pellatv
Live

Συναντήσεις του Δημάρχου Νάουσας για την επαναλειτουργία της Ενωμένης Κλωστοϋφαντουργίας

Τη στήριξή του στο σχέδιο επαναλειτουργίας της Ενωμένης Κλωστοϋφαντουργίας κατάθεσε στη διάρκεια των συναντήσεων των πρώην εργαζομένων και των φορέων στην Αθήνα με τους κ.κ. Δραγασάκη και Φλαμπουράρη ο Δήμαρχος Νάουσας Νίκος Κουτσογιάννης.
Μιλώντας στον Αντιπρόεδρο της Κυβέρνησης και τον Υπουργό Επικρατείας σημείωσε μεταξύ άλλων ότι το σχέδιο χαρακτηρίζεται από καινοτομία ως προς τη φιλοσοφία του -με την παραγωγή brand προϊόντων ένδυσης, αλλά και ως μοντέλο διαχείρισης, στηριζόμενο στην εμπιστοσύνη και τη συνεργασία όλων των εμπλεκόμενων πλευρών, των εργαζομένων, του Δημοσίου, των Τραπεζών και της τοπικής κοινωνίας. Ο Δήμαρχος χαρακτήρισε δύσκολο το εγχείρημα επειδή εμπεριέχει ρίσκο, ωστόσο τόνισε ότι η προσπάθεια πρέπει να γίνει και να είναι επιτυχής.
"Είναι κάτι καινοτόμο για την Ελλάδα και πρέπει να στηριχθεί από όλους. Σε περίπτωση επιτυχίας, που όλοι ευχόμαστε, θα μπορούσε να εξελιχθεί σε ένα μοντέλο παραγωγικής ανασυγκρότησης της ελληνικής περιφέρειας. Ως Δήμος Νάουσας θεωρούμε ότι συνδυαστικά θα μπορούσε να υπάρξει μέριμνα ολοκληρωμένου αναπτυξιακού σχεδιασμού μικρής χωρικής διάστασης, που μαζί με την επαναλειτουργία των εργοστασίων σε Νάουσα και Κομοτηνή να προβλέπει -μέσω ευρωπαϊκών προγραμμάτων- την ενίσχυση και υλοποίηση αναπτυξιακών προτάσεων, όπως αυτών που έχει καταθέσει ο Δήμος Νάουσας, με συνδυαστικά οφέλη", τόνισε ο Δήμαρχος.

Δημοσιεύτηκε στις 21 Δεκεμβρίου, 2015


Σχόλια

pellanet facebook

logo-ktel-pellas

Ροή Ειδήσεων

14:25 - Έναρξη υποβολής αιτήσεων για το Επίδομα Γέννησης σε οικογένειες του Δήμου Αλμωπίας.

14:22 - Μια φωτογραφική περιπλάνηση στις διαδρομές, τα μέσα μετακίνησης και τις ιστορίες των ανθρώπων του κόσμου.

19:29 - Στέγες και κατασκευές με φύλλα καρκινογόνου αμιαντοτσιμέντου εξακολουθούν να βρίσκονται σε διαφορετικά σημεία του Νοσοκομειακού Κιλκίς.

19:23 - ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΒΟΛΛΕΥ Π.Α.Σ. ΙΚΑΡΟΣ ΕΔΕΣΣΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΕΖΟΝ 2026 – 2027

19:21 - Πρόγραμμα εκδηλώσεων “Ημέρας Εθνικής Μνήμης της Γενοκτονίας των Ελλήνων της Μικράς Ασίας από το Τουρκικό κράτος ‘’

13:15 - ΣΔΕ Γιαννιτσών-Αριδαίας-Έδεσσας, εγγραφές 2026-27

13:12 - Εξιχνιάστηκε τηλεφωνική απάτη σε βάρος γυναίκας που έγινε τον περασμένο Ιούνιο στην Αλεξάνδρεια

13:08 - Μια Μαγική Βραδιά Κάτω από την Πανσέληνο: Ο Απόηχος της Συναυλίας του Κώστα Χατζή στην Έδεσσα

18:15 -  Ώρες ευθύνης για τους βουλευτές της Πέλλας δεν αντέχει η . κόκκινη γέφυρα .

11:55 - «ΜΑΓΙΑ Η ΜΕΛΙΣΣΑ»