pellatv
Live

Παρέμβαση Σταμενίτη στην 3η Υγειονομική Περιφέρεια

Παρέμβαση στον Διοικητή της 3ης Υγειονομικής Περιφέρειας έκανε ο Βουλευτής Πέλλας Διονύσης Σταμενίτης. Με επιστολή του ο Βουλευτής ζητά την επίσπευση της διαδικασίας έγκρισης τοποθέτησης των οδηγών του ΕΚΑΒ για το Κέντρο Υγείας Αριδαίας και το Νοσοκομείο Έδεσσας.
Συγκεκριμένα ο κ. Σταμενίτης στην επιστολή του σημειώνει: «Επειδή οι ανάγκες για μεταφορά των ασθενών είναι αυξημένες, ειδικότερα τους καλοκαιρινούς μήνες, λόγω κυρίως των χρόνιων παθήσεων που επιβαρύνονται από τις υψηλές θερμοκρασίες (αναπνευστικά προβλήματα κτλ.), η έγκυρη τοποθέτηση των οδηγών κρίνεται επιβεβλημένη προκειμένου να μην βρεθούμε αντιμέτωποι με δυσάρεστα φαινόμενα που αφορούν στην υγεία των κατοίκων της περιοχής». Λαμβάνοντας υπόψη όλα τα παραπάνω ο Βουλευτής Πέλλας ζήτησε από τον Διοικητή την άμεση διευθέτηση του ζητήματος, η λύση του οποίου θα ανακουφίσει τόσο το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό όσο και τους κατοίκους των περιοχών αυτών.

Δημοσιεύτηκε στις 11 Ιουνίου, 2014


Σχόλια

pellanet facebook

logo-ktel-pellas

Ροή Ειδήσεων

23:43 - ΝΕΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΓΙΑ ΑΔΕΙΕΣ ΟΔΗΓΗΣΗΣ ΚΑΙ ΑΔΕΙΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΜΕΣΩ ΚΕΠ

10:53 - ΤΕΛΕΤΗ ΘΕΜΕΛΙΩΣΗΣ ΤΟΥ ΝΕΟΥ 5ΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ

10:48 - ΤΡΙΜΕΡΟ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ-Η Έδεσσα ταξιδεύει στο Βιετνάμ.

10:45 - ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΠΑΣ ΙΚΑΡΟΣ ΕΔΕΣΣΑΣ

10:44 - Μιχάλης Κατρίνης:”Η ΕΕ πρέπει να αποκτήσει δικό της αμυντικό δόγμα και να υπερασπιστεί εμπράκτως τα μέλη της’

10:40 - Λάκης Βασιλειάδης: Στο ΕΣΠΑ η ενεργειακή αναβάθμιση του Γ.Ν. Πέλλας (ΝΜ Έδεσσας & ΝΜ Γιαννιτσών), ύψους 6.163.415,07 Ευρώ – Αναμένεται ο διαγωνισμός

10:38 - ΠΑΝΗΓΥΡΙΣ ΑΝΑΚΟΜΙΔΗΣ Ι. ΛΕΙΨΑΝΩΝ ΑΓΙΟΥ ΝΕΚΤΑΡΙΟΥ ΣΤΗΝ ΕΔΕΣΣΑ

10:03 - Διακοπή νερού στην Άψαλο

09:10 - Συνάντηση Λάκη Βασιλειάδη με τον νέο Διοικητή του Γ.Ν. Πέλλας (Έδεσσας -Γιαννιτσών): «Με γοργούς ρυθμούς συνεχίζονται τα έργα στη Ν.Μ. Έδεσσας»

09:07 - Ξεκίνησε στον Πλαταμώνα η κατασκευή της οδού ήπιας κυκλοφορίας από το Stavento έως την οδό Παντελεήμονος με ταυτόχρονη διατήρηση των παλιών σιδηροδρομικών γραμμών