pellatv
Live

Πρόγραμμα «ΑΣΚΗΣΗ ΣΤΟ ΝΕΡΟ» του ΚΑΠΗ Έδεσσας

Στα πλαίσια των δράσεων του Ευ ζήν του τμήματος ΚΑΠΗ ΔΗΜΟΥ ΕΔΕΣΣΑΣ ξεκίνησε και λειτουργεί με ιδιαίτερη επιτυχία, από τις 3 Ιουλίου 2017, το πρόγραμμα «ΑΣΚΗΣΗ ΣΤΟ ΝΕΡΟ». Είναι ένα πρωτοποριακό πρόγραμμα το οποίο απευθύνεται στα μέλη του Κ.Α.Π.Η Έδεσσας, στα πλαίσια της γυμναστικής για την Τρίτη ηλικία.

Για τις σωματικές δυσκολίες που εμφανίζονται στα άτομα τρίτης ηλικίας, και αφορούν τόσο στο μυοσκελετικό και νευρομυϊκό σύστημα, όπως οι δυσκαμψίες σε αρθρώσεις και μυς (αυχένα, μέση, ώμους, γόνατα κλπ), η άσκηση στο νερό, αποτελεί ιδανικό και ιδιαίτερα ευχάριστο τρόπο εκγύμνασης, καθώς, λόγω της άνωσης, αποφεύγεται η καταπόνηση του σώματος και επιτυγχάνονται τα θεμιτά αποτελέσματα με ασφάλεια, παράλληλα, μειώνει το στρες, χαρίζει ζωντάνια, ευεξία και θετική διάθεση που συνοδεύει τους ασκούμενους όλη την ημέρα.

Το πρόγραμμα πραγματοποιείται στο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ ΕΔΕΣΣΑΣ με τη πολύτιμη συμβολή της ΔΗΚΕΔΕ και της προέδρου της κας Νατάσας Ιατρίδου αλλά και του προσωπικού της ΔΗΚΕΔΕ και του κολυμβητηρίου,  τις  εργάσιμες ημέρες της εβδομάδας εκτός Παρασκευής και απευθύνεται σε όλα τα μέλη του Κ.Α.Π.Η, τα οποία μάλιστα αγκάλιασαν θερμά το πρόγραμμα και με ιδιαίτερο ενθουσιασμό συμμετέχουν σε αυτό. Η διάρκεια του θα είναι για όλο το καλοκαίρι μέχρι και τον Σεπτέμβριο.

Υπεύθυνη υλοποίησης και εμπνεύστρια του προγράμματος είναι η γυμνάστρια του Ευ ζήν, μέσω της κοινωφελούς εργασίας, κα Κωνσταντινίδου Αικατερίνη.

Ο Πρόεδρος του Ευ ζήν κ. Δημήτριος Γιώγας δήλωσε ότι γίνεται μεγάλη προσπάθεια, από τη Διοίκηση και το σύνολο των στελεχών του ΚΑΠΗ Έδεσσας, να είμαστε ένα βήμα μπροστά και να προλαβαίνουμε τις ανάγκες των μελών μας προσπαθώντας μέσα από καινοτόμες και ελκυστικές δράσεις να δώσουμε διεξόδους για την Τρίτη ηλικία - μέλη του ΚΑΠΗ Έδεσσας.  

Ο Δήμαρχος κ.Γιάννου Δημήτριος, αφουγκραζόμενος τις ανάγκες των πολιτών, στέκεται αρωγός σε πρωτοβουλίες και εγχειρήματα, και σε αυτό το πλαίσιο στηρίζει την Τρίτη ηλικία προσφέροντας στους πολίτες τη δυνατότητα να συμμετέχουν σε δραστηριότητες που βοηθούν τόσο στη σωματική, όσο και διανοητική και ψυχική ισορροπία του ατόμου.

 

Δημοσιεύτηκε στις 4 Αυγούστου, 2017


Σχόλια

pellanet facebook

logo-ktel-pellas

Ροή Ειδήσεων

17:45 - «ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΑΙΜΟΔΟΤΩΝ ΚΡΥΑΣ ΒΡΥΣΗΣ ¨ΤΣΟΥΦΛΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ¨»

17:18 - «Εκπαιδευτικές δράσεις εκτός σχολικής μονάδας στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση» άρθρο με την άποψή του Ηλία Διαμαντόπουλου

10:15 - Ο «τολμηρός Μάριος» από τη Νέα Πέλλα στην πρώτη του παράσταση

14:54 - Δ.Α.Ο.Ε.: Εξαρθρώθηκε εγκληματική οργάνωση τα μέλη της οποίας διέπρατταν διαρρήξεις οικιών σε περιοχές των Νομών Θεσσαλονίκης, Ημαθίας, Πιερίας και Χαλκιδικής

14:46 - ΄΄Ο ΑΓΙΟΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ΄΄

14:43 - ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ (ΣΥΝΑΞΙΣ) ΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΤΗΣ Ι. ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ ΚΑΙ ΥΠΟΔΟΧΗ Ι. ΛΕΙΨΑΝΟΥ ΑΓ. ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΣΤΗΝ ΕΔΕΣΣΑ

14:41 - «ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΑΠΟ ΤΗ Β’ ΕΛΜΕ ΠΕΛΛΑΣ»

14:21 - Δήμος Πέλλας: Στην τελική ευθεία οι προετοιμασίες για το «Δρόμο Θυσίας Γιαννιτσών 2026»

14:17 - “Ο ΑΓΙΟΣ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ ΣΜΥΡΝΗΣ” – ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟ ΡΙΖΟΧΩΡΙ

13:16 - Άμεσα συνελήφθησαν 2 άτομα που προσπάθησαν να εξαπατήσουν άνδρα στην πόλη των Σερρών