pellatv
Live

Παραδόθηκε τμήμα μήκους 2,5 χιλιομέτρων του άξονα Άγρα-Φλώρινας

foto1foto2foto3, Παραδόθηκε στην κυκλοφορία, πριν από τις ημέρες των εορτών, τμήμα μήκους 2,5 χιλιομέτρων του κατασκευαζόμενου δρόμου του άξονα Άγρα-Φλώρινας. Μετά από ενημέρωση που είχε ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας, Θεόδωρος Θεοδωρίδης από την αρμόδιο Υπηρεσία της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας-Θράκης, το κατασκευαζόμενο οδικό έργο, συνολικού μήκους 8 χλμ., αναμένεται να ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος του έτους, με εξασφαλισμένη χρηματοδότηση. Ο κ. Αντιπεριφερειάρχης εξέφρασε την ικανοποίησή του και ευχήθηκε την γρήγορη αποπεράτωση του έργου. 
Σε δήλωσή του αναφέρει: 
«Είναι ιδιαίτερα θετικό ότι συνεχίζονται με γοργούς ρυθμούς οι εργασίες του κατασκευαζόμενου τμήματος στον άξονα Άγρα-Φλώρινας. 
Θα ήθελα, για ακόμη μία φορά, να ευχαριστήσω τον Γενικό Γραμματέα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης, Ευθύμιο Σώκο όπως και τον Διευθυντή Δημοσίων Έργων, Βασίλειο Ιατρίδη για την συνεργασία μας και το προσωπικό ενδιαφέρον τους. 
Το συγκεκριμένο έργο πρόκειται να βελτιώσει σημαντικά τις συγκοινωνίες και την επικοινωνία στην ευρύτερη περιοχή του Χιονοδρομικού Κέντρου και του συμπλέγματος Υδροβιότοπος Άγρα-Βρυτών-Νησίου, Λίμνη Βεγορίτιδα, Αεραθλητικό Κέντρο Παναγίτσας που, μαζί με τον παραδοσιακό οικισμό του Αγίου Αθανασίου, αποτελούν σημαντικό τουριστικό πόλο έλξης με πολλές δυνατότητες ανάπτυξης». 

Δημοσιεύτηκε στις 25 Απριλίου, 2011


Σχόλια

pellanet facebook

logo-ktel-pellas

Ροή Ειδήσεων

23:43 - ΝΕΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΓΙΑ ΑΔΕΙΕΣ ΟΔΗΓΗΣΗΣ ΚΑΙ ΑΔΕΙΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΜΕΣΩ ΚΕΠ

10:53 - ΤΕΛΕΤΗ ΘΕΜΕΛΙΩΣΗΣ ΤΟΥ ΝΕΟΥ 5ΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ

10:48 - ΤΡΙΜΕΡΟ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ-Η Έδεσσα ταξιδεύει στο Βιετνάμ.

10:45 - ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΠΑΣ ΙΚΑΡΟΣ ΕΔΕΣΣΑΣ

10:44 - Μιχάλης Κατρίνης:”Η ΕΕ πρέπει να αποκτήσει δικό της αμυντικό δόγμα και να υπερασπιστεί εμπράκτως τα μέλη της’

10:40 - Λάκης Βασιλειάδης: Στο ΕΣΠΑ η ενεργειακή αναβάθμιση του Γ.Ν. Πέλλας (ΝΜ Έδεσσας & ΝΜ Γιαννιτσών), ύψους 6.163.415,07 Ευρώ – Αναμένεται ο διαγωνισμός

10:38 - ΠΑΝΗΓΥΡΙΣ ΑΝΑΚΟΜΙΔΗΣ Ι. ΛΕΙΨΑΝΩΝ ΑΓΙΟΥ ΝΕΚΤΑΡΙΟΥ ΣΤΗΝ ΕΔΕΣΣΑ

10:03 - Διακοπή νερού στην Άψαλο

09:10 - Συνάντηση Λάκη Βασιλειάδη με τον νέο Διοικητή του Γ.Ν. Πέλλας (Έδεσσας -Γιαννιτσών): «Με γοργούς ρυθμούς συνεχίζονται τα έργα στη Ν.Μ. Έδεσσας»

09:07 - Ξεκίνησε στον Πλαταμώνα η κατασκευή της οδού ήπιας κυκλοφορίας από το Stavento έως την οδό Παντελεήμονος με ταυτόχρονη διατήρηση των παλιών σιδηροδρομικών γραμμών