pellatv
Live

ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΗΣ ΕΚΘΕΣΗΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΩΝ ΔΡΑΣΕΩΝ ΤΗΣ ΕΝΟΡΙΑΣ ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκαν την Τετάρτη 12 Ιουνίου 2024 τα Εγκαίνια της Έκθεσης των Καλλιτεχνικών Δράσεων της ενορίας του Αγίου Γεωργίου Γιαννιτσών. Τον Αγιασμό τέλεσαν οι ιερείς του Ναού και στη συνέχεια ο προϊστάμενος του Ναού π. Ιωάννης Σπυρίδης τόνισε ότι είναι μεγάλη χαρά που το Πνευματικό Κέντρο του Αγίου Γεωργίου «Όσιος Παΐσιος ο Αγιορείτης» έχει καταστεί λιμάνι που αναπαύει ψυχές. Συγχρόνως επισήμανε τα οφέλη της συμμετοχής στις διάφορες δράσεις, όπως απόκτηση γνώσεων, δημιουργική αξιοποίηση του ελεύθερου χρόνου, καλλιέργεια συνεργατικού πνεύματος, ευγένειας, υπομονής κ.ά.
 
Στη συνέχεια το Θεατρικό Εργαστήρι παρουσίασε την παράσταση κουκλοθέατρου με θέμα «κούκλο-παίζουμε». Στο τέλος της εκδήλωσης ο π. Ιωάννης Σπυρίδης ευχαρίστησε και τίμησε όλους τους υπευθύνους των τμημάτων των δράσεων.
 
Οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να περιηγηθούν σε όλους τους χώρους του Πνευματικού Κέντρου και να θαυμάσουν ποικιλία έργων αγιογραφίας, ξυλογλυπτικής, πυρογραφίας, ψηφιδωτού, ζωγραφικής, ραπτικής, πλεξίματος, decoupage, πηλού, παιδικών κατασκευών, ρομποτικής, αλλά και να δοκιμάσουν το πλούσιο και εύγευστο μπουφέ που παρέθεσε το τμήμα μαγειρικής.
 
Η έκθεση λειτουργεί καθημερινά 6:00 με 9:00 μ.μ έως Τετάρτη 19 Ιουνίου.

Δημοσιεύτηκε στις 14 Ιουνίου, 2024


Σχόλια

pellanet facebook

Ροή Ειδήσεων

18:29 - Συνάντηση Διονύση Σταμενίτη με τον Υφυπουργό Υγείας Δημήτρη Βαρτζόπουλο

18:24 - Ο Γιώργος Καρασμάνης παρακολούθησε τις εργασίες της 29ης Συνόδου της Βουλής των Εφήβων στην οποία συμμετείχαν και τρία δικά μας παιδιά από την Πέλλα

18:19 - Πανσέληνος στην Άφυτο – Μουσική και Χορός κάτω από το φως του φεγγαριού Πέμπτη 10 Ιουλίου 2025 | Λόφος Κουτσόμυλου, Άφυτος

18:16 - Λάκης Βασιλειάδης: Να γίνει δεκτό το αίτημα των σχολικών κυλικείων για λιγότερες μέρες φορολόγησης σύμφωνα με την λειτουργία τους

18:12 - Λουτρά Πόζαρ: Κέντρο Πολιτιστικής Εμπειρίας και Εκπαίδευσης – Συνεργασία με το Charles Darwin University

13:34 - ΔΉΜΟΣ ΈΔΕΣΣΑΣ- ΔΩΡΕΑΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΕ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΥΣ ΤΟΥ ΕΛΑΧΙΣΤΟΥ ΕΓΓΥΗΜΕΝΟΥ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ

13:31 - ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ MIRACULOUS, ΑΝΟΙΧΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ

11:02 - Δικαίωση των Εκπαιδευτικών Ειδικών Κατηγοριών μετά από τις Παρεμβάσεις της ΝΙΚΗΣ

10:49 - Πρόσκληση – Πρόγραμμα εκδήλωσης Δήμου Σκύδρας για την Κύπρο

10:47 - Δήμος Έδεσσας: Διάθεση κλιματιζόμενων χώρων για προστασία των πολιτών από τις υψηλές θερμοκρασίες