  Όλοι με το ΠΑΜΕ στο δρόμο του αγώνα : ● Κάτω η μαύρη κυβέρνηση. Στα τσακίδια μαζί με την τρόικα. ● Κανένα νέο μνημόνιο. Καμία νέα συμφωνία που καταστρέφει τις ζωές μας. ● Εκλογές τώρα. Να τιμωρηθούν σκληρά ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, ΛΑΟΣ. ► Όποιος τολμήσει να συμφωνήσει και υπογράψει το έγκλημα να απομονωθεί και να τιμωρηθεί από το λαό. Προχώρησαν οι δυνάμεις του ΠΑΜΕ τη Τρίτη 7 Φλεβάρη σε πικετοφορίες-εξορμήσεις σε Έδεσσα ( εμπορικά μαγαζιά - καφενεία ) , στα Γιαννιτσά ( αγορά – πεζόδρομο ) & Σκύδρα ( εμπορικά μαγαζιά - καφενεία ) . Στη διάρκεια της 48ωρης απεργίας στις 10 & 11 Φλεβάρη πραγματοποίησαν περιοδείες – εξορμήσεις : ● στα Γιαννιτσά στο Νοσοκομείο της πόλης , στα Ιατρεία του ΙΚΑ , στους εργαζόμενους του Δήμου , πολυκαταστήματα ( JUMBO , LIDL , METRO ,…) , σούπερ-μάρκετ , κ.ά. ● στην Έδεσσα στους εργαζόμενους της Αντιπεριφέρειας , τράπεζες , σούπερ-μάρκετ ,στα εμπορικά μαγαζιά , κ.ά. ● στη Σκύδρα  στους εργαζόμενους του Δήμου , τράπεζες , ΙΚΑ , στα εμπορικά μαγαζιά , στα χωριά Σεβαστιανά & Ριζό , ενώ το Σάββατο πραγματοποίησαν πικετοφορία στην Αγορά .

Δημοσιεύτηκε στις 11 Φεβρουαρίου, 2012


Σχόλια

pellanet facebook

Ροή Ειδήσεων

14:14 - Συνάντηση Λάκη Βασιλειάδη με τον Σύλλογο Μηχανικών Αλμωπίας για την ένταξη των ωφελούμενων του «Εξοικονομώ 2025»

14:11 - Δελτίο Τύπου Έκθεσης Έργων και Κατασκευών του 1ου Εργαστηριακού Κέντρου Έδεσσας

14:06 - ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΣΚΥΔΡΑΣ ΚΑΤΕΡΙΝΑΣ ΙΓΝΑΤΙΑΔΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ 2025

14:04 - Πρόγραμμα ιερών ακολουθιών κατά την διάρκεια της παραμονής της ι. εικόνος Παναγίας «Βηματάρισσας»

14:00 - Συνάντηση Λάκη Βασιλειάδη με Υπουργό Υγείας για το αίτημα Παραχώρησης του Πολύκεντρου (Πεζόδρομος Γιαννιτσών) στον Δήμο Πέλλας και τη μετατροπή του σε Πολιτιστικό Κέντρο

12:10 - Δράση Προσυμπτωματικού Ελέγχου Ανευρύσματος Κοιλιακής Αορτής με Δωρεάν Υπερηχογράφημα στον Δήμο Έδεσσας

12:04 - Κοινοβουλευτική Αναφορά Λάκη Βασιλειάδη για την Ανάγκη Στήριξης των παραγωγών Σπαραγγιών: «Στήριξη των παραγωγών σημαίνει στήριξη της ανταγωνιστικότητας της τοπικής οικονομίας»

12:00 - Υπογραφή προγραμματικής σύμβασης μεταξύ Δήμου Έδεσσας και Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου για το Στρατηγικό Σχέδιο της Έδεσσας του 21ου αιώνα

11:58 - Αθ. Κώτσιος: Έγκλημα στην Marfin -15 χρόνια χωρίς τιμωρία. Η προστασία της υγείας και της ασφάλειας στην εργασία είναι αδιαπραγματεύτη αξία ζωής.

11:54 - Ο Λάκης Βασιλειάδης στον Αγώνα Απόλλων Κρύας Βρύσης – ΝΠΣ Σκύδρας