pellatv
Live

Συναυλία «40 Χρόνια Βασίλης Καρράς» στη Θεσσαλονίκη

Την Τετάρτη 28 Ιουνίου 2017, στις 9.30 το βράδυ, η Θεσσαλονίκη γιορτάζει τα 40 χρόνια παρουσίας του Βασίλη Καρρά στην ελληνική μουσική σκηνή, με μια μοναδική ΣΥΝΑΥΛΙΑ στο Λιμάνι, η οποία θα συνοδεύεται και με τη συμμετοχή καταξιωμένων καλλιτεχνών, καλώντας τους Θεσσαλονικείς και όχι μόνον, να «ταξιδέψουμε» παρέα στη μεγάλη αυτή ΓΙΟΡΤΗ για την πόλη μας.

Ο Εμπορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης υποστηρίζει την διοργάνωση της Συναυλίας «40 χρόνια Βασίλης Καρράς», καλώντας τις εμπορικές επιχειρήσεις να συμμετέχουν στη ΓΙΟΡΤΗ ΑΓΟΡΑΣ, την Τετάρτη 28 Ιουνίου 2017, με Προσφορές και ιδιαίτερα χαμηλές τιμές στους καταναλωτές, δίνοντας ένα εορταστικό κλίμα στην πόλη μας, δεδομένου ότι αναμένεται να προσέλθει πλήθος κόσμου τόσο από τη Θεσσαλονίκη όσο και από τις γύρω πόλεις.

Η παραπάνω εκδήλωση θα συνοδεύεται και από άλλες δράσεις κοινωνικού και οικολογικού ενδιαφέροντος, δεδομένου ότι καλούνται οι επισκέπτες να προσέλθουν στον χώρο της Συναυλίας με ποδήλατο.

Δημοσιεύτηκε στις 26 Ιουνίου, 2017


Σχόλια

pellanet facebook

Ροή Ειδήσεων

10:57 - Ενημέρωση για την ενοικίαση και την επανέναρξη λειτουργίας του αναψυκτηρίου στον Πλατανότοπο Γιαννιτσών

09:54 - Εκδήλωση του έργου “XGain” -Ψηφιακή συνδεσιμότητα και ψηφιακές υπηρεσίες υγείας για τους κατοίκους των αγροτικών περιοχών της ΠΚΜ

09:53 - Εργασίες συντήρησης οδικού ηλεκτροφωτισμού στην Ενωτική Οδό Σίνδου από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας

11:49 - Βιβλιοπροτάσεις Δημοτικής Βιβλιοθήκης Σκύδρας για τον Ιούνιο 2025

11:47 - ΠΑΝΗΓΥΡΙΣ ΑΓΙΩΝ ΠΑΝΤΩΝ ΕΔΕΣΣΗΣ

11:45 - Συνάντηση Λάκη Βασιλειάδη με Εκπροσώπους της Ανώτατης Συνομοσπονδίας Πολυτέκνων Ελλάδος: «Αναγκαία η στήριξη των πολυτέκνων»

11:43 - ΠΑΝΗΓΥΡΙΣ ΑΓ. ΛΟΥΚΑ ΤΟΥ ΙΑΤΡΟΥ ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ

11:41 - HMEΡΙΔΑ ΑΝΟΙΚΤΩΝ ΘΥΡΩΝ ΣΔΕ ΑΡΙΔΑΙΑΣ

13:09 - Συγχαρητήρια Δημάρχου Πέλλας στον ΠΑΟΚ Δυτικού για την άνοδό του στη Γ’ Εθνική

11:45 - : Μήνυμα της Δημάρχου Σκύδρας Κατερίνας Ιγνατιάδου για την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος