pellatv
Live

Σεμινάριο υγιεινής και ασφάλειας τροφίμων από την Ο.Ε.Β.Ε.Σ. Νομού Πέλλας

Την Δευτέρα 22 Σεπτεμβρίου και ώρα 5.00 μ.μ. στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Έδεσσας η Ομοσπονδία Επαγγελματικών Βιοτεχνικών και Εμπορικών Σωματείων (Ο.Ε.Β.Ε.Σ.) Ν. Πέλλας σε συνεργασία με το Κ.Ε.Κ. της Γ.Σ.Ε.Β.Ε.Ε. θα υλοποιήσει σεμινάριο Υγιεινής και Ασφάλειας Τροφίμων (ΕΦΕΤ)
Το πρόγραμμα κατάρτισης απευθύνεται στους εργαζόμενους όλων των κλάδων που συνδέονται με τον επισιτισμό και σε όσους θα ασχοληθούν μελλοντικά σε επιχειρήσεις παραγωγής, επεξεργασίας, αποθήκευσης, μεταφοράς, λιανικού εμπορίου, διάθεσης τροφίμων (κρεοπωλεία, οπωροπωλεία, ιχθυοπωλεία) και μαζικής εστίασης (εστιατόρια κέτερινγκ, ξενοδοχεία νοσοκομεία κλπ.) καθώς και εργαστήρια ζαχαροπλαστικής, αρτοποιίας, αλλαντοποιίας κλπ.
Για όσους ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν μελλοντικά το σεμινάριο να απευθύνονται για περισσότερες πληροφορίες στα γραφεία της ΟΕΒΕΣ Ν. Πέλλας Πέλλης 11 καθημερινά από τις 11.00 – 13.00 μ.μ. και στο τηλέφωνο 2381027367.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Δημοσιεύτηκε στις 15 Σεπτεμβρίου, 2014


Σχόλια

pellanet facebook

Ροή Ειδήσεων

11:13 - Πιθανή δυσχέρεια ηλεκτρονικής και τηλεφωνικής επικοινωνίας, με τις κεντρικές υπηρεσίες της ΠΕ Πέλλας, το διήμερο 2-3/6/25

11:08 - Διονύσης Σταμενίτης: «Ολοκληρώνεται ο χαρακτηρισμός του Παλαιού Πευκωτού ως μαρτυρικού χωριού»

11:04 - Επίσκεψη του Προέδρου του Εμπορικού Συλλόγου Κρύας Βρύσης στον Δήμαρχο Πέλλας

11:01 - Συνελήφθη ένα άτομο στο Κιλκίς για παράβαση της νομοθεσίας περί εθνικού τελωνειακού κώδικα

11:06 - Ανακοίνωση: Προγραμματισμένη διακοπή ηλεκτροδότησης την Πέμπτη 29 Μαΐου στους Νέους Πόρους

11:03 - Εισήγηση στην Ολομέλεια του νέου Αναπτυξιακού Νόμου του Υπουργείου Ανάπτυξης: «Ειδικά κίνητρα για την τοπική επιχειρηματικότητα στις παραμεθόριες περιοχές και σε περιφερειακές ενότητες που βρίσκονται κάτω από τον μέσο όρο του εθνικού εισοδήματος»

11:00 - ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΣΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΚΑΡΑΣΜΑΝΗ: ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΟΙ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΚΡΗΝΗ ΠΕΛΛΑΣ

10:59 - Συνάντηση Λάκη Βασιλειάδη με Υφυπουργό Κλιματικής Κρίσης & Πολιτικής Προστασίας

10:57 - Πρόσκληση Πολιτιστικού Συλλόγου Εντοπίων Νέας Εφέσου “Το Στουπί”

10:54 - Μιχάλης Κατρίνης: ”Η Τουρκία δεν μπορεί να συμμετέχει στον ευρωπαϊκό μηχανισμό άμυνας”