pellatv
Live

Συνάντηση του Λάκη Βασιλειάδη με τον Υφυπουργό Οικονομικών Απόστολο Βεσυρόπουλο

Συνάντηση πραγματοποιήθηκε σήμερα στο γραφείο του Υφυπουργού Οικονομικών κ. Απόστολου Βεσυρόπουλου, παρουσία του Βουλευτή Πέλλας της Νέας Δημοκρατίας κ. Βασίλειου (Λάκη) Βασιλειάδη και τοπικών φορέων.

Σκοπός της σύσκεψης, που έγινε με πρωτοβουλία της Π.Ε. Πέλλας, ήταν να συζητηθεί η ένταξη και του Νομού μας στο μέτρο αναστολής καταβολής οφειλών προς τις ΔΟΥ.

Ο Υφυπουργός άκουσε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον τις αιτιάσεις και τα επιχειρήματα και εμφανίστηκε θετικός ως προς μια τέτοια εξέλιξη. Ωστόσο, ενημέρωσε τους παρευρισκόμενους για την απαραίτητη διαδικασία που απαιτείται να προηγηθεί, δηλαδή να κηρυχθεί ο Νομός σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης μετά από αίτημα των Δήμων που επλήγησαν προς την Περιφέρεια και αυτή με τη σειρά της να διαβιβάσει τα αιτήματα στη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας, η οποία θα εξουσιοδοτήσει τον Περιφερειάρχη να κηρύξει τον Νομό σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης για τη θεομηνία της 10ης Ιουλίου. Τότε ο Υφυπουργός δεσμέυτηκε πως θα συμπεριλάβει και τη Πέλλα στη σχετική απόφαση αναστολής καταβολής οφειλών προς τις ΔΟΥ. Όλοι οι φορείς συμφώνησαν να προχωρήσει αυτή η διαδικασία άμεσα, ώστε να ανακουφιστούν οι συμπολίτες μας.

Η συνάντηση έγινε παρουσία όλων των Βουλευτών, υπηρεσιακών παραγόντων της Π.Ε. Πέλλας, των Δημάρχων Έδεσσας κ. Δημήτρη Γιάννου και Σκύδρας κ. Κατερίνας Ιγνατιάδου και εκπροσώπου του Δήμου Πέλλας.

Ο Βουλευτής κ. Βασιλειάδης κατά τη διάρκεια της σύσκεψης τόνισε την αναγκαιότητα να υπάρξει αγαστή συνεργασία μεταξύ όλων των φορέων, ώστε να υπάρξει όσο το δυνατόν πιο γρήγορη λύση και δεσμεύτηκε ότι θα παρακολουθεί στενά και θα συνδράμει στις προσπάθειες.

Δημοσιεύτηκε στις 7 Αυγούστου, 2019


Σχόλια

pellanet facebook

logo-ktel-pellas

Ροή Ειδήσεων

09:10 - Συνάντηση Λάκη Βασιλειάδη με τον νέο Διοικητή του Γ.Ν. Πέλλας (Έδεσσας -Γιαννιτσών): «Με γοργούς ρυθμούς συνεχίζονται τα έργα στη Ν.Μ. Έδεσσας»

09:07 - Ξεκίνησε στον Πλαταμώνα η κατασκευή της οδού ήπιας κυκλοφορίας από το Stavento έως την οδό Παντελεήμονος με ταυτόχρονη διατήρηση των παλιών σιδηροδρομικών γραμμών

14:24 - Η ΨΗΦΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑΣ ΤΗΣ Ε.Ε. ΣΕ ΜΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ

19:34 - ΕΓΓΡΑΦΕΣ (1-6/9) ΣΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΤΩΝ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ

19:32 - Μήνυμα του Δημάρχου Δίου-Ολύμπου Βαγγέλη Γερολιόλιου για την εκδημία του π. Ιωάννη Τσαρούχα

19:28 - Σε πλήρη εξέλιξη οι εργασίες για το νέο διδακτήριο του 5ου Δημοτικού Σχολείου Αμπελοκήπων

19:26 - ΕΔΕΣΣΑ ΤΟ KΑΠΛΑΝΙ ΤΗΣ ΒΙΤΡΙΝΑΣ θεατρική παράσταση Πέμπτη 28 Αυγούστου 2025

19:22 - ΠΑΝΗΓΥΡΙΣ ΚΟΙΜΗΣΕΩΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ ΣΤΗΝ ΚΑΡΥΩΤΙΣΣΑ

10:55 - Ο Γιώργος Α. Παπανδρέου πραγματοποίησε περιοδεία στις καταστροφικές πυρκαγιές στην Αχαΐα.

10:52 - Ανακοίνωση: Κανονικά, βάσει προγράμματος, η αποκομιδή απορριμμάτων την Παρασκευή 15 Αυγούστου